Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

kızlar geçmişi bir ara okurum.. benim kırmızılar 1 gün erken geldi.. nisana inşallah... bıdıkcığım akşam lekelenmem olduğu için yasine devam edemedim.. nezamana kadar bitmesi gerekiyor.. adetim biterse yetişirim belkide..
öptüm hepicinizi

bacım bi adetine kadar sabrediversen ya.. zaten ondan sonra yine bir sürü kan vericeksin kolların delik deşik olacak takip ed,cen diye.. sabret güzelim.. boşuna stres yapma. benim 12.gün aralıkta normal tahlile 0,46 çıkmış akşam baktım da.. sabır dile 5-10 geçsin rakam ozaman şüphelenmeye başla

ne bağırıyonuz el kadar çocuğaaaaa

tamam haklısınız bugün foruma yazmadım beta hcg yaptırcam diyeee sabah haşlardınız herhaldeee amaa durcam ve bekliycemmm bebğim gelirmi bilmemmm amaa annesi onu özlemleee bekliyorr herşeyin hayırlısııı

Son düzenleme:

ha şöyle.. sabrediver :) sen çok erkenden başlıyorsun bu testlere sonra kendi kendini üzüyorsun.. bırak ta adetin geciksin..

kızlar naber canım çook sıkılıyor yawww... doktora gittim geldim psikolog depresyon dedi.. ilaç tedavisine başladık.. kadın doğumcuda sinir etti sadece ultrasyonla baktı ağrım v akıntım için antiiyotik ve fitil verdi ama anlam veremedim.. bi daha kadın doğum için asla devlet hastanesine gitmem..

iyi akşamlar kızlar gündüz yazamadım ya akşam bir bakayım neler yapmışlar dedim ama çok sakinmiş bugün topik

mistim sen iyileşemedin mi çok sık hasta oluyorsun iyi bakmıyorsun kendine

birde listeye adını yazdırmak isteyen arkadaşlar özelden atarsanız tarihleri atlamamış olurum

geçmiş olsun canım doktor ne ilaç verdi
psikiyatr

napayım cnm..
hastayım çok fena..işten izin alıp eve geldim yatıyorum.eşim gelmedi daha onu bekliyorum.sen nasılsın?

çok geçmiş olsun cnm.. dikkat et kendine bende boş boş oturuyorum evde yanlız çok fena canım sıkılıyo bakalım uykum gelene kadar zaman öldürmeye çalışıcam..

naber sevo ne var ne yok..

çok geçmiş olsun cnm.. dikkat et kendine bende boş boş oturuyorum evde yanlız çok fena canım sıkılıyo bakalım uykum gelene kadar zaman öldürmeye çalışıcam..

naber sevo ne var ne yok..

müdürümle tartıştım... bugün topiğe giremedim kızlar neler yapmış diye bakıyorum canım
sıkma canını kendine bir hobi edin en kısa zamanda kafanı dağıtır

müdürümle tartıştım... bugün topiğe giremedim kızlar neler yapmış diye bakıyorum canım
sıkma canını kendine bir hobi edin en kısa zamanda kafanı dağıtır

bende bunun çabasındayım bakalım ne olacak... acil bişey bulmam lazım..

ben resim yapıyorum çok sıkılınca
ya da bir sürü ip alıyorum kafama göre bir şeyler örmeye çalışıyorum
örgüde bilmem zaten doğru dürüst

bnmde ilk aklıma gelen örgü oldu bakalım bende pk sevmem ama bakalım tam anlamıyla bişeyler bulana kadar örgü örerim belki

bnmde ilk aklıma gelen örgü oldu bakalım bende pk sevmem ama bakalım tam anlamıyla bişeyler bulana kadar örgü örerim belki

bak... en kalınından şiş al, bir de uygun ip, çabuk biticek bir şeyler ör
şal olur.. atkı olur..
çabuk biterse sıkılmazsınn
ben sabırsızlıktan sıkılyorum çabuk bitsin diye başka birşey örmüyorum
geçen gün gördüm banyoya paspas yapmışlar örgüden
kirpi ip alabilirsin

al benden de o kadar bende hemmen sıkılıyorum birde elimden örgü güzel düşmüyo ondan da sök ör sıkılıyorum...

boşver güzel olması önemli değil çeyiz mi sanki
puzzle sever misin :26:

aaa sverim ne zamandır aklımda şöyle büyük boy puzzle alıp tablo şeklinde ondan sonrada çerçeveletip evime asmay istiyorum bakalım alacam bulaca bişeyler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…