şebnem ablacım :)
ondan delisi yok bu taraflarda
canim yaaaaa kiyamam ben san ayaa bu tur insanlarla ugrasmak hakikaten cok cok zor Allah hepimize kolaylik versin canimmmmm giden para olsun ne edeyim ben parayi yeterki tatlilik olsun ban kotu davranmasinlarrrrrrrrgurbet abla geçmiş olsun.. kayın baban yakın zamanda sağlığına kavuşur inşallah..
ne yazık ki canım böyle ailelerin evlatları kıymetli oluyor biz el kızı oluyoruz... basit bir örnek vericem kendimden... kaynanam mesela sürekli damatlarını över kızıma şunu aldı bunu etti bilmemne falan ... evlendiğim ilk yıl benim doğum günüm için benim kendi annem kırmızı boğazlı kazak almış ankaranın kışı soğuk diye duymuş (ben ise kırmızı hiç giymem ama yakışırmış bana) neyse dedim kadın tah bulgaristandan göndermiş özel günlerde giyerim kırmızı rujla falanç...
ve kaynanama da göstermiştim annem aldı diye.. ilk giydiğim 1 ay sonra falan oldu.. kadın bana ne dese beğenirsin.. (o aralar maddiyat olarak çok sıkışıktık)
"oğluma bak sen.. anası aç susuz evde dururken gidip karısını giydirip kuşatıyor"bakışım aynen böyle.. dedim kusura bakma ama annem aldı bunu doğum günüme.. kadın tutturdu yalan söylüyosun diye.. nasıl gücüme gitti anlatamam..
işte kendi çocukları elmaz pırlanta .. el çocukları çöpte büyüme sanki.. sanki onun şeyi altın .. töbe töbe
şimdi de evlendi cici kocası onun üstüne ev yapcaktı evlenmeden önce öle anlaştıydılar.. adam oturduklları daireyi bir derneğe mi ne bağışlayacakmış.. bağışlamasa bile ona mirasçılardan 9.sırada (adamın kendi çocukları var)..
ya işte ben böle bir kadınla 2 sene yaşadım ömrüm kısaldı resmen..
kızlar bu arada benim başpiskoposum buralardapek giremicem herhalde :) ama günün bombasını patlattım anca okursunuz
iremcim gzelcim iyi diyelim iy olalım dıyorum inşallah. biraz depresıfım işte bunu da atlatmak zorundayım yaşamak için..sen nasılsın medikalcim görüşmeyeli?
gurbet abla geçmiş olsun.. kayın baban yakın zamanda sağlığına kavuşur inşallah..
ne yazık ki canım böyle ailelerin evlatları kıymetli oluyor biz el kızı oluyoruz... basit bir örnek vericem kendimden... kaynanam mesela sürekli damatlarını över kızıma şunu aldı bunu etti bilmemne falan ... evlendiğim ilk yıl benim doğum günüm için benim kendi annem kırmızı boğazlı kazak almış ankaranın kışı soğuk diye duymuş (ben ise kırmızı hiç giymem ama yakışırmış bana) neyse dedim kadın tah bulgaristandan göndermiş özel günlerde giyerim kırmızı rujla falanç...
ve kaynanama da göstermiştim annem aldı diye.. ilk giydiğim 1 ay sonra falan oldu.. kadın bana ne dese beğenirsin.. (o aralar maddiyat olarak çok sıkışıktık)
"oğluma bak sen.. anası aç susuz evde dururken gidip karısını giydirip kuşatıyor"bakışım aynen böyle.. dedim kusura bakma ama annem aldı bunu doğum günüme.. kadın tutturdu yalan söylüyosun diye.. nasıl gücüme gitti anlatamam..
işte kendi çocukları elmaz pırlanta .. el çocukları çöpte büyüme sanki.. sanki onun şeyi altın .. töbe töbe
şimdi de evlendi cici kocası onun üstüne ev yapcaktı evlenmeden önce öle anlaştıydılar.. adam oturduklları daireyi bir derneğe mi ne bağışlayacakmış.. bağışlamasa bile ona mirasçılardan 9.sırada (adamın kendi çocukları var)..
ya işte ben böle bir kadınla 2 sene yaşadım ömrüm kısaldı resmen..
kızlar bu arada benim başpiskoposum buralardapek giremicem herhalde :) ama günün bombasını patlattım anca okursunuz
canim yaaaaa kiyamam ben san ayaa bu tur insanlarla ugrasmak hakikaten cok cok zor Allah hepimize kolaylik versin canimmmmm giden para olsun ne edeyim ben parayi yeterki tatlilik olsun ban kotu davranmasinlarrrrrrrr
benımkı de b mnyak ki sormayn
geçen gun bana laf sokup durdu!!!!
neymiş gelinler oğulları alınca aramaz sormaz oluyolarmış halbuklı alakası yokj resmen kıskanıyo bnen bu kıskanclıgı anlayamıyorum
eşimi benım yanımda şap şup öpüyo ama nedense ben hiç kıskanmıyorum bı anneyle evlat arasındakı sevgıyı kıskanmal bana göre değil
ne beğeniyon topiğin cadısıVe topiğin mistiki
kan testi sıfır çıktı
regl olamıyosam, iğneye rağmen yumurtamın çatlamamış demektir
bu da en az 2.5 cm lik kist demektir
ne beğeniyon topiğin cadısıve topiğin mistiki
kan testi sıfır çıktı
regl olamıyosam, iğneye rağmen yumurtamın çatlamamış demektir
bu da en az 2.5 cm lik kist demektir
benim eşim de beni sever onun yanında, ya anne ne güzel şu gelinin
Allah ne güzel yaratmış falan diye
la bi de evet de, he oğlum de..yok!!!!
kapatır ağzını mazallah güzel bi laf çıkacak ya
hemen kapatması lazım
ohh kalorilerimi aldım geldim..
Hemen kötü şeyler düşünmeArasana şükranı bir sor bakalım ne diyecek?
aaaa ben hakkını yemiyeceğim kayınvalidemin onbir yıl olucak beraber yaşadığımız
her laf açıldığında över beni bitanedir diye başka gelini yok zaar eli mahkum
aman benimki ne dese ne yapsa ben biliyorum ki içinde bir gram fesatlık yok allah razı olsun
o yüzden bende hiç bir şeyi uzatmam içten içe üzülürüm sonra geçer alıştım artık
kalor deyınce aklınıza ılk once hangi yiyecek geliyor?
---- benım çikolata ama kaloriis umrumda değilllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
kalor deyınce aklınıza ılk once hangi yiyecek geliyor?
---- benım çikolata ama kaloriis umrumda değilllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
kuyruk yağı
valla ilk o geldi
tek gelınsın tabii hımmmm
Allah bozmasın cnm
ama ben kendı kaynanamın bu saçmalaıklarından sonra
benım melek kaynanam bunları yapıyosa (görsen melek dersin)
herkesten herseyı umarım veeeeee
ıyı kaynana yoktur derım
en ıyı kaynana dilsiz kaynanadır! :)
bööğğğğ:83::83:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?