Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

yerim ben onu ya..
Cimcimeye bak sen

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
deliye bak sen
kaç yaşında :)
eşşek traşı yapmış işte :)

ayy getti saçlar

ben de kendi saçımı kendim kesebilir miyim diye düşünüyodum
iyi bi tesettürlüler için kuaför bulamazsam yapacağım o
o yüzden kızına tam destek veriyorum

kız canooo
dr a ne zaman gitçen
2 li test için acıbademe mi gittin sen?
4 boyutlu ile mi baktılar
cinsiyet için ne zaman gitçen

Ya ama çok tatlıı..Kendi işini kendi görüyo annesiii:))
Öp benim için onu

kız canooo
dr a ne zaman gitçen
2 li test için acıbademe mi gittin sen?
4 boyutlu ile mi baktılar
cinsiyet için ne zaman gitçen

canım acıbadem sigortamı iptal etti şirket o yüzden başka hastaneye gittim ikili testim maşallaahhhhhh turp gibi sıpamda heç bir sorun yokmuş sadece biraz fazla uslu sürekli anası gibi uyuyor 2 mayısta doplere gircez o zaman görünür heralde ben 12+5 iken ikili test yaptırdım senin mickey napıy

maşallah maşallah sağlıkla büyüsün inşallah

kızlar bişey sorcam dopler karındanmı bakılıyor vajinadanmı ay ben anlayamadım bilen varmı????

valla kızlar hiç destek mestek demeyin çıldırdım ben o saçları öyle görünce
kuaför bile dile geldi ''hadi kestin saçını bu tepeyi niye oydun böyle diye çılgın kız'' diye
düzelmedi yani o kadar beter durumda

3 yaşındaki çocuk yapar anlarım ama 8 yaşındaki yapınca dokunuyoo insana

canom şaka maka kocaman oldu bebişin
kilo falan aldınmı peki?alışverişe başladınmı bebek için..crafty aldıklarını paylaşacak bizimle sende koysana resimlerini..

canım adı üstünde "çocuk" işte nezaman ne yapacakları belli olmaz.. can sıkma.. büyüyünce çok güler bu hallerine :)

canom şaka maka kocaman oldu bebişin
kilo falan aldınmı peki?alışverişe başladınmı bebek için..crafty aldıklarını paylaşacak bizimle sende koysana resimlerini..

canım 58 kiloyum yani 1.5 kilo aldım zaten pek yemek yemiyorum daha dogrusu yiyemiyorum hala ben daha alışverişe başlamadım önce bu koca göbek için bişeyler almam lazım kendime pantalonlarıma sıgmıyorum cinsiyeti belli olsun birazdaha buyusun o zaman başlıcam alışverişe bebişim için

mikinin ikilisi ptesi işte :) bakalım nasıl bence kıpırdak bu
dün içimde bişi büzüldü elledim o noktayı elime geldi top gibi :)
seni andım deli kız :)
kızlar bişey sorcam dopler karındanmı bakılıyor vajinadanmı ay ben anlayamadım bilen varmı????
karından
doppler dediği 4 boyutlu ultrason kuzum
direkt görcen bebikini

ay hadi hayırlısı canım ya ben sana demiştim top gibi bişey bu arada nerdeyse 1 haftadır karnımı çimdikliyolar sanki 21 haftalık hamile arkadşımla konuşurken anlattım bana dediki o bebegin içinde hareket ediyor ay nasıl sevindim varyaaaaaaaaaa

ay cnm geçen doktora gittiğimde yanımda bir kız bekliyordu hamileymiş 5 aylık ama karnı göbeği falan hiç yok..elindede bebeğin ultrason görüntüleri vardı.şok oldum görünce..bebeğin sanki resmini çekmiş o kadar net belliydiki bebek.alıp baktım hatta bende.. aynı kızın kendine benziyodu.hiç o kadar net görüntü elde edildiğini düşünmemiştim.

bacım sen dopleri bırak eltiminki 6aylıkken mi neydi normal usg resmine baktım... aynı kayınım.. uzun burunlu kara kuru bişiye benziiyodu :)

çok net işte yaaa inanamıosun
20. haftada detaylı ultrasona sokuolar
o işte
bende arkadaşımınkini gördüm geçen çok güzeldiiii
aynı annesi gibi sırf dudaktı
yerim ben onu yawwwwwwwwwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…