kızlar çk kötüyüm hcg sonucum 21.80 yani artış yok pzt yine gidicem drun morali bozuldu.dua edin ne olur
Öyle tabi cnm ben olsam ben düşünmezdim başkasını zaten diyorum ama bu taraftan bakınca uyuz oluyorum işte..Siz bnm sırdaşlarım değil misiniz içimde ne varsa döküyorum işte ...
tabi ki kuzum.. can sıkma sen.. rabbim senin de kucağına bebişini verince stresin kalmaz.. :) bunlar da geçer.. ben mesela belki de ailemden böyle gördüm ama.. hep çalışma hırsındayım.. bir de ne evimiz var ne de başka bişey.. diyorum acaba rabbim bizi bu şekilde mi sınıyor.. hani şimdi aileye çocuk gelirse belki eşim daha ciddi çalışır diye düşünüyorum.. eşim istiyor ki hemen köşeyi döneyim.. o yüzden de bişiyi başaramayınca adam depresyona giriyor resmen.. bu durum da ikimizi geriyor.. nyapcaz bilmiyorum hiç:44::44:
kızlar çk kötüyüm hcg sonucum 21.80 yani artış yok pzt yine gidicem drun morali bozuldu.dua edin ne olur
bnm ailemde ne varsa yer içer gezerdi ne evleri oldu ne bişeyleri ama gönüllerince yaşadılar..Ben bu hataya düşmücem diye evliliğim başından beri para biriktirmeye çalışıyor hep iktisatlı davranıyorum ..ama bazen diyorum genç yaşta en güzel zamanlar harcamıcaz da ne zaman harcıcaz..
Çok düşünme cnm kimseye muhtaç değilsek en güzeli işte hayatı gelişine güzel yaşamalı
koprim arabayla 6 saat alanya..
canim basin sagolsun Allah sizlere sabir versin utun ömur versin nacigininda mekani cennet olsun insALlahhhhhhekim kasım aralık topiklerinde hep burdaydım en son crafty severler topiğindeydim bi sabah babam aradı annem beyin kanaması geçirmiş apar topar ank.gittim 20 gün yoğun bakımda yattı,annemi kaybettik onu çok özlüyorum
çünki iki kişi çalışınca yaşam geçim sıkıntısı olmuyor (ha oluyordur da mutlaka)
ne bilim ben ev almadan çocuk yapmayacam gibi duruyor.. belli yaştan sonra da gebelik sıkıntısı yaşarsam da evlatlık edinirim herhalde.. rabbim büyük
senin eltin olur da benim görümcem olmaz mı????
görümcemin eşi (çok acıyorum o adama) protez diş yapıyor ve parça başı maaş alıyor..
geçen yıllarda işleri iyiydi 3bine kadar çıkıyodu maaşı tabi mesaisi sabah 4 -gece 10'du o ayrı..
eve para getirsin de kaçta gelsin umrunda değil..her neyse...
bunlar da tabi para geliyo diye krediyle ev aldılar..arabalarını falan satmadan 5 senede ödeyeceklerdi ayda 1.5bin, 1.5 ta evin-1 çocuğun masrafı olacaktı..buraya kadar herşey güzel
1 protez dişin fiyatı 35tl'den ten 9tl'ye düşünce bütün hesaplar bozuldu..bi de üstüne 2. çocuk geldi
şimdi 800 tl - 900 tl falan alıyomuş adam aynı tempoyla çalışarak. kredi borcunu oğlanın dayısı ödüyo zaten kefil oymuş..o da zaten çalıştığı yer de dayısının..
daha 3.5 yıl var kredinin bitmesine..Allah yardımcıları olsun ne diyim..bize bulaşmasınlar diye dua ediyorum
sabah 6 da kalkıyorum işe gidebilmek için
üstelik iş de çok stresli...iş stresinden belki de olmuyo bebek..
onun kafa o kadar rahat ki korunurken bile hamile kalabiliyo
benim maaşımla biriken paramızı vermek içimden gelmiyo açıkçası ama vermem diyemem
içim içimi yer..o yüzden dua ediyorum Allahım çok ver onlara diye
ben alisverise gidiyorum kizlar bir isteyiniz varmi getiremmmmmyine gorusmek uzere gebe kalasicalarrrrr
zavallı kocam.. saaftirik kocam
Google Harita verilerine göre Ankara Mamak, Antalya Alanya arası 563 Km ve bu mesafe yaklaşık olarak 8 Saat 23 Dakika sürüyor.
napak.. basarız artık gaza.. 6saatte varmak için ozaman da benzin hüüüp diye gider.. :) hele bir ikna edem kocayı.. taktik ver bıdıkcan:86::86:
canım antalyaya hangi yol üzerinden götürüyo
biz konya üzerinden gittik
3 saatte konyaya varılıyo sonra da torosları aştın mı al sana manavgatla alanya arası
oradan da 30 km flaan gidiyosun alanyaya varıyosun.
ankara- konya arası dümdüz yol bassın artıkımmm biraz
önce antalyaya uğrayıp sonra alanyaya gidecek şekilde hesaplandıysa uzun olur yol
canım antalyaya hangi yol üzerinden götürüyo
biz konya üzerinden gittik
3 saatte konyaya varılıyo sonra da torosları aştın mı al sana manavgatla alanya arası
oradan da 30 km flaan gidiyosun alanyaya varıyosun.
ankara- konya arası dümdüz yol bassın artıkımmm biraz
önce antalyaya uğrayıp sonra alanyaya gidecek şekilde hesaplandıysa uzun olur yol
biz de istanbul yada bartın düşünüyoruz ama iyice bi açsın güneş de öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?