Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

kizlarrr
ben geldimmmmm
fistiklar nasilsiniz hamis kardeslerimi kutluyorummmm
hamis olmayanlara sabir diliyorum biran önce hamis kalirsiniz
bende tik yokkkkk sali gunu dr.um var insAllahhhh

çok net işte yaaa inanamıosun
20. haftada detaylı ultrasona sokuolar
o işte
bende arkadaşımınkini gördüm geçen çok güzeldiiii
aynı annesi gibi sırf dudaktı
yerim ben onu yawwwwwwwwwww

kız ben 16. haftada gircem kıymetli gebelik oldugu için acaba net görünürmü kiiiiii

delisin kopi sen vallahi delisin :)

daha önce de söylemiştim sanırım.. eltime bu 4d olayını söylemiştim.. o da ne dediydi.. bunu her hastane yapmaz mı? ya da ankaralı bacılar cvp versin zekai tahirde 4d yapmıyorlar mı??

akıllım
benzio vallaha daha güzel hatta benim can arkadaşımmm

gurbet abla
sağolasın hoş geldin

cano
16 hafta erken be kuzum
benim tüpiş için bile o kadar erkene almıolar
en net 20-22 hafta arası oluo

nasilsin gurbet ablacigim,uzun zamandi yoktun,dieti biraktinmi,kilo durumun ne alemde
fistigim hosbulduk hayirli olsun beben cok cok sevindim canim diyet bitti canim yaa ayni kilodayim koruyorum kizlar nasil cogu hamis kalmis dagilmislar biryerlere toplasak ne olur yaaa hepiniziniii
cok özledimmmm
bir ben kaldim sanirim bebeksizz :)​

daha önce de söylemiştim sanırım.. eltime bu 4d olayını söylemiştim.. o da ne dediydi.. bunu her hastane yapmaz mı? ya da ankaralı bacılar cvp versin zekai tahirde 4d yapmıyorlar mı??

her hastane yapmaz heralde cnm yaa
florance bile yapamıo mesela istanbul da başka yere yönlendirio

canım benim kıymetli gebelik yani çok düşüğüm oldugu için erken alıyorlarmış sağlıklı gebelerde 20. haftada randevu veriliyormuş dua edin kötü bişi çıkmasın
olmadi daha,benim dr ultrasal aleti milattan önceden kalma ,göremeyo heralde

hahayyyy benimkide öylee ama bizimki bacaklarını ya karnına çekiyo yada bagdaş kuruyo göstermiyorr ikili test sonucunda fb-hcg degerleri ile anlaşılabiliyormuş galiba gruptaki kızlar 12. haftada bile ögrendiler cinsiyetlerini

sagolasin,darisi sana ve diger arkadaslara insallah.valla sorma,gidenler gitti,ben birakamiyorum bu topigi,baska topiklerede pek yazasim gelmiyo,alismisim buraya birakamiyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…