Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

istersen başka bir doktora daha gidin canım aşılamaya hemen karar verme kadın için zor süreçler.
Ne gerek var şimdi doğal yollan olucakken kurcıklenmeye

gidicez cnm...bir doktorla mümkün değil karar veremem.hem eşimin sağlığı söz konusu..tek doktorun yorumu önemsiz benim için.kaan aydos varmış ankarada meşhur.ona gitmeyi düşünüyoruz.yarını bir atlatalımda.

evet tam da meyve ağaçlarının aşı mevsimi bu ay..
Aşılan da tomurcuklarını aç

demi ama..tam aşı mevsimi

iki hafta sonra bitmesi lazim canim genelde 4 ay surer bulanti

ilk haftalardaki gibi kusmalarım yok allaha şükür sadece sabahları yataktan kalkınca banyoya koşu sporu oluyoraşermeye başladım ama sadece tek bişeye hergün et olsa yerim ki eti pek tüketmiyorum obez olacam heralde allahtan et pahalıda hergün alıp yiyemiyorum bu yolla kendimi şişko olmaktan kurtarıyorum

sağol gurbet ablacım,kimyasal değil,gelişimi durmuş kalp atışı görülmedi düşmedi de bebişim,almak zorunda kaldılar kürtajla.((.allaha şükür kürtaj sonrası ne kanama ne ağrı oldu,doktor kontrolüne de gittim rahim tertemizmiş herşey normal dedi ilk regli sanırım lekelenme gibi oldu,2.ci heralde sağlam gelicek ama bayadır olmadı ya doğrudürüst sıkıntılı tabi menopoz gibi,bekliyorum heralde 20 si gibi olur yumurtalarım gelişmiş çünkü,sen nasılsın görüşmeyeli??

ben gideyim kizlar kahvemi ictim utumu yapayim cumadan once sonra kuran okurum insAllah hepinizi öpt bundan sonra hep gelecemmmmm burayaaa

kaybedenler kulübünü izlediniz mi???
ya bayağı müstehcen sahneler var..
o sahneler gelince eşimle birbirimize bakarız eee napıyon falan deriz..
filmden çok eşimi izledim diyebilirim

ya bayağı müstehcen sahneler var..
o sahneler gelince eşimle birbirimize bakarız eee napıyon falan deriz..
filmden çok eşimi izledim diyebilirim

güzelmiydi peki film ben izlemedim ama merak ediyorum doğrusu?bu arada sen nasılsın canım?bu ay regli oldun mu?

ama medicik bu süreç de zor
ben de düşünüyorum aşılama:44:
EVET BEKLEMEKDE AYRI BİR ZOR
Ya bayağı müstehcen sahneler var..
O sahneler gelince eşimle birbirimize bakarız eee napıyon falan deriz..
Filmden çok eşimi izledim diyebilirim

izlemedim ama öyle olduğunu duydum..
Ben sevmiyorum müstehcen hatta öpüşme sahnelerini olduğu dizileri filmleri..o yüzden genelde yarışma programlarını izliyoruz.en azından birşeyler öğreniyoruz.

Son düzenleme:
Sevsena nasılsın canım,kürtajdan sonra bir sıkıntın oldu mu?,bak kendine çok iyi bak sakın üşütme ayaklarını,hasta olanlarla da pek temasta bulunma çünkü vücut direnci biraz düşüyor çabuk hastalanıyor insan,ben bir haftadır yatıyorum,mümkünse b vitamini komplex al cnm

güzelmiydi peki film ben izlemedim ama merak ediyorum doğrusu?bu arada sen nasılsın canım?bu ay regli oldun mu?

ya işte monotonluktan sıyrılıp özgür takılma muhabbeti dönüyo ama
dediğim gibi sahnesi bolll
bu kadar olduğunu biri bana deseydi gitmezdim..o sahnelere katlanılmaya değecek bi film değil bence

durumum: bi ara leke geldi kesildi
yerleşme kanaması sandık ama değilmiş

bekliyorum bugün yarın gelür

canim benim et iyidir iyi pismis olsun ama ve sadakatlardan uzak dur sucuk slam sosis fazla tuketme meyve bol bol ye canim san kilo yapn degilde bebge yapanlardan ye ayyy yeim ben onuu teyzesiiii biter ona yaaaa
hakinda hayirlisi olur guzelim nasipte ne varsa o olur ben ne edeyim valla bunalimdayim ya dokunsalar agliycam
kayinpeder beyin tumoru oldu.... butun masraflari biz cektik 20.000 tl amaliyat icin tamam birsey demiyorum babasi yapacakta ....yine tel geldi bagkurdan emekli kendisi ilaclari ödedi kemoterapi icin..... sigorta son 3 ayi ödemeyekmis bize para yollayin dediler esim kalkip trye gidecek yaklasik 6000tl... elde yok avucta yok esimden haric 3 evladida var onlar yardim etmiyor.... 200 tllik gözluk takicana kizida yardim etsin yaa.... birtane dikili tasimiz yok hal bole iken kaynana benim hakkimda atip tutuyor yapmadiklarimi yapti diyorr oglumdan ayiricam diyor.... ne edeyim ben yaa cok nankör ....kaynatam melek ona diyecek yok fakat 2 gorumce ve kaynana beni yiyip bitiriyor..... bide esimi ben aldim buraya...... kizlarinin evlenmesinde diger oglunun asker masaflarini dusun esimin kizkardesinin kizi özel okula gitti onun parasini bile ben ödedim..... kredi kartim kaynanamda kullanir habire her ay para yatar oraya..... oglunun hayati kurtuldu hala ben kötüyum sesim cikmaz kirmam karsilarina cikmam ben ne edeyim cok bunaldim bizimburada masrafimiz yok bazen alisverise gidemiyorum cocuklara birsey alamiyorum onlarin keyfi yerinde kadin 50 sinden sonra evini duzuyor yaaa yeni yeni seyler aliyor benim paramla.....bana dua edin gercekten bunaldim yaaa kizinin kocasi ailesine alisveris ediyor para haricyor diye sinir oluyorlar peki sizin yaptiginiz ne yaa biz sokaktanmi topluyoruz....

Son düzenleme:

biz hep dvd alıp seyrediyoruz evde,hem daha uygun fiyat,hem de beğenmesende yanmıyosun filme,1 aya çıkar dvd si..
bu arada nerden biliyosun yerleşme olmadığını kan testi mi yaptın,belli olmaz daha hemen ümidini kesme

evet kanda sıfır çıktı irem

ay ablacım çok geçmiş olsun kayınpeder için,allah şifa versin ama zor beyin tümörü olayı daama eşin tabi babası için elinden geleni yapıcak o haklı tabi de..yani kayınvalidene şaştım doğrusu sen herkese yardım etmişsin hiçbir mecburiyetin de yokken üstelik..ama inan allah insanın yaptıklarını karşılıksız bırakmaz..senin için rahat olsun..sen de bugüne kadar yapmışsın elinden geleni daha fazlasını da yapma bence onlar için..öncelik çocukların için olsun bundan sonra bence,bunu da önce eşinle paylaş bence birazcık onlar da bitiyor aslında böyle olaylar,o da ailesine biraz set koysun yani,ay ne biliyim zor mevzular gerçekten allah kolaylık versin dua ederiz merak etme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…