Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

kırmızılar için üzüldüm ama hayırlısı..hem herkes martta hamile kalırsa nisan topikimiz yalnız kalır:44:
(züğürt tesellisi)

sağol canım okuduğun için, tamamladığın sayıyı süle onu düşeyim 41 den
çatlatma iğnesinden 2 gün sonraya demiştik muhtemelen haftaya perşembe-cumaya biticek

çk şanssızım forumları takip ediyorum sürekli herkes patır patır cevaplaşıyor.benim bi kaç sorum var bi türlü soramadım herkes gidiyor yaaa

günaydın tabi erken kalkan erken yol alır...erken döl alır demişler

hoşgeldin basic level sorularını sorayım
yaş kaç?
kaç yıllık evlisin?
ne kadardır korunmuyorsun?

canımcım yaşım 30 6 yıllık evliyim 5 yaşında kızım var bu ay ilk denememiz olacak serophene kullandım yumurta takibindeyim ya sen tatlışım?

hoşgeldin canım günaydın
bugün ben çok neşeli kalktım iyiyim allaha şükür sen nasılsın kendini tanıt bize

günaydın ercecimm
hayırdır ne neşesi kız sabah sabah yoksa rüyanda miamide falan mıydın

Allah neşeni daim kılsın

yumurtamın biri 10mm diğeri 15mm çıktı adetin 11.gününde dün gittim.pzt çatlar gel bakalım dedi.ama dünden beri kasıklarım çk ağrıyo erken çatlama olur mu ki?

benim eşim gibi
hiç sürpriz yapmayı beceremez bir de saçma gelir ona
bende alıştım 11 yıl olacak bu sene evlendiğimiz artık bir atraksiyon beklememeyi öğrendim

bende artık süpriz beklemeyi kestiğim bi anda eşim öyle bi süpriz yaptıkı ölüyodum korkudan
doğumgünümde eşimle ve arkadaşlarla konuşuyoruz işte kışlık mont alcam çizme falan ben baya abartarak isteklerimi anlatıyorum
eşim döndü arkadaşların yanında bıktım senin harcamalarından kredi kartlarına bi huzur ver diye bi başladı 15 dak bana bağırdı ben tabi
sonra ayy hiç uğraşamam senin doğum gününle falan çık arkadaşlarınla takıl dedi
tabi ben zır zurna ağlıyorum kesin bi sevgilisi var niye böle davranıyo diye
sonra beni aradı erce çok fenayım bana bişeyler oluyo eve gel eve gittimki evin ışıkları yanmıyo içeri girdiğim anda fonda benim en sevdiğim şarkı elinde kocaman pasta ve eşim süprizz hiç unuturmuyum aşkım nasılda inandın
ben tabi bayılcaktım dedim bidaha asla süpriz istemiyorum bu ne ya

canımcım yumurta takibi yaptırdın mı hiç?:97:
yaptırmadım ama önümüzdeki ay klomen kullancam inşallah yada kullanmıcam duruma göre
günaydın ercecimm
hayırdır ne neşesi kız sabah sabah yoksa rüyanda miamide falan mıydın

Allah neşeni daim kılsın

amin canım hepimiz neşeli olalım inş
her gece pembe dizi gibi rüya görüyorum maşallah
bu gece arkadaşımın son model arabasıyla bi adama vurdum hemde ben suçluydum tuhaf yataktan mutlu kalktım içimde bi trafik canavarı var galiba

yumurtamın biri 10mm diğeri 15mm çıktı adetin 11.gününde dün gittim.pzt çatlar gel bakalım dedi.ama dünden beri kasıklarım çk ağrıyo erken çatlama olur mu ki?

bilmiyorum üşütmeden falan da ağrıyor olabilir çatlıyor da olabilir
bence her ihtimale karşın çalışma yapın bugün ve yarın

teşbihte hata olmaz eşeğini önce kaybetmi sonra bulmuş gibi olmuşsun
adam da sürpriz yapsa bi dertt yapmasa bi dert

teşbihte hata olmaz eşeğini önce kaybetmi sonra bulmuş gibi olmuşsun
adam da sürpriz yapsa bi dertt yapmasa bi dert

kız öle süpriz mi olur
panik atak var zaten ölüyodum resmen mum ışında da hiç gözel olmuyo erkekler kocaman surat töbe yarabbin
biz kadınlar ne zoruz ya adamlar napsın illaki bişey bulcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…