hadı hayırlısı canım ben de burada bı yerde okumustum ama esım hep yer kendı sagşıgı için ben de ara ara yıyordum polen faydalı dıye zaten bal her derde deva canım ben bu ay dusunmeye basladım bebek o yuzden daha bır haftadr yıyorum bakalım
ben sunu sormak ıstıyorum sanırım bugun yumurtlama gunum ama tabıkı tam zamanını tespıt edemem ama şu uzayan akıntı dun aksam oldu dun sabah da ilişkim oldu sonra bugun de uzayan akıntı gelıyor hala yumurta catlamadı demek mı acaba bu konuda bılgısı olan var mı
kıslar bugünlerde adet olmamm lazım bugün kahverengi bi akıntı geldi acaba neee??? adet mi olcam yoksa hamilelik başlangıcında varmı böyle bşy
canım inan çok üzüldüm
ama 9 nisana kadar bekleyelim arkadaşım yaa
ya da haftaya başka bi dr a mı gitsen ne biliim tek doktora bağlı kalmasan
canim benim, inan soktayim,ama beklemekte yarar var,bazen gec döllenme olabiliyor,benimki bile 6. haftada görüldü,hemen kendini üzme,o zaman olacagi varsada olmaz,insallah bebisin seninledir
kızlar çok üzgünüm
doktor ultrasonda bebeği de yolk sacını da göremedi sanırım boş gebeliğim var
9 nisana kadar bekleyelim dedi o zamanda bir gelişme olmazsa kürtaj olmam gerekecek
:84::84::84::84:
Akıllı bıdık ,sevsena nasılsınız kızlar...
Babamın ameliyatından dolayı 4 gündür ist teydim.Bugün iş başı ve tam bir sendrom yaşıyorum.
bugün reglimin 25. günü son 5 günüm..Bu arada bnm BAT 1 Nisan mistralcimle gündaşız..Ama her an dayanamayıp test yapabilirm.
selam cnm..geçmiş olsun tekrar..nasıl babanın sağlık durumu iyi mi?
seninle gündaşız ama benim bu ay içimden ne test yapmak geliyor ne de belirti falan aramak..sabah kalkar kalkmaz ağzımın tadı değişikmi falan diye bakardım.idrarımı bile incelerdim...ama bu ay hiç aklıma gelmiyo.sanırım sıkıldım artık..
Babamın ameliyatından dolayı 4 gündür ist teydim.Bugün iş başı ve tam bir sendrom yaşıyorum.
bugün reglimin 25. günü son 5 günüm..Bu arada bnm BAT 1 Nisan mistralcimle gündaşız..Ama her an dayanamayıp test yapabilirm.
benımde bugun adetımın 25. gunu
hadı hayırlısı ınsallah olmusdur
ben bugun uyanamadım gıdemedım saglık ocagına
Bızım burda saglık ocaskları sabah 9dan 10a kadar alıyorda kan testlerını
geçmiş olsun canım, şimdi nasıl durumu
Valla cnm işe daha yeni başladım geçen hafta yoktum doğru düzgün.İşten çıkıp test yapmam çok zor ama bakalım belki bi fırsatını bulurum..:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?