Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

bende 3.5 yıllık evliyim ve başından beri korunmadık bizim tedavimiz devam ediyor.Sizin 3 ay olmuş bence kontrollerinizi yaptırın eğer birşey çıkmazsa 3-4 ay daha bekleyin bence çünkü korunmayı yeni bırakmışsınız inşallahhh tatlı tatlı bebişleriniz olurrrr.

aralık 9. ayaa denk geliyorr bizim topikk bebek kakası temizlemeye meraklıı olsadaaa temizlesek diyee duaaa ediyoruz hep birliktee

inşallah kısa zamanda olur
ama hep esım korundu
Yanı yoksa 1 yıl beklıcekdım
Bakalım hayırlısı artık
bu ay gereklı gunlerde yaramazlık yapdık
YAlnız ovulasyon testlerındede yumurtladıgımı gecen ay goremedım bu ayda test yapmadım
Beklemedım
BAT 5 6 nısan

kırmızıların gelmezdeee gebe kalırsın inşalllaaahh o zamannnnnn

canım inan çok üzüldüm
ama 9 nisana kadar bekleyelim arkadaşım yaa
ya da haftaya başka bi dr a mı gitsen ne biliim tek doktora bağlı kalmasan

aralık 9. ayaa denk geliyorr bizim topikk bebek kakası temizlemeye meraklıı olsadaaa temizlesek diyee duaaa ediyoruz hep birliktee

ay ben o popişi öperim tabi temizken
Rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip eder amiin
zorda olsa şu gebelik/doğum olayını anladım .o da otomatik hesaplayıcılar sağolsun

Son düzenleme:
kızlar uyuyamadım
hepinize iyi dilekleriniz, dualarınız için teşekkür ederim
bende umudumu kaybetmek istemiyorum ama allah hayırlısı ne ise onu versin
rabbim en iyisini bilir
çok üzgünüm ama
değerlerim çok güzeldi kese 11 mm şu an ama içinde bir şey göremedim
doktor geç döllenme olmuştur belki bekleyelim dedi önce.. bende hiçbirşey görünmüyo bu normal değil dedim. sonra yolk kesesini de görmedim dedi ve çok ümit vermedi ...hemen kanama olursa korkma
belki kendi kendine atar filan diye başladı anlatmaya sonra progestan yazdı .tabi şimdi kullanmam için değil..
eşime kızgınım biraz herkese söyledi bebek var diye
yolda karşılaştığım tanıdıklarım bile tebrik ediyorlar bu durumda nasıl cevap vereceğimi şaşırdım

neyse iyi geceler uyumaya çalışayımm

Üzme kendini demekten başka birşey gelmiyor aklıma. Eşine de kızma. Nerden bilebilirdiniz ki sonucun böyle olacağını. Yanlış anlamamışımdır umarım. Kese boş galiba. Allah tez zamanda tekrar hamile kalmanı nasip eder inşallah.

kızlar çok üzgünüm
doktor ultrasonda bebeği de yolk sacını da göremedi sanırım boş gebeliğim var
9 nisana kadar bekleyelim dedi o zamanda bir gelişme olmazsa kürtaj olmam gerekecek
:84::84::84::84:

canim benim, inan soktayim,ama beklemekte yarar var,bazen gec döllenme olabiliyor,benimki bile 6. haftada görüldü,hemen kendini üzme,o zaman olacagi varsada olmaz,insallah bebisin seninledir

kızlar yeni topiğiniz hayırlı olsunnnn

kızlar çok üzgünüm
doktor ultrasonda bebeği de yolk sacını da göremedi sanırım boş gebeliğim var
9 nisana kadar bekleyelim dedi o zamanda bir gelişme olmazsa kürtaj olmam gerekecek
:84::84::84::84:

canım üzülme bekle olmadı bşk doktor git güzel haberlerini bekliyoruzz

canom nasil gidiyor hamilelik,ne cabuk 11 haftalik olmus masallahhhhh

slm canım güzel gidiyor ne olsun annemin yanındayım ay sonuna kadar valla bende innmıyorum ne zmn 11 hafta oldu hla bu mucizeye inanamıyorum sende 13. haftlık olmuşun maşallhhh allh nzrlrdan korusun kızz bişi sorcam sende ishal oldunmu bu gebelikte çok ishal oluyorum ben korkuyorum birazd ???

slmm kızlarr herkese merhaba ,, benim kırmızılar geldi liste varsa 25 nisandaki yerimi alabilirim

sebbosh bu arada senin de doğum günün kutlu olsun canım,nice mutlu seneler dilerim..

teşekkür ederim kızlarr...

canım merhaba bende başladım arısutu polen olayına bnm adetım cok duzensız annem yaptırmıs sagolsun her derde devaymıs yumurtlamaya fln bı etkısı varmı ki senin ne bilgin var arısutu polen konusunda

hadı hayırlısı canım ben de burada bı yerde okumustum ama esım hep yer kendı sagşıgı için ben de ara ara yıyordum polen faydalı dıye zaten bal her derde deva canım ben bu ay dusunmeye basladım bebek o yuzden daha bır haftadr yıyorum bakalım

ben sunu sormak ıstıyorum sanırım bugun yumurtlama gunum ama tabıkı tam zamanını tespıt edemem ama şu uzayan akıntı dun aksam oldu dun sabah da ilişkim oldu sonra bugun de uzayan akıntı gelıyor hala yumurta catlamadı demek mı acaba bu konuda bılgısı olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…