bende 3.5 yıllık evliyim ve başından beri korunmadık bizim tedavimiz devam ediyor.Sizin 3 ay olmuş bence kontrollerinizi yaptırın eğer birşey çıkmazsa 3-4 ay daha bekleyin bence çünkü korunmayı yeni bırakmışsınız inşallahhh tatlı tatlı bebişleriniz olurrrr.cok guzel bır topıc olmus cıdden
Insallah hayırlısıyla alırsınız bebıs haberlerınızı
yıl sonundada bebıslerınızzıııı
BEnde hep yazamıcam kızlae
cunku boyle cok uzulup takıyorum kafama
23 yaşındayım 3 yıllık evlıyım
3 aydır korunmuyorum sonuc hep kırmızı kart
Bu ayda denedık eger olmazsa doktora tekrar gıdıcem
gercı esımın ve benımkıler cok normal cıkdı
Sanırım bu ayda olmazsa yumurta catlatma ve olmadı asılamanın yolları taştan
ay başlığın sirinliğine bak
Allah hepiniz hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
ben su hangi ayda hamiş kalırsan hangi ayda doğurursun olayına takıldım ya misal bu ay gebe kalanlar aralıkta mı doğruracak ? aklım ermiyor bu işlere
inşallah kısa zamanda olur
ama hep esım korundu
Yanı yoksa 1 yıl beklıcekdım
Bakalım hayırlısı artık
bu ay gereklı gunlerde yaramazlık yapdık
YAlnız ovulasyon testlerındede yumurtladıgımı gecen ay goremedım bu ayda test yapmadım
Beklemedım
BAT 5 6 nısan
aralık 9. ayaa denk geliyorr bizim topikk bebek kakası temizlemeye meraklıı olsadaaa temizlesek diyee duaaa ediyoruz hep birliktee
kırmızıların gelmezdeee gebe kalırsın inşalllaaahh o zamannnnnn
kızlar uyuyamadım
hepinize iyi dilekleriniz, dualarınız için teşekkür ederim
bende umudumu kaybetmek istemiyorum ama allah hayırlısı ne ise onu versin
rabbim en iyisini bilir
çok üzgünüm ama
değerlerim çok güzeldi kese 11 mm şu an ama içinde bir şey göremedim
doktor geç döllenme olmuştur belki bekleyelim dedi önce.. bende hiçbirşey görünmüyo bu normal değil dedim. sonra yolk kesesini de görmedim dedi ve çok ümit vermedi ...hemen kanama olursa korkma
belki kendi kendine atar filan diye başladı anlatmaya sonra progestan yazdı .tabi şimdi kullanmam için değil..
eşime kızgınım biraz herkese söyledi bebek var diye
yolda karşılaştığım tanıdıklarım bile tebrik ediyorlar bu durumda nasıl cevap vereceğimi şaşırdım
neyse iyi geceler uyumaya çalışayımm
kızlar çok üzgünüm
doktor ultrasonda bebeği de yolk sacını da göremedi sanırım boş gebeliğim var
9 nisana kadar bekleyelim dedi o zamanda bir gelişme olmazsa kürtaj olmam gerekecek
:84::84::84::84:
kızlar çok üzgünüm
doktor ultrasonda bebeği de yolk sacını da göremedi sanırım boş gebeliğim var
9 nisana kadar bekleyelim dedi o zamanda bir gelişme olmazsa kürtaj olmam gerekecek
:84::84::84::84:
canom nasil gidiyor hamilelik,ne cabuk 11 haftalik olmus masallahhhhh
sebbosh bu arada senin de doğum günün kutlu olsun canım,nice mutlu seneler dilerim..
:2::2: Selam kızlar ilk denememdi çok ümitleniştim ama bugün kırmızı kartı yedim psikolojik olarak etkileniyor insan, korkuyor, nisan ayı denemelerine bende varım, fazla hayal kurmamak gerekiyor galiba hadi bakalım bu ay allahım isteyen herkese bebiş nasip eylesin.
seb_bosh doğum gününü kutlarımYeni yaşın sana güzellikler getirsin...
Sevsena inşallah bu da bir nisan şakası olur ve bebiş 9 nisana kadar kendini gösterir, çok fazla ümidini yitirmemekle birlikte hayırlısı için dua edelim, inşallah hayırlı haberlerini alırız. sevgiler.
Bugün de benim doğum günüümm
Sebbosh seni de tebrik ederim cnm nice yıllara
canım merhaba bende başladım arısutu polen olayına bnm adetım cok duzensız annem yaptırmıs sagolsun her derde devaymıs yumurtlamaya fln bı etkısı varmı ki senin ne bilgin var arısutu polen konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?