Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

kızlar çk kötüyüm hcg sonucum 21.80 yani artış yok pzt yine gidicem drun morali bozuldu.dua edin ne olur

kızlar çk kötüyüm hcg sonucum 21.80 yani artış yok pzt yine gidicem drun morali bozuldu.dua edin ne olur

canım üzülme allah hayırlısını versin bu gebelikten sayılmaz birdahaki aya inşallah bende yaşadım 2 ay sonra hamile kaldım umudunu yitirme dualarımız seninlee

Öyle tabi cnm ben olsam ben düşünmezdim başkasını zaten diyorum ama bu taraftan bakınca uyuz oluyorum işte..Siz bnm sırdaşlarım değil misiniz içimde ne varsa döküyorum işte ...

tabi ki kuzum.. can sıkma sen.. rabbim senin de kucağına bebişini verince stresin kalmaz.. :) bunlar da geçer.. ben mesela belki de ailemden böyle gördüm ama.. hep çalışma hırsındayım.. bir de ne evimiz var ne de başka bişey.. diyorum acaba rabbim bizi bu şekilde mi sınıyor.. hani şimdi aileye çocuk gelirse belki eşim daha ciddi çalışır diye düşünüyorum.. eşim istiyor ki hemen köşeyi döneyim.. o yüzden de bişiyi başaramayınca adam depresyona giriyor resmen.. bu durum da ikimizi geriyor.. nyapcaz bilmiyorum hiç:44::44:

bnm ailemde ne varsa yer içer gezerdi ne evleri oldu ne bişeyleri ama gönüllerince yaşadılar..Ben bu hataya düşmücem diye evliliğim başından beri para biriktirmeye çalışıyor hep iktisatlı davranıyorum ..ama bazen diyorum genç yaşta en güzel zamanlar harcamıcaz da ne zaman harcıcaz..
Çok düşünme cnm kimseye muhtaç değilsek en güzeli işte hayatı gelişine güzel yaşamalı

canıım yanlış hatırlamıyorsam ilk tahlilin 17 civarında falandı.. biraz zaman geçsin.. 2 gün sonra yine kan verirsin.. benim bir meşhur eltim var.. adetinin geciktiği zaman bile 9,86 falan mı ne çıktı 1 -2 hafta boyunca... mucize işte.. mayısın sonunda doğuracak.. içini ferah tut..
eğer bebişin de tutunamazsa sana demek sağlıksız olacakmış.. erkenden gitmesi senin için de onun için de daha iyi olur emin ol..
hım.. hem akşam ben görümceme gittim ordakomşusu vardı çok iyi bir kadın çok çile çekmiş...
ilk çocuğunu 8 buçuk ay karnında taşımış.. ölmüş.. kadın diyor görmek istemedim sonra içim yanar diye.. bir sonrakini doğuruyor.. yani ikinci olmuş oluyor o sağlıklı.. sonraki gebeliğinde de 7,5aylık kalbi duruyor aynı şekilde.. bunlardan biri erkek biri kız olmuş... 4. hamileliğindekini de doğurmuş.. ama kız özürlü doğmuş sonradan da meninjit geçirmiş.. annesinin çabasıyla bayağı bir geliştirmiş kendisini şimdi sadece okumakla zorlanıyor 5-6sınıf herhalde..
lafımı unuttum uzun yazın.. başka bişi dicektim ben yaw.. neyse aklıma gelince yazarım yine

canım ben de yaşadım geçen ay
75 ti ertesi gün 107 ydi ama sonra 92 ye düştü...6. günde de adet oldum
kimyasal gebelik deniyo tutunamadan düşüyo bebek..

eşim de öyle düşünüyor.. bir de babası çok genç vefat etmiş 39 yaşındayken.. yine de oturdukları kendinin bir evi varmış ama baba ölünce o taraftakiler dışlamışlar hep.. kaynanamda evi satmış gelmiş ankaraya yerleşmiş.. 3 kızı çalıştırmış.. hem iyi insanlara denk gelmişler kira istememişler onlardan hem iş te ayarlamışlar kızlara .. kızlar da 13-14-15 yaşlarnda 3 görümcem konfeksiyonda çalışmışlar.. kaynana evde kayınıma bakmış.. eşim de hem okumuş hem çalışmış..
okadar parayı biriktirmişler.. okadar ev imkanı fırsatları tepmiş ki.. beğenmemiş kaynana.. sonra da güya eşime bir de kayınıma dükkan açmış.. züccaciye.. ama yürütememişler.. kaynana gelen müşteriyi kovmaktan beter ediyomuş bişey almayınca.. öyle yere gelen giden olur mu.. işte kadın düşünmüş ki oğullarıma iş olsun, iş evi alır falan.. şimdi çok pişman da bazen konu açılıyor oğullarım yedi bitirdi beni diyor.. bazen hatasını yüzüne vururum.. ev alsaydın derim.. erkek her yerde iş bulur kazanır derim.. ev olunca ve çalışınca 1 ev daha alırdınız .. kimseye suç bulma derim..
eşim de hep anasından böyle görmüş.. bugün yiyeceğim var mı tamam rahatım.. ama öyle olmuyor.. türkiyeyi küçümsemiyorum kesinlikle ama.. bulgaristanda memleketimde ev hanımı diye birşey yok.. kirada oturmak derdi de yok.. tek tüktür... çocuk 2-3 yaşına geldi mi kadın da çalışır sağlığı yerindeyse (kimse beni yanlış anlamasın sakın nolur)
çünki iki kişi çalışınca yaşam geçim sıkıntısı olmuyor (ha oluyordur da mutlaka)
ne bilim ben ev almadan çocuk yapmayacam gibi duruyor.. belli yaştan sonra da gebelik sıkıntısı yaşarsam da evlatlık edinirim herhalde.. rabbim büyük

koprim arabayla 6 saat alanya..

kocayı alıp gidiyorum vallahi kaşa gittik geçen ramazan bayramında... midem dışıma çıktı (kusmadım) ama yollar kötü.. acaip keskin virajlı kaşa varmadan.. eşim sürdü arabayı bende gözümü kırpmadım ... arkada büyük görümcem çocukları ve kocası 4 kişi horul horul uyudular.. ankaradan 15,00 gibi çıktık 2-3 kez mola verdik bir de iftar için 1 saat falan.. 12,30da vardık... sırf o virajlardan dolayı 2 saat boyunca 10-20 -30 hızla sürdük

canim basin sagolsun Allah sizlere sabir versin utun ömur versin nacigininda mekani cennet olsun insALlahhhhhh

senin eltin olur da benim görümcem olmaz mı????
görümcemin eşi (çok acıyorum o adama) protez diş yapıyor ve parça başı maaş alıyor..
geçen yıllarda işleri iyiydi 3bine kadar çıkıyodu maaşı tabi mesaisi sabah 4 -gece 10'du o ayrı..
eve para getirsin de kaçta gelsin umrunda değil..her neyse...
bunlar da tabi para geliyo diye krediyle ev aldılar..arabalarını falan satmadan 5 senede ödeyeceklerdi ayda 1.5bin, 1.5 ta evin-1 çocuğun masrafı olacaktı..buraya kadar herşey güzel
1 protez dişin fiyatı 35tl'den ten 9tl'ye düşünce bütün hesaplar bozuldu..bi de üstüne 2. çocuk geldi
şimdi 800 tl - 900 tl falan alıyomuş adam aynı tempoyla çalışarak. kredi borcunu oğlanın dayısı ödüyo zaten kefil oymuş..o da zaten çalıştığı yer de dayısının..
daha 3.5 yıl var kredinin bitmesine..Allah yardımcıları olsun ne diyim..bize bulaşmasınlar diye dua ediyorum
sabah 6 da kalkıyorum işe gidebilmek için
üstelik iş de çok stresli...iş stresinden belki de olmuyo bebek..
onun kafa o kadar rahat ki korunurken bile hamile kalabiliyo
benim maaşımla biriken paramızı vermek içimden gelmiyo açıkçası ama vermem diyemem
içim içimi yer..o yüzden dua ediyorum Allahım çok ver onlara diye

ben alisverise gidiyorum kizlar bir isteyiniz varmi getiremmmmmyine gorusmek uzere gebe kalasicalarrrrr

her hanede böylesi var demek.. kayınım da eltimi çalıştırmak istemiyor kıskandığından değil eltim topu topuna 3 yerde çalışmış 2şer 3er ay... ortalığı karıştırıp çıkmış.. eltimin babasının gecekondusu varmış şimdi daireleri inşaatta o arsa üzerine.. 1-2 sene bekleyebilirdiler mesela bebek için,, şimdi para yetişmiyor diye sızlanıyorlar.. herkes te diyor bebeğin ne acelesi vardı.. kisti varmış diye bahane ediyor doktor ya tedavi ya ameliyat ya bebek demiş MİŞ... eltim şu anda 22 yaşında kayınım temmuda 23 oluyor.. bir de utanmadan biz bu halimizdeyken para istiyor.. ayol her ay belli bir gelirin var bizde o da yok.. mutlaka yardımcı oluruz bazı şeylere ama.. evlenirken anana abine mi sordun... dominos pizza da iş teklif etmişlerdi tanıdık vardı maaşı 2500u bulur bakşişlerle dediler.. beyfendi rahatına düşkün ya.. sabah 9 akşam 12 diye çalışmadı.. askere gidene kadar sadece çalışacaktı orda.. imdi sızlansın dursun.. abisi 30una geldi onu düşünen yok .. zavallı kocam.. saaftirik kocam

zavallı kocam.. saaftirik kocam

güldürdün beni manyak kız

benim kocanın yanında bi eleman çalışıyo..dün sabah dişçi randevum var diye gelmemiş..eşim de öğleden sonra işin bitti mi diye aramış, bu da benim randevum öğleden sonraymış demiş buna benzer 2 haftadır 3 kez yaşandı zaten
eşim niye sabah gelmedin o zaman deyince unuttum demiş bebe

eşim de dellenmiş tabi
senin maaşını verirken ben unutmuyorum ama demiş..
benim karım sabah 6 da kalkıyo işe yetişebilmek için, ben yeri geliyo senin maaşı denkleştirmek için onun maaşından alıyorum demiş..sen beni bırak onun hakkını nasıl ödeyeceksin maaşın haketmeyerek demiş
ay bi garip hissettim kendimi..bebeyi dövesim geldi

Google Harita verilerine göre Ankara Mamak, Antalya Alanya arası 563 Km ve bu mesafe yaklaşık olarak 8 Saat 23 Dakika sürüyor.

napak.. basarız artık gaza.. 6saatte varmak için ozaman da benzin hüüüp diye gider.. :) hele bir ikna edem kocayı.. taktik ver bıdıkcan:86::86:

canım antalyaya hangi yol üzerinden götürüyo
biz konya üzerinden gittik
3 saatte konyaya varılıyo sonra da torosları aştın mı al sana manavgatla alanya arası
oradan da 30 km flaan gidiyosun alanyaya varıyosun.

ankara- konya arası dümdüz yol bassın artıkımmm biraz

önce antalyaya uğrayıp sonra alanyaya gidecek şekilde hesaplandıysa uzun olur yol

biz de istanbul yada bartın düşünüyoruz ama iyice bi açsın güneş de öyle

yok kuzum manavgattan dönmüş alanyaya.. ama konyaya varmadan orda gözüme daha düzgün gelen yol var Kulu'dan geçen.... onu kullanmamışlar nedense..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…