valla aplam bilmiyorum inşallah minik bişi vardırda onun kıpırtısıdır
ya bizim velet bacaklarını açmıyorki utangac heraldee bir arkadaşın bebesi resmen yiğidin malı meydanda der gibi açmış bacaklarını bamyasını gösteriyodu
ilk kizimda dr. kiz dedigerçekten doktorun deneyımı tecrubesıne göre degişiyo bu iş
ben özel hastanede calısırken
kadın doğum bolumunde de çalıştım
bi doktor vardı ikiz bebeklerı olan kadının ıkı bebegı oldugunu ultrasoında gorememiş :) kadın dogurunca anladı :)
ama bı dr var cınsıyetını erken söyleyebılırdı, doktor tecrubesı onemli....
kız demekki canom
hem de maşallah anne karnından edepli
morfoloji bozukluğu var cnm evet geçmişi okudum mistik haberım var senın olaydan da
hadı hayırlısı olsun cnm sizin için de
canim yaaa sern hissediyormusn bebeni ilk ya ben zaten 4. ayda hisserderim bilmezdimvalla aplam bilmiyorum inşallah minik bişi vardırda onun kıpırtısıdır
ya bizim velet bacaklarını açmıyorki utangac heraldee bir arkadaşın bebesi resmen yiğidin malı meydanda der gibi açmış bacaklarını bamyasını gösteriyodu
kızlar selam nasılsınız?of ben hala regli olamadım doğrudürüst kürtajdan sonra( regliye gün sayıyorum bu sefer olıyım diye,bir toparlanamadı vücudum da kafam da tam olarak,bir de 1 haftadır evden çıkmadan yatıyorum faranjit olmuşum bir sürü ilaç bir de sesim kısık (
ay bana erkek gibi geliyor ama hayırlısı tabiedepli bnim bebem
canim yaaa sern hissediyormusn bebeni ilk ya ben zaten 4. ayda hisserderim bilmezdim
surekli orada birsyler kipirdiyor beni rahatsiz ediyor bebekse sevinice degilse ne buuuuu
evet kizlar kizlar anne karnindada edepliler bu yaratilistan göstermezler edep yerlerini ama erkekler ole degillll
bizdede morfoloji bozukluğu var..yani tam olarak morfolojimi oluyor bilmiyorum ama şekil bozukluğu dedi doktorum.birde hareketlilik az..aşılamayla hamile kalmanızı tavsiye ederim dedi üroloji doktoru bakalım eşimi görünce ne diyecek :18:
sanada aşılama falan tavsiye edildimi?
ay canom maşallahbüyüyor bebek,nasılsın nasıl gidiyor hamilelik,bulantılar geçti mi?
çok normal hayatım
kürtaj sonrası sorunlar olabiliyor regl aralarında
hoşgeldin canım sağol büyüyor ama bulantılar hala devam birde cadı kaynanamyüzünden grip oldum ikisini birden yaşıyorum :94::94::94:sen nasılsın
bıze şöyle dedi hareketliler az ve morfoloji bozuk normalde 4 ten buyuk olmalı bizimki 3.
Durum kötü diil kısırlık yok heran gebe kalabılırsın fılan dedı ama bizim dr çok ıyımser bence..
Sizinki de pek kötümser canım tek spermıyogramla buna karar verılmez
sayı kaçtı cnm toplamda
he bide varıkosel fılan yok dimi canım skrotal doppler fılan ıstedımı
ayyy irm cim gecmis olsun canim benim yaaa kimyasal gebelikmi gecirdinnmerak etme olabiliyor gecikme uzulme sen baksan balli cörek otu ye o adeti hem duzene sokar hemde gelmesini saglar gunde tatli kasigi ile 3 sefer ben kullaniyorumkızlar selam nasılsınız?of ben hala regli olamadım doğrudürüst kürtajdan sonra( regliye gün sayıyorum bu sefer olıyım diye,bir toparlanamadı vücudum da kafam da tam olarak,bir de 1 haftadır evden çıkmadan yatıyorum faranjit olmuşum bir sürü ilaç bir de sesim kısık (
yok guzelim ben bir sey yapmiycam saliyi bekliycem olsun istiyorum yaaa bu kipirdi onceden yoktu o yuzden hep ayni yerde bir sagda bir solda ve rahimde belli yani kipirtiben hissetmeye başladım ablacım ilk gebelikte hissetmek zor olurmuş ama bazen kıpraşıyorsen doktora gitmeden böyle araştırma hani çıkmaz falan üzülmeni istemem az kalmış salıya sabret
yarın gidicez ve tam muayene olacak..sanırım doktorda varikoselden şüphelendi..sayı 55 milyon toplamda 275 milyon.sayıda sorununuz yok dedi.ama ben kafaya koydum yarın konuşalım bir beklemeyelim daha fazla olayım aşımı oturayım.
canım benim dikkat et kendine,dinlen istirahat et,bol c vitamini,az az sık sık ye,bulantı için,ben beklemedeyim canım..ayrıca da yasaklıyım doktor 3 ay korunma dedi mayıs sonunda bitiyor korunma bakalım canım
yarın gidicez ve tam muayene olacak..sanırım doktorda varikoselden şüphelendi..sayı 55 milyon toplamda 275 milyon.sayıda sorununuz yok dedi.ama ben kafaya koydum yarın konuşalım bir beklemeyelim daha fazla olayım aşımı oturayım.
iki hafta sonra bitmesi lazim canim genelde 4 ay surer bulantihoşgeldin canım sağol büyüyor ama bulantılar hala devam birde cadı kaynanamyüzünden grip oldum ikisini birden yaşıyorum :94::94::94:sen nasılsın
istersen başka bir doktora daha gidin canım aşılamaya hemen karar verme kadın için zor süreçler.
ne gerek var şimdi doğal yollan olucakken kurcıklenmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?