Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

bacım 15 mart ... bir sonraki adet tarihin nezamandı .. kaç günde adet oluyosun.. kaç gün gecikmiş oluyor.. detay ver biraz

canımcım bugün32.gün oldu.14.gün çatlatma iğnesi yaptım 16.gün oldu.4 gün önce kan değerim 17.34 çıktı.değerin katlanması gerekir dedi dr.onun için bugün yine gidecem test için sizce nasıl?:96:

tebrikler büyük ihtimal hamilesin
ama hemen bir test daha yaptır...katlamasına göre netleşir.
ben geçen ay bir kimyasal gebelik geçirdim o yüzden ağzım yandı
hemen test yaptır

ay canım inşallah katlanır değerin.. inşallah 100'ü geçmiştir.. nezaman kan vereceksin.. bizi de haberdar et sonucundan

tebrikler büyük ihtimal hamilesin
ama hemen bir test daha yaptır...katlamasına göre netleşir.
ben geçen ay bir kimyasal gebelik geçirdim o yüzden ağzım yandı
hemen test yaptır

ah canım çk üzüldüm belirtilerin neydi?benim kasıklarım çk ağrıdı yüzümde hiç olmadığı kadar sivilce çıktı garip yani

canım bugün gid:18:eyim diyorum kimyasal gebelikten çk korkuyorum

korkma canım... herşey olacağına varır.. en azından değeri takip etmiş olursun.. baktın yükselmiş 2-3 gün sonra tekrar kan testi yaptır.. doktorun da sana gerekli bilgileri verir zaten.. ama Allah korusun da tutunamazsa demek sağlıksız bir bebekmiş diye düşün.. canını sıkma.. çalışmıyorsan hemen git kan ver derim

canım bugün gid:18:eyim diyorum kimyasal gebelikten çk korkuyorum

ama kork diye demedim şimdi dediğime pişman etme:26:
sonuçta bu çok nadir görülen bişey inşallah seninki gebeliktir

ama hemen bi kan testi daha yaptır.
benim belirtim de 10 gün öncesinden başlayan kasık ağrısı ve yüzümde çıkmayan regl sivilcesi
hayatımda ilk defa regl öncesi sivilcem çıkmamıştı

pek ziyaretçiperver gördüm sizi kızlar..

ziyaretçiler üye olun da gelin bakim

Son düzenleme:
günaydın hanımlar bugün maaş günü bugün 28.gün bugün önemli bir gün:)

kızlar başıma geleni bir bilseniz dün konuştuk ya makyaj yapardık filan diye
akşam eve gittim ne göreyim benim kız makası al eline kes saçlarını yolunmuş tavuk gibi olmuş
sinirden ölüyordum az daha elimde kalacaktı zor tuttum kendimi
sakinleşince kuaförümü aradım kızı getircem böyle böyle ne kadar düzeltebilirsek düzeltelim diye
eve girdiğimde saat 10 du
bahanesi de kahkülleri gözüne giriyormuş terliyormuş ondan kesmiş güzelim saçlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…