Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

bence senin velet kız
gör de bak

ilk kizimda dr. kiz dedi
sonra erkek dedi
sonra bilmiyorum dedi
en sonunda süpriz olarak kizim cikti geldi
9 ay birsey almadm kizima yaaaa yani bebegime

drun birisi bebeginnz kiz olacak demis arkadasa heryeri pembe odasi elbisleri anam bir dogdu erkek
malesef pembe odada yatmak zorunda kali bebecik

morfoloji bozukluğu var cnm evet geçmişi okudum mistik haberım var senın olaydan da
hadı hayırlısı olsun cnm sizin için de

bizdede morfoloji bozukluğu var..yani tam olarak morfolojimi oluyor bilmiyorum ama şekil bozukluğu dedi doktorum.birde hareketlilik az..aşılamayla hamile kalmanızı tavsiye ederim dedi üroloji doktoru bakalım eşimi görünce ne diyecek :18:
sanada aşılama falan tavsiye edildimi?

canim yaaa sern hissediyormusn bebeni ilk ya ben zaten 4. ayda hisserderim bilmezdim
surekli orada birsyler kipirdiyor beni rahatsiz ediyor bebekse sevinice degilse ne buuuuu
evet kizlar kizlar anne karnindada edepliler bu yaratilistan göstermezler edep yerlerini ama erkekler ole degillll

kızlar selam nasılsınız?of ben hala regli olamadım doğrudürüst kürtajdan sonra( regliye gün sayıyorum bu sefer olıyım diye,bir toparlanamadı vücudum da kafam da tam olarak,bir de 1 haftadır evden çıkmadan yatıyorum faranjit olmuşum bir sürü ilaç bir de sesim kısık(

çok normal hayatım
kürtaj sonrası sorunlar olabiliyor regl aralarında

ben hissetmeye başladım ablacım ilk gebelikte hissetmek zor olurmuş ama bazen kıpraşıyor sen doktora gitmeden böyle araştırma hani çıkmaz falan üzülmeni istemem az kalmış salıya sabret

bıze şöyle dedi hareketliler az ve morfoloji bozuk normalde 4 ten buyuk olmalı bizimki 3.
durum kötü diil kısırlık yok heran gebe kalabılırsın fılan dedı ama bizim dr çok ıyımser bence..

sizinki de pek kötümser canım tek spermıyogramla buna karar verılmez
sayı kaçtı cnm toplamda

he bide varıkosel fılan yok dimi canım skrotal doppler fılan ıstedımı

Son düzenleme:
ay canom maşallah büyüyor bebek,nasılsın nasıl gidiyor hamilelik,bulantılar geçti mi?

hoşgeldin canım sağol büyüyor ama bulantılar hala devam birde cadı kaynanam yüzünden grip oldum ikisini birden yaşıyorum :94::94::94:sen nasılsın

çok normal hayatım
kürtaj sonrası sorunlar olabiliyor regl aralarında

ay sorma ya,ben anlamadım bu işi bir hafif leke geldi 30 ve 33.günlerde sonra tık yok,doktor 30 nisana kadar olmazsan gel dedi,heralde ilki hafif oldu bence bu gelicek olan 2.ci..bekliyoruz ama yumurtlamışım gördü doktor şimdi bekliyorum..sen nasılsın tatlım?maşallahhhhbüyüyor mikycik:)))bulantın falan geçti mi?

hoşgeldin canım sağol büyüyor ama bulantılar hala devam birde cadı kaynanam yüzünden grip oldum ikisini birden yaşıyorum :94::94::94:sen nasılsın

canım benim dikkat et kendine,dinlen istirahat et,bol c vitamini,az az sık sık ye,bulantı için,ben beklemedeyim canım..ayrıca da yasaklıyım doktor 3 ay korunma dedi mayıs sonunda bitiyor korunma bakalım canım

yarın gidicez ve tam muayene olacak..sanırım doktorda varikoselden şüphelendi..sayı 55 milyon toplamda 275 milyon.sayıda sorununuz yok dedi.ama ben kafaya koydum yarın konuşalım bir beklemeyelim daha fazla olayım aşımı oturayım.

ayyy irm cim gecmis olsun canim benim yaaa kimyasal gebelikmi gecirdinnmerak etme olabiliyor gecikme uzulme sen baksan balli cörek otu ye o adeti hem duzene sokar hemde gelmesini saglar gunde tatli kasigi ile 3 sefer ben kullaniyorum
ben hissetmeye başladım ablacım ilk gebelikte hissetmek zor olurmuş ama bazen kıpraşıyor sen doktora gitmeden böyle araştırma hani çıkmaz falan üzülmeni istemem az kalmış salıya sabret
yok guzelim ben bir sey yapmiycam saliyi bekliycem olsun istiyorum yaaa bu kipirdi onceden yoktu o yuzden hep ayni yerde bir sagda bir solda ve rahimde belli yani kipirti

istersen başka bir doktora daha gidin canım aşılamaya hemen karar verme kadın için zor süreçler.
ne gerek var şimdi doğal yollan olucakken kurcıklenmeye

canım benim dikkat et kendine,dinlen istirahat et,bol c vitamini,az az sık sık ye,bulantı için,ben beklemedeyim canım..ayrıca da yasaklıyım doktor 3 ay korunma dedi mayıs sonunda bitiyor korunma bakalım canım

hadi hayırlısı canım inşallah tutunacak bebegin bu sefer

evet tam da meyve ağaçlarının aşı mevsimi bu ay..
aşılan da tomurcuklarını aç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…