Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

şebom doğum günün kutlu olsun canımm

çok sevindim bak abinler yine unutmamış seni

teşekkür ederim cnm bnm.. unutmaları imkansız unutsalar başlarına ne geleceğini bilirler..
sanırım bu yılki gazabıma biraz daha gecikirse aramada kocam annem ve babam kurban olacaklar..

bu topicin ismi şahanee:) hepimize hayırlı olsunn..
inşallah hepimiz bu ay bebeklerimizi beklediğimizin haberini alırıız
amiiiiin!

cnm doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce...rabbim seneye farklı aile bireyleriyle yeni yaşına girmeyi nasip etsin

kızlar çok üzgünüm
doktor ultrasonda bebeği de yolk sacını da göremedi sanırım boş gebeliğim var
9 nisana kadar bekleyelim dedi o zamanda bir gelişme olmazsa kürtaj olmam gerekecek
:84::84::84::84:

kızlar çok üzgünüm
9 nisana kadar bekleyelim dedi o zamanda bir gelişme olmazsa kürtaj olmam gerekecek

sevsenaa dur hemen üzülmee hayırlısı olsun hakkında değerin kaçtı seninn

kızlar çok üzgünüm

cnm üzülme hemen bekle bi bak doktorda bekleyelim demiş sabret allahım hakkında hayırlısını versin sende öyle dua et...

cnm üzülme hemen bekle bi bak doktorda bekleyelim demiş sabret allahım hakkında hayırlısını versin sende öyle dua et...

seboşummm doğum günün kutlu olsunnn canımmm eski yaşınııı şutlamannn yeni yaşını kutlaman dileğiyleeee kocamann öpüyorum nice yıllaraaaaa

al buda seninnnn

kızlar çok üzgünüm

canım dur bakalım hemen moralini bozma,hem daha çok yeni 6+1 sin daha bebek te yolc sac te hemen görünmeyebilir,bak ben 6+6 ıyken gitmiştim çok anlamlı değil bişey görünüyor ama çok küçük yüksek ihtimal boş gebelik dedi 4 gün sonra tekrar çağırdı..gittim bu sefer boş gebelik değil bebek var ama kalp atışı yok dedi..ben hemen başka bi doktora gittim boş gebelik değilmiş benim bebeğim yaşamadı ama gittiğim ilk doktor da boş gebelik sandı..doktorlar da yanılabilir,tek doktora göre hareket etme içini ferah tut öyle bişey olmayabilir..için rahat etmeyecekse de 4-5 gün sonra bi daha bir doktora git ve pozitif düşünmeye çalış cnm benim..

:2::2: Selam kızlar ilk denememdi çok ümitleniştim ama bugün kırmızı kartı yedim psikolojik olarak etkileniyor insan, korkuyor, nisan ayı denemelerine bende varım, fazla hayal kurmamak gerekiyor galiba hadi bakalım bu ay allahım isteyen herkese bebiş nasip eylesin.

seb_bosh doğum gününü kutlarım Yeni yaşın sana güzellikler getirsin...

Sevsena inşallah bu da bir nisan şakası olur ve bebiş 9 nisana kadar kendini gösterir, çok fazla ümidini yitirmemekle birlikte hayırlısı için dua edelim, inşallah hayırlı haberlerini alırız. sevgiler.

kızlar çok üzgünüm

rabbim herşeyin hayırlısını versin üzülmek için erken daha canım dua edelim inşallah herşey yoluna girer

cok guzel bır topıc olmus cıdden
Insallah hayırlısıyla alırsınız bebıs haberlerınızı
yıl sonundada bebıslerınızzıııı
BEnde hep yazamıcam kızlae
cunku boyle cok uzulup takıyorum kafama
23 yaşındayım 3 yıllık evlıyım
3 aydır korunmuyorum sonuc hep kırmızı kart
Bu ayda denedık eger olmazsa doktora tekrar gıdıcem
gercı esımın ve benımkıler cok normal cıkdı
Sanırım bu ayda olmazsa yumurta catlatma ve olmadı asılamanın yolları taştan

Son düzenleme:
ay başlığın sirinliğine bak
Allah hepiniz hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
ben su hangi ayda hamiş kalırsan hangi ayda doğurursun olayına takıldım ya misal bu ay gebe kalanlar aralıkta mı doğruracak ? aklım ermiyor bu işlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…