günaydııınnn.. =))))
nasılsınız hanımlar...
evet kanda sıfır çıktı irem
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın?
iyi yolculuklar canım ailen orda oturuyordu sanırım değil mi?iyiyim cnm evdeyim bu hafta sonu ankaraya gidicem sonunda.. baya erteledim gitmeleri...
ben tahlilde biraz sinirlendim bak şimcik
nasıl tam sıfır olur ki
iğneden sona az da olsa çıkmalı mı
iyi yolculuklar canım ailen orda oturuyordu sanırım değil mi?
benim bi kere regli gecikmişti tam 0 çıkmıştı ben de sinir olmuştum,ama bende iğne yoktu ya,bu arada
craftycim sana nasılsın dedim ama yine görmedin yazdıklarımı,hemen sitem edeyim iki arada:))ay şaka yapıyorum ha micky e de maşallah
Sevsena nasılsın canım,kürtajdan sonra bir sıkıntın oldu mu?,bak kendine çok iyi bak sakın üşütme ayaklarını,hasta olanlarla da pek temasta bulunma çünkü vücut direnci biraz düşüyor çabuk hastalanıyor insan,ben bir haftadır yatıyorum,mümkünse b vitamini komplex al cnm
canımmmm
sorry yaaaa
iiyiz biz aynı devam :) şükür
ptesi ikili testimiz var
dikkat etmeye çalışıyorum canum sağol ya
ağrı kesici almaya devam ediyorum hala sancım oluyo benim
bacaklarıma şalımı sarıpta oturuyorum işyerinde
ay valla zaman nasıl geçiyor ya,maşallah maşallahsana birşey sorucam bu arada uzmanlık sorusu:)eşimin ark nın eşi tüp yaptı bu ay,2 tane embriyo koymuşlar,ikiz istiyolar,transferden sonra 12.gün 197 çıkmış kan değeri,sence tek mi bebek doktor 2 hafta sonra belli olur demiş
ben tahlilde biraz sinirlendim bak şimcik
nasıl tam sıfır olur ki
iğneden sona az da olsa çıkmalı mı
sanim hosgeldin nasilsin umarim iyisidirgünaydııınnn.. =))))
nasılsınız hanımlar...
canim ben heleki hastalik icin heleki babasi icin harcadiklarina birsey demiyorum her insanin basina gelir kayinpeder icin helal olsun...... ama kaynananin görmezden gelmesi beni cok uzuyor..... ya ev alalim diyoruz trden hemen evi yok gibi o yerlesmek istiyor.... esim dedi apartman alalim da kiraciyi koyariz..... ev kendi kendini öder dedi anammm ev alindi da kaynanam hemen iki görumcemi bir kaynimi ve kendisini yerlestirdi bile daha ev alinmadan...... o ev nasil ödenecek demiyor yaa dusuncesiz yaa..... demiyor onlar kazaniyor onlar otursun demiyor...... izine gittim kaynanamda kaldimda burnumdan getirdi izini...... biz evdeyken temizlige kalkti ev pislendi benim cocuklarim pisledi diye ya bizim gitmemizi bekleyemedi yaaaa.......ben cocuklarima kendime izinde birseyler aldimda surati kalkmadi vay nasil oglunun parasini harcarmisim....... demiyorki oglum bu kizin sayesinde bu parayi kazandi demiyor yaaa...... kizlari bir sey alsa hemen dallanip budaklandiriyor iyiki almisiniz ne guzel etmisiniz damatta el oglu oda calisip kazaniyor....kizlari alir biz alamayiz biz ac kalsakta ona versek hayir demez yaaaa Allahim sabir ver bana sabir bu gunun yuzu suyu hurmetine......ay ablacım çok geçmiş olsun kayınpeder için,allah şifa versin ama zor beyin tümörü olayı daama eşin tabi babası için elinden geleni yapıcak o haklı tabi de..yani kayınvalidene şaştım doğrusu sen herkese yardım etmişsin hiçbir mecburiyetin de yokken üstelik..ama inan allah insanın yaptıklarını karşılıksız bırakmaz..senin için rahat olsun..sen de bugüne kadar yapmışsın elinden geleni daha fazlasını da yapma bence onlar için..öncelik çocukların için olsun bundan sonra bence,bunu da önce eşinle paylaş bence birazcık onlar da bitiyor aslında böyle olaylar,o da ailesine biraz set koysun yani,ay ne biliyim zor mevzular gerçekten allah kolaylık versin dua ederiz merak etme canım
%90 tek :)
değer düşük çünkü
benim 12. gün değerim 287 idi tek kendileri :)
ama katlama önemli
diğer test sonuçları 2 katı ise tek 4 katı ise ikiz oluo genelde
sanim hosgeldin nasilsin umarim iyisidir
canim ben heleki hastalik icin heleki babasi icin harcadiklarina birsey demiyorum her insanin basina gelir kayinpeder icin helal olsun...... ama kaynananin görmezden gelmesi beni cok uzuyor..... ya ev alalim diyoruz trden hemen evi yok gibi o yerlesmek istiyor.... esim dedi apartman alalim da kiraciyi koyariz..... ev kendi kendini öder dedi anammm ev alindi da kaynanam hemen iki görumcemi bir kaynimi ve kendisini yerlestirdi bile daha ev alinmadan...... o ev nasil ödenecek demiyor yaa dusuncesiz yaa..... demiyor onlar kazaniyor onlar otursun demiyor...... izine gittim kaynanamda kaldimda burnumdan getirdi izini...... biz evdeyken temizlige kalkti ev pislendi benim cocuklarim pisledi diye ya bizim gitmemizi bekleyemedi yaaaa.......ben cocuklarima kendime izinde birseyler aldimda surati kalkmadi vay nasil oglunun parasini harcarmisim....... demiyorki oglum bu kizin sayesinde bu parayi kazandi demiyor yaaa...... kizlari bir sey alsa hemen dallanip budaklandiriyor iyiki almisiniz ne guzel etmisiniz damatta el oglu oda calisip kazaniyor....kizlari alir biz alamayiz biz ac kalsakta ona versek hayir demez yaaaa Allahim sabir ver bana sabir bu gunun yuzu suyu hurmetine......
o kimmmmmmmmmmmmmmmmm:44:Allah'ın delisi
hoş geldin
nie boşluon buraları sen bakem
canim ben heleki hastalik icin heleki babasi icin harcadiklarina birsey demiyorum her insanin basina gelir kayinpeder icin helal olsun...... ama kaynananin görmezden gelmesi beni cok uzuyor..... ya ev alalim diyoruz trden hemen evi yok gibi o yerlesmek istiyor.... esim dedi apartman alalim da kiraciyi koyariz..... ev kendi kendini öder dedi anammm ev alindi da kaynanam hemen iki görumcemi bir kaynimi ve kendisini yerlestirdi bile daha ev alinmadan...... o ev nasil ödenecek demiyor yaa dusuncesiz yaa..... demiyor onlar kazaniyor onlar otursun demiyor...... izine gittim kaynanamda kaldimda burnumdan getirdi izini...... biz evdeyken temizlige kalkti ev pislendi benim cocuklarim pisledi diye ya bizim gitmemizi bekleyemedi yaaaa.......ben cocoklarima kendime izinde birseyler aldimda surati kalkmadi vay nasil oglunun parani harcarmisim....... demiyorki oglum bu kizin sayesinde bu parayi kazandi demiyor yaaa...... kizlari bir sey alsa hemen dallanip budaklandiyiror iyiki almisiniz ne guzel etmisiniz damatta el oglu oda calisip kazaniyor....kizlari alir biz alamayiz biz ac kalsakta ona versek hayir demez yaaaa Allahim sabir ver bana sabir bu gunun yuu suyu hurmetine......
Allah'ın delisi
hoş geldin
nie boşluon buraları sen bakem
gurbet abla geçmiş olsun.. kayın baban yakın zamanda sağlığına kavuşur inşallah..
ne yazık ki canım böyle ailelerin evlatları kıymetli oluyor biz el kızı oluyoruz... basit bir örnek vericem kendimden... kaynanam mesela sürekli damatlarını över kızıma şunu aldı bunu etti bilmemne falan ... evlendiğim ilk yıl benim doğum günüm için benim kendi annem kırmızı boğazlı kazak almış ankaranın kışı soğuk diye duymuş (ben ise kırmızı hiç giymem ama yakışırmış bana) neyse dedim kadın tah bulgaristandan göndermiş özel günlerde giyerim kırmızı rujla falanç...
ve kaynanama da göstermiştim annem aldı diye.. ilk giydiğim 1 ay sonra falan oldu.. kadın bana ne dese beğenirsin.. (o aralar maddiyat olarak çok sıkışıktık)
"oğluma bak sen.. anası aç susuz evde dururken gidip karısını giydirip kuşatıyor"bakışım aynen böyle.. dedim kusura bakma ama annem aldı bunu doğum günüme.. kadın tutturdu yalan söylüyosun diye.. nasıl gücüme gitti anlatamam..
işte kendi çocukları elmaz pırlanta .. el çocukları çöpte büyüme sanki.. sanki onun şeyi altın .. töbe töbe
şimdi de evlendi cici kocası onun üstüne ev yapcaktı evlenmeden önce öle anlaştıydılar.. adam oturduklları daireyi bir derneğe mi ne bağışlayacakmış.. bağışlamasa bile ona mirasçılardan 9.sırada (adamın kendi çocukları var)..
ya işte ben böle bir kadınla 2 sene yaşadım ömrüm kısaldı resmen..
kızlar bu arada benim başpiskoposum buralardapek giremicem herhalde :) ama günün bombasını patlattım anca okursunuz
o kimmmmmmmmmmmmmmmmm:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?