Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

valla tıckerımı sen yapmıştın gurbet abla ilk senın açtığın topice katıldım ben..Neyse bitin kızlar toplandık yine yeniden...
evet ya senin ticker hep ayni canim olsun ben sizi birakmiycam Allah tez vakitte sizlere evlat nasip etsinn canlarimmmm

Ben 26 yaşındayım etrafımda pek bebekli kimse olmadı..Dün görünce öpmeye kıyamadım..Çook tatlıydı..gazı vardı çok ağladı annesi hep pişpişledi.Eşim aldı kucağına salladı okşadı ,kucağına aldığı gibi sustu..Bi bakışı vardı bebeğe içim eridi..Onun elinde bi bebekle görünce kendimi çok suçlu hissettim.Allahım bize de nasip et diye dua ettim içimden.Eve gelince de belli etmedim ama yedim kendimi,belli etmemek içinde aman iki laf edemedik çok zor bebek bakmak vs. diye geçiştirdim..ama gel bi de içime sor..

kanal burada da 300 civarı yapılıyo
170 e bulduğun yer iyiymiş valla

eşinin gelmesine de sevindim doğru zamanda mı geldi_??

aaa çok sevindim senin adına cnm.Ne güzel bak ayrılık olmasa böyle tatlı süprizler de olmaz.Uzak değilsiniz Allahtan sen süprizlere hazır ol..

canım tahmin edebiliorum halini
ben de bebekli arkadaşlarıma gidemiyorum
çok üzülüyorum napiim
rol yapmak istemiyorum içim bayılıyo

kanal burada da 300 civarı yapılıyo
170 e bulduğun yer iyiymiş valla

eşinin gelmesine de sevindim doğru zamanda mı geldi_??
tam zamanında geldi nokta atışı olcaktı ama benim dişlerde problem çıktı tedavideyim cesaretimi toplayıp 2 tane çektirmem gereken diş var onları halledeyim inşallah bidahaki sefere
aaa çok sevindim senin adına cnm.Ne güzel bak ayrılık olmasa böyle tatlı süprizler de olmaz.Uzak değilsiniz Allahtan sen süprizlere hazır ol..

bende çok sevindim 10 saat de olsa gördüm kocamı çok şükür sabah 6 da gitti ama olsun yetti bana
yani rüzgar gibi geçti kocam

canım tahmin edebiliorum halini
ben de bebekli arkadaşlarıma gidemiyorum
çok üzülüyorum napiim
rol yapmak istemiyorum içim bayılıyo

Kızlar bir şey itiraf edeyim size..
Görümcemin 9 yaşında bir oğlu var 3 4 senedir 1 bebek daha istediklerini biliyorum.Tam olarak söylemiyor olmuyor diye ama belli ediyor..İlk oğlu da 3 sene sonra olmuş kolay olmamış.hatta düşükleri olmuş ama anlatmaz pek.şimdi biz de istiyoruz diye söyleyince artık hiç belli etmiyor bebek istediğini çünkü biz dururken ona pek yakışmıyor.Hem büyütmüş ilk çocuğunu 10 yaş ara olacak hem yaşı 36 ..herkes benden beklerken o hamile kalacak diye ödüm kopuyo...Birde yakın akraba da bebeğime akran olmasını istemiyorum.İster istemez kıyaslamalar yarıştırmalar oluyor ..Bunlar kötü düşünceler biliyorum kimse kimseye karışamaz tabi ama içimden geçeni paylaşmak istedim sizinle.

sevsena kızının saçları düzelebildimi bari her çocuk mutlaka saçını keser benim kızda kesmişti
ayrıca kızını çok iyi anlıyorum kesin o gün morali bozuktur kuzunun geçen gün bende bi daraldım hırsımı saçlarımdan aldım
kat kat kestim millet kuaförde kestirdim zannediyo güzel oldu
eşim bile ooooo eray hanım ben yokken kendinize bakmişınız saçlar kesilmiş boyanmış
bilmiyoki adam sıkıntıdan ben kırptım saçları

valla seni o kadar iyi anlıyorum ki
şimdi bizim sülalede herkes benden bebek bekliyo
eltim hamile kalmıştı ya benim tüpleri bağlıyken bana dediki nolur kusura bakma canım nasıl oldu anlamadım şimdi sana nispet yapmış gibi oldu dedi
çok ağlamıştım şimdi kızıyorum kendime sonuçta allah vericek bizim elimizde değilki nasip işi
ama bu işler yaşla olmuyo üstüme alındım biraz yazdıklarını
benimde bu gidişle 34 te falan olcak bebek hem kızımda 16 yaşında olacak yani bize yakışmıcakmı hem 30 lu yaşlar bence kadının en güzel dönemleri

selam kızlar ne yapıyosunuz nasılsınız görüşmeyeli gurbet abla hoşgeldin

Tatlım sakın yanlış anlama insan istedği yaşta hamile kalabilir tabi o kişinin bileceği bir iş..hele ki 2. 3 . çocuk için 35 yaş çok normal ..ben de 2. bebeği 35 yaşalrımda düşünüyorum ..ama dışardan baktığında biz 3 yıllık evliyiz henüz bebeğimiz yok,görümce 35 inde bebek diye veryansın ediyor..Ben dn çok hevesli..
Ben zaten diyorum bnm kisi kötü bir düşünce yanlış olduğunu biliyorum ama önce bnm olsun istiyorum ..Şimdi düşünsene o 2. bebeği doğuracak gidicez gelicez görümceme..biz hala bekliyoruz..Bizim için biraz acı bi durum olacak hem de etraf baskısı artacak üstümüzde..

cnm inan arada 2 yaşta olsa akran sayılıyorlar oyüzden o güzel kafanı böyle şeylerle yorma ben hamile topiğinde yazıyorum inan hamile kalanların %90 ı kafasından neden olmuyor nezaman olacak düşüncelerini söküp atan oluruna bırakanlar oluyor. Allah görür ve gönderir merak etme dua et cnm

benim görümce de korunurken hamile kalmıştı
-artık nasıl korunduysa-
bana söylerken "biliyorum sıra sendeydi canım, benim bi tane var senin yokken 2. ciyi doğurmam olmaz ama valla korunuyodum" dedi..
cinler tepeye çıktı benim de...hiç bozuntuya vermeden
sırayla değilki siz ayrı bir ailesiniz biz ayrı bir aileyiz çocuk olması için neden beni bekleyesinki dedim hem bizim bu aralar umre ve bosna planımız var çocuk olunca otomatik olarak ertelemiş olacağız o yüzden bu aralar çocuk düşünmüyoruz demiştim..
olayın üstünden 9 ay geçti biz ikisine de gidemedik henüz:44:

Dün eşim seni haziran da başka doktora götürücem dedi..neden haziran dedim biraz daha bekleyelim haziranda gidelim dedi.ben gitmek istemiyorum aslında..Yine git gel elde var 0 olacak..
Stres katlanacak..

ayy erayım çok sevindim eşinin gelmesine mutlu olmana

kızımın saçları pek düzelmedi tabi ön tarafını oymuş baya kuaförde tepedeki saçları öne doğru tarayıp öyle kesti filmlerdeki beslemeler gibi oldu

sanırım kötü kalpli biriyim :44:
ama napim damarıma basılınca tırnaklarımı çıkarıyorum hemen isteyerek olmuyo

sanırım kötü kalpli biriyim :44:
ama napim damarıma basılınca tırnaklarımı çıkarıyorum hemen isteyerek olmuyo

açıkçası ben görümcemin yerinde olsam takmam gelin de istiyo diye bnm yaşım geçiyo ben de istiyorum 2. çocuğumu ona ne derim..Ama gel gör ki bnm yerime koyunca insan kendini haksız olduğunu bile bile istemiyor onun hamile kalmasını..

canımmm Allah rahmet eylesin..mekanı cennet olsun
nur içinde yatsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…