kızlarr canolarrr ben dayanamadım 21.gün tahlil yaptırmıştım 0.22 ydi hani adetime 8 gün var gittim 2 gün sonra yaptırdım 1.20 çıktı şimdideeee çok kafam karıştı çok eşek kafam beklemeyi hiç bilmiyooooo bu ne şimdiii acabaa 8 gün düşün düşün durrrrrrr
bacım bi adetine kadar sabrediversen ya.. zaten ondan sonra yine bir sürü kan vericeksin kolların delik deşik olacak takip ed,cen diye.. sabret güzelim.. boşuna stres yapma. benim 12.gün aralıkta normal tahlile 0,46 çıkmış akşam baktım da.. sabır dile 5-10 geçsin rakam ozaman şüphelenmeye başla
ne bağırıyonuz el kadar çocuğaaaaa
tamam haklısınız bugün foruma yazmadım beta hcg yaptırcam diyeee sabah haşlardınız herhaldeee amaa durcam ve bekliycemmm bebğim gelirmi bilmemmm amaa annesi onu özlemleee bekliyorr herşeyin hayırlısııı
mistim nbr... cnm sıkılıyo yaww kimseciklerde yok
kızlar naber canım çook sıkılıyor yawww... doktora gittim geldim psikolog depresyon dedi.. ilaç tedavisine başladık.. kadın doğumcuda sinir etti sadece ultrasyonla baktı ağrım v akıntım için antiiyotik ve fitil verdi ama anlam veremedim.. bi daha kadın doğum için asla devlet hastanesine gitmem..
napayım cnm..
hastayım çok fena..işten izin alıp eve geldim yatıyorum.eşim gelmedi daha onu bekliyorum.sen nasılsın?
iyi akşamlarkızlar gündüz yazamadım ya akşam bir bakayım neler yapmışlar dedim ama çok sakinmiş bugün topik
mistim sen iyileşemedin mi çok sık hasta oluyorsun iyi bakmıyorsun kendine
birde listeye adını yazdırmak isteyen arkadaşlar özelden atarsanız tarihleri atlamamış olurum
geçmiş olsun canım doktor ne ilaç verdi
psikiyatr
çok geçmiş olsun cnm.. dikkat et kendine bende boş boş oturuyorum evde yanlız çok fena canım sıkılıyo bakalım uykum gelene kadar zaman öldürmeye çalışıcam..
naber sevo ne var ne yok..
müdürümle tartıştım... bugün topiğe giremedim kızlar neler yapmış diye bakıyorum canım
sıkma canını kendine bir hobi edin en kısa zamanda kafanı dağıtır
bende bunun çabasındayım bakalım ne olacak... acil bişey bulmam lazım..
ben resim yapıyorum çok sıkılınca
ya da bir sürü ip alıyorum kafama göre bir şeyler örmeye çalışıyorum
örgüde bilmem zaten doğru dürüst
bnmde ilk aklıma gelen örgü oldu bakalım bende pk sevmem ama bakalım tam anlamıyla bişeyler bulana kadar örgü örerim belki
bak... en kalınından şiş al, bir de uygun ip, çabuk biticek bir şeyler ör
şal olur.. atkı olur..
çabuk biterse sıkılmazsınn
ben sabırsızlıktan sıkılyorum çabuk bitsin diye başka birşey örmüyorum
geçen gün gördüm banyoya paspas yapmışlar örgüden
kirpi ip alabilirsin
al benden de o kadar bende hemmen sıkılıyorum birde elimden örgü güzel düşmüyo ondan da sök ör sıkılıyorum...
boşver güzel olması önemli değil çeyiz mi sanki
puzzle sever misin :26:
aaa sverim ne zamandır aklımda şöyle büyük boy puzzle alıp tablo şeklinde ondan sonrada çerçeveletip evime asmay istiyorum bakalım alacam bulaca bişeyler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?