kızlar başıma geleni bir bilseniz dün konuştuk ya makyaj yapardık filan diye
akşam eve gittim ne göreyim benim kız makası al eline kes saçlarını yolunmuş tavuk gibi olmuş
sinirden ölüyordum az daha elimde kalacaktı zor tuttum kendimi
sakinleşince kuaförümü aradım kızı getircem böyle böyle ne kadar düzeltebilirsek düzeltelim diye
eve girdiğimde saat 10 du
bahanesi de kahkülleri gözüne giriyormuş terliyormuş ondan kesmiş güzelim saçlarını
akşam eve gittim ne göreyim benim kız makası al eline kes saçlarını yolunmuş tavuk gibi olmuş
sakinleşince kuaförümü aradım kızı getircem böyle böyle ne kadar düzeltebilirsek düzeltelim diye
bahanesi de kahkülleri gözüne giriyormuş terliyormuş ondan kesmiş güzelim saçlarını
kız canooo
dr a ne zaman gitçen
2 li test için acıbademe mi gittin sen?
4 boyutlu ile mi baktılar
cinsiyet için ne zaman gitçen
canım acıbadem sigortamı iptal etti şirketo yüzden başka hastaneye gittim ikili testim maşallaahhhhhh turp gibi sıpamda heç bir sorun yokmuş sadece biraz fazla uslu sürekli anası gibi uyuyor 2 mayısta doplere gircez o zaman görünür heralde ben 12+5 iken ikili test yaptırdım senin mickey napıy
maşallah maşallahsağlıkla büyüsün inşallah
amin canımsağoll sen nasılsın iyimisin
valla kızlar hiç destek mestek demeyin çıldırdım ben o saçları öyle görünce
kuaför bile dile geldi ''hadi kestin saçını bu tepeyi niye oydun böyle diye çılgın kız'' diye
düzelmedi yani o kadar beter durumda
3 yaşındaki çocuk yapar anlarım ama 8 yaşındaki yapınca dokunuyoo insana
canom şaka maka kocaman oldu bebişin
kilo falan aldınmı peki?alışverişe başladınmı bebek için..crafty aldıklarını paylaşacak bizimle sende koysana resimlerini..
canım acıbadem sigortamı iptal etti şirketo yüzden başka hastaneye gittim ikili testim maşallaahhhhhh turp gibi sıpamda heç bir sorun yokmuş sadece biraz fazla uslu sürekli anası gibi uyuyor 2 mayısta doplere gircez o zaman görünür heralde ben 12+5 iken ikili test yaptırdım senin mickey napıy
karındankızlar bişey sorcam dopler karındanmı bakılıyor vajinadanmı ay ben anlayamadım bilen varmı????
mikinin ikilisi ptesi işte :) bakalım nasıl bence kıpırdak bu
dün içimde bişi büzüldü elledim o noktayı elime geldi top gibi :)
seni andım deli kız :)
karından
doppler dediği 4 boyutlu ultrason kuzum
direkt görcen bebikini
mikinin ikilisi ptesi işte :) bakalım nasıl bence kıpırdak bu
dün içimde bişi büzüldü elledim o noktayı elime geldi top gibi :)
seni andım deli kız :)
karından
doppler dediği 4 boyutlu ultrason kuzum
direkt görcen bebikini
ay cnm geçen doktora gittiğimde yanımda bir kız bekliyordu hamileymiş 5 aylık ama karnı göbeği falan hiç yok..elindede bebeğin ultrason görüntüleri vardı.şok oldum görünce..bebeğin sanki resmini çekmiş o kadar net belliydiki bebek.alıp baktım hatta bende.. aynı kızın kendine benziyodu.hiç o kadar net görüntü elde edildiğini düşünmemiştim.
ay cnm geçen doktora gittiğimde yanımda bir kız bekliyordu hamileymiş 5 aylık ama karnı göbeği falan hiç yok..elindede bebeğin ultrason görüntüleri vardı.şok oldum görünce..bebeğin sanki resmini çekmiş o kadar net belliydiki bebek.alıp baktım hatta bende.. aynı kızın kendine benziyodu.hiç o kadar net görüntü elde edildiğini düşünmemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?