Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

günaydın kızlar ben geldi erkenciyim çünkü yengemin taaa ankaradan yaptığım doğum günü süprizimle uyandım.. hediye göndermişler bana abim yiğenim ve yengem üçünün adına hem çok mutlu oldum geri uyuyasım yok hemde içim burkuldu ne zor yaa belki bugün yanlız geçireceğim ilk defa doğum günümü...

doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara inşallah
eee ne güzel bak abin hatırlamış hediye bile göndermişlar benim abimle aramızda resmen bi buz dağı var bırak hediyeyi bi kere bile derdin varmı bile sormamıştır
eşin nerde güzelim niye yalnızsın ki

ne güzel bak seviliyosun hatırlanıyosun
hem sadece istanbuldasın kız
elin kızları amerikaya avustralya ya falan gelin gidiyo da gıkını çıkarmıyo

teşekkür ederim cnm bnm..
eşimin işleri yoğun eve gelemiyo.. aaa bnm abimle aramız süperdir.. bnm hem abim her arkadaşım hemde babamdır.. babam sağ olmasına rağmen abim bana daha çok baba gibi gelir 8 yaş var aramızda.. ama bnm için o onun içinde çok kıymetliyizdir... ayy çok özledim..

Son düzenleme:
ne güzel bak seviliyosun hatırlanıyosun
hem sadece istanbuldasın kız
elin kızları amerikaya avustralya ya falan gelin gidiyo da gıkını çıkarmıyo

ya bana çok zor geliyo.. ama bakalım son olan olaylarda eşim bi ihtimal sundu belki ankaraya dönüş yapacaz allahtan hayırlısı..

kıyamam canım ya ağlama
şimdi sen hassassın ya bu günlerde özlemin de arttı tabiki bak ta ankaradan yetişiyolar sana ne güzel maşallah allah bozmasın aranızı

ya bana çok zor geliyo.. ama bakalım son olan olaylarda eşim bi ihtimal sundu belki ankaraya dönüş yapacaz allahtan hayırlısı..

aslında güzel olabilir tebdil-i mekanda ferahlık var derler
ankaraya kesin dönüş olmazsa 2-3 günlük bir yerdeğiştirme de iyi gelebilir

kıyamam canım ya ağlama
şimdi sen hassassın ya bu günlerde özlemin de arttı tabiki bak ta ankaradan yetişiyolar sana ne güzel maşallah allah bozmasın aranızı

evet cnm yaa çok hassasım hemde iki katında özlemim onlara olan ihtiyacım.. ama canları sağ ya o ana en büyükteselli... amiiin cnm bnm...

aslında güzel olabilir tebdil-i mekanda ferahlık var derler
ankaraya kesin dönüş olmazsa 2-3 günlük bir yerdeğiştirme de iyi gelebilir

çok istedim ama bu kadar olaydan sonra ben bi gideyim geliyim diyemedim ama belki bi kaç hafta sonra gidebilirim...

pardon cnm ben yanlış anladım onun içinde biraz zaman var yazın yapamadığımız balayımızı yapma niyetimiz var..

canim burdanda kutliyayim dogum gününü,insallah yeni yasinda her sey istedigin gibi olurdogum günün kutlu olsun ,

Son düzenleme:
Kızlar günaydııınnnnn,
seb_bosh doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara inş.

kızlar ben bugün (bat günümden 4 gün geçti) kan tahlili yaptım değerim;1922 çıktı, keseyide gördük ama boş gebelikten çok korkuyorum acaba bu değer boş gebelik olup olmadığını gösterirmi?

Son düzenleme:

ay maşallahhh
korkma neden boş gebelik olsunki bak değerlerin de güzel gidiyor
hiçbir problem yok Allahın izniyle

ay maşallahhh
korkma neden boş gebelik olsunki bak değerlerin de güzel gidiyor
hiçbir problem yok Allahın izniyle

inş. olur cnm bnm hep sorularıma yetişiyosun,tşkr ederim cnm, klomenle oldu bide hiç beklemdiğim biranda(6.ayda) oldu çok korkuyorum 2 hafta beklemem lazımki öğrenebileyim, daha kimseye söyleyemedim

inş. olur cnm bnm hep sorularıma yetişiyosun,tşkr ederim cnm, klomenle oldu bide hiç beklemdiğim biranda(6.ayda) oldu çok korkuyorum 2 hafta beklemem lazımki öğrenebileyim, daha kimseye söyleyemedim

rica ederim ne demek hepimiz aynı uğurda aylardır uğraşıyoruz canım
bir nevi kader yoldaşı sayılırız

kalbini duy ondan sonra ilan edersin herkese

teşekkür ederim cnm bnm..
allahım korktuklarını yaşatmaz inşallah sana çok sevindim cnm.. allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah..

melekcim hadi gözün aydın canım allah tamamına erdirsin değerin çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…