sanırım kötü kalpli biriyim :44:
ama napim damarıma basılınca tırnaklarımı çıkarıyorum hemen isteyerek olmuyo
Tatlım sakın yanlış anlama insan istedği yaşta hamile kalabilir tabi o kişinin bileceği bir iş..hele ki 2. 3 . çocuk için 35 yaş çok normal ..ben de 2. bebeği 35 yaşalrımda düşünüyorum ..ama dışardan baktığında biz 3 yıllık evliyiz henüz bebeğimiz yok,görümce 35 inde bebek diye veryansın ediyor..Ben dn çok hevesli..
Ben zaten diyorum bnm kisi kötü bir düşünce yanlış olduğunu biliyorum ama önce bnm olsun istiyorum ..Şimdi düşünsene o 2. bebeği doğuracak gidicez gelicez görümceme..biz hala bekliyoruz..Bizim için biraz acı bi durum olacak hem de etraf baskısı artacak üstümüzde..
ekim kasım aralık topiklerinde hep burdaydım en son crafty severler topiğindeydim bi sabah babam aradı annem beyin kanaması geçirmiş apar topar ank.gittim 20 gün yoğun bakımda yattı,annemi kaybettik onu çok özlüyorum
ayy erayım çok sevindim eşinin gelmesine mutlu olmana
kızımın saçları pek düzelmedi tabi ön tarafını oymuş baya kuaförde tepedeki saçları öne doğru tarayıp öyle kesti filmlerdeki beslemeler gibi oldu
ekim kasım aralık topiklerinde hep burdaydım en son crafty severler topiğindeydim bi sabah babam aradı annem beyin kanaması geçirmiş apar topar ank.gittim 20 gün yoğun bakımda yattı,annemi kaybettik onu çok özlüyorum
cnm ben sonradan katıldım aranıza ve tam anlamıyla takip edemedim ama cnm asla olmayacak diye bişey sözkonusu değilki sadece olmamasına nedeni vardır ya eşinin spermlerinde problem vardır yada yumurtalıklarında ve ikisinde tedaviyle ilaçla çözülecek aksine eşini dinleyipte doktora gidersen sorunun çözülmesinde bir adım atacaksın, bence onu dinle..Dün eşim seni haziran da başka doktora götürücem dedi..neden haziran dedim biraz daha bekleyelim haziranda gidelim dedi.ben gitmek istemiyorum aslında..Yine git gel elde var 0 olacak..
Stres katlanacak..
sanırım kötü kalpli biriyim :44:
ama napim damarıma basılınca tırnaklarımı çıkarıyorum hemen isteyerek olmuyo
cnm ben sonradan katıldım aranıza ve tam anlamıyla takip edemedim ama cnm asla olmayacak diye bişey sözkonusu değilki sadece olmamasına nedeni vardır ya eşinin spermlerinde problem vardır yada yumurtalıklarında ve ikisinde tedaviyle ilaçla çözülecek aksine eşini dinleyipte doktora gidersen sorunun çözülmesinde bir adım atacaksın, bence onu dinle..
3 yıl hiç korunmadınmı peki?
siz yapmayı beceremiyonuz içine boşalsın bak nasıl olcak o zaman töbe estağfirullah biz sanki başka bişey yapıyoruz
insanlar bizi kötü kalpli yapıyolar
aklı sıra bak sen beceremedin ben yaptım demeye getiriyolar haliyle sende tırnaklarını çıkarıyosun
geçen gün benim kankamın kaynanası bana öyle bi laf ettiki bebek yapmayla ilgili buaraya bile yazmaya utanıyorum 60 yaşındaki kadın bana dediki
afedersiniz arkadaşlar ama yazıcam sinirim bozuldu
siz yapmayı beceremiyonuz içine boşalsın bak nasıl olcak o zaman töbe estağfirullah biz sanki başka bişey yapıyoruz
benim yaşıtım olsaydı kavga çıkarırdım da kocaman kadın ne diğim odadan çıktım hemen
öyle miymişş biz de ceketini atınca oluyo sanıyoduk
boşuna üstümüzde ceketle uyumuşuz
olacak cnm hiç merak etme bir problem yok neden olmasın, dualarım seninle...MElekcim 1.5 yıldır korunmuyorum 1 yıl sonra doktora gittim testlerimiz normal çıktı eşiminde bnm de.3 ay klomen tedavisi gördüm.son 4 aydır doktora ara verdim..En son aşılama demişti..
şimdi eşim başka bir doktora daha gidelim diyor.Belki tekrar testler yenilenir vs.baştan başlayacağız yani ya da aşılama için kolları sıvayacağız ..
günaydın kızlarrr nasılsınız bakalım
ben inanıyorum benim eltim ceketi bile görse hamile kalıyo
günaydım canımcım nasılsınız bakalım
selam kızlar...
bugünki kadro çok güzel... ilk defa cumartesi bukadar kalabalığız :)
bıdıkom bişi sorcam .. alanyaya araba ile mi 6 saat otobüsle mi( bu aralar alanyaya takmış durumdayım da.. imkan olursa kocayı da ikna edebilirsem yaza beeeelki oraya taşınırız)
eray ablam eşin sana böyle sık sık süpriz yapar artık.. can sıkma :)
Special K için paylaşımlarınızı okudum.. kızlar ben special K olsun NesFit olsun her ikisinden memnunum.. şu anda herzaman alma imkanım olmuyor(malum durumlarımız belli)
ama 1 bucuk ay boyunca her sabah kahvaltım 1 kase de 1 su bardağı light süt ve bundan vardı... bazen öğleni de öyle geçiştirirdim.. inanın hiç bir sindirim sıkıntım yoktu(ki benim acaip kabızlık derdim var)
bu aralar yine düşünüyorum kendime para ayırcam artık kendime bakıcam diye.. kışın iice saldım kendimi..
tavsiye ederim yanii..
pinarcım... çocuk konusunda hem haklısın hem değilsin.. :) neden dicen.. benim şu meşhur elti var ya eltim hani..yazın biz (daha doğrusu eşim) artık aile bireylerini çoğaltmak istiyoruz diye bir laf demiş.. kız artık ne yapıp ne ettiyse o ay hamile kaldı.. bende 1-2 ay denerim olmazsa çalışırım demiştim.. tabi o hamile kaldı ben fos.. ve şu anda biraz daha zaman geçmesi benim için daha iyi çünkü senin de dediğin gibi aynı yaşıt çocukları büyütmek zor oluyor.. görümcemlerde görüyorum.. hep çocukları birbiriyle kıyaslıyorlar .. sanki babaların DNA'sı aynı..
2.numara görümcem mesela 32 yaşında ve 3. çocuk için çalışmalara başlıcak doktora falan gitti başlamadan önce tüm tetkik tahlil ne varsa yaptırdı smear testi bile.. doktor da 3 ay folic asit kullan demiş.. tahliller de 15 gün sonra çıkacakmış Numunenin bir doktoru adını unuttum.. yani anlıysan problem falan çıkmazsa 4-5 ay içinde 3. bebesine hamile kalır herhalde.. bu durumda ne diim.. gelipte bana demez ki ay sizin çocuğunuz yokken bana yakışmaz 3.sü.. herkesin hanesi ayrı.. kocasına ne dicek dur kardeşim ilkini yapsın ondan sonra biz yapçaz.. neyse.. anladın onu sen
abaw bi ton laf yicem sizden .. gene uzattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?