Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

kıslar bugünlerde adet olmamm lazım bugün kahverengi bi akıntı geldi acaba neee??? adet mi olcam yoksa hamilelik başlangıcında varmı böyle bşy

yumurtlama olayı bendee kasıklarımda ağrılar başladığında gerçekleşiyor.O günleri boş geçirmemeye çalışıyorum hayırlısı durmakk yokkk devamm çalışmalaraa :))) gününü kaçırmak istemiyorsan ovülasyon testleri var uygun fiyata onlardan al kafan rahat olsun :)

kıslar bugünlerde adet olmamm lazım bugün kahverengi bi akıntı geldi acaba neee??? adet mi olcam yoksa hamilelik başlangıcında varmı böyle bşy

devamını bekle bakalım canım gelmezse ancak sonucu testte görebilirsin ...Hakkında hayırlısı olsun.

canım inan çok üzüldüm
ama 9 nisana kadar bekleyelim arkadaşım yaa
ya da haftaya başka bi dr a mı gitsen ne biliim tek doktora bağlı kalmasan

doktoruma çok güveniyorum ama aklıma gelmiyor değil

düşerse kendiliğinden olsun diye dua ediyorum

canim benim, inan soktayim,ama beklemekte yarar var,bazen gec döllenme olabiliyor,benimki bile 6. haftada görüldü,hemen kendini üzme,o zaman olacagi varsada olmaz,insallah bebisin seninledir

umuyorum ki öyle olsun canım
gerçi doktorum hep en kötüsüne hazırlıklı olmamız için temkinli biridir

canım geçmişe bi baktım şöyle üzüldüm duruma ama Allah büyüktür inşallah doktor yanılmıştır hayırlı haberler alırsın

kızlar çok üzgünüm
doktor ultrasonda bebeği de yolk sacını da göremedi sanırım boş gebeliğim var
9 nisana kadar bekleyelim dedi o zamanda bir gelişme olmazsa kürtaj olmam gerekecek
:84::84::84::84:

canım dur bakalım bak kesin bişey söylememiş doktorun da
benim ofisten arkadaşım da yaşamıştı böyle bir durum hatta kürtaj olmaya gitmişti boş diye ama kürtajdan önceki ön muayenede görünmüş bebek...
bekle 9 nisana kadar canım aklına da kötü şeyler getirme çünkü içindeki miniş de seninle beraber üzülür..Allah korusun olumsuz bile olsa sonu hayr dır inşallah

cnm günaydın..moralini bozmamak elde değil elbet ama bencede bir doktora daha git istersen.9 nisana kadar bekleyeceksende sakin ol ve üzme kendini.herşeyin hayırlısı olsun inşallah.

Kızlar benide ekleyin listeye umarım bu topik uğurlu gelir hepimize. Kısaca kendimden bahsedeyim ben 17 aylık evliyim ,evliliğim en başından beri çocuk istiyoruz ekimde hamile kalabildim fakat düşükle sonuçlandı kontrole gittiğimde bebeğimin kalbi durmuştu ve beni bırakıp gitti. Şimdi yeniden istiyoruz bakalım 3 aydır tutturamadık inşallah kısmet bu aya. Bu arada bat 19 nisan.

mistrall
sevsena

cnm günaydın..moralini bozmamak elde değil elbet ama bencede bir doktora daha git istersen.9 nisana kadar bekleyeceksende sakin ol ve üzme kendini.herşeyin hayırlısı olsun inşallah. Bugün 08:52akillibidik

SEVSENA kullanıcısından alıntı
kızlar çok üzgünüm
doktor ultrasonda bebeği de yolk sacını da göremedi sanırım boş gebeliğim var
9 nisana kadar bekleyelim dedi o zamanda bir gelişme olmazsa kürtaj olmam gerekecek

canım dur bakalım bak kesin bişey söylememiş doktorun da
benim ofisten arkadaşım da yaşamıştı böyle bir durum hatta kürtaj olmaya gitmişti boş diye ama kürtajdan önceki ön muayenede görünmüş bebek...
bekle 9 nisana kadar canım aklına da kötü şeyler getirme çünkü içindeki miniş de seninle beraber üzülür..Allah korusun olumsuz bile olsa sonu hayr dır inşallah

günaydınn kızlar
bugün biraz daha iyiyim
9 nisana kadar beklicem allah hayırlısı ne ise onu nasip etsin
doktorum acele etmeyelim diye zaten 9 nisana verdi randevuyu

Akıllı bıdık ,sevsena nasılsınız kızlar...
Babamın ameliyatından dolayı 4 gündür ist teydim.Bugün iş başı ve tam bir sendrom yaşıyorum.
bugün reglimin 25. günü son 5 günüm..Bu arada bnm BAT 1 Nisan mistralcimle gündaşız..Ama her an dayanamayıp test yapabilirm.

kızlar günaydın benimde 16 nisan hiç beklemediğim günüm ...

selam cnm..geçmiş olsun tekrar..nasıl babanın sağlık durumu iyi mi?
seninle gündaşız ama benim bu ay içimden ne test yapmak geliyor ne de belirti falan aramak..sabah kalkar kalkmaz ağzımın tadı değişikmi falan diye bakardım.idrarımı bile incelerdim...ama bu ay hiç aklıma gelmiyo.sanırım sıkıldım artık..

Sağol cnm durumu iyi ama tekrar ameliyhat olma durumu var.Biraz da nazlı ve huysuz bir hasta anneme sıkıntısı ben mecbur iş başı yaptım..Ayyy ne zor geldi,bu suratsızların yanına gelmek..
Benım de gözlerimin altı morardı yine her ay ki gibi eşim geliyo seninki diyor.Rahatım şuan geçen ayki kadar hevesli değilim ama bu ay rüyalarımıza çok girdi.İnşallah malum olmuştur ..Aslında niyetim c.tesi test yapmak ama ilk fırsatta test alabilirim

benımde bugun adetımın 25. gunu
hadı hayırlısı ınsallah olmusdur
ben bugun uyanamadım gıdemedım saglık ocagına
Bızım burda saglık ocaskları sabah 9dan 10a kadar alıyorda kan testlerını

geçmiş olsun canım, şimdi nasıl durumu

Valla cnm işe daha yeni başladım geçen hafta yoktum doğru düzgün.İşten çıkıp test yapmam çok zor ama bakalım belki bi fırsatını bulurum..:18:

geçmiş olsun canım, şimdi nasıl durumu

cnm maşallah iyi ne sancı ne ağrısı var.Kapalı ameliyat olduğu için çok sıkıntısı yok..Ama hastane ortamı insanı çok etkiliyo.Bi ara gidip kan vermemk için zor tuttum kendimi ama Çapayı biliyosunuz malum çoooook kalabalık.Sıraya girmeye üşendim:78:

Valla cnm işe daha yeni başladım geçen hafta yoktum doğru düzgün.İşten çıkıp test yapmam çok zor ama bakalım belki bi fırsatını bulurum..:18:

benım ıkı ay adetım 28 sonra 35. gun adet olunca otomatık hesaplamalar ortalama 33 gun dıye gosterıyor ve batım 5 nısan
Aslında pek yapdırmakda ıstemıyorum test moralım bozuluyr dıye
bakalım hayırlısı. Cunku bazen cıkmayabılıyor cnm
Travel Living dıye bır kanal var d smartta
Orda hamıle oldugunu bılmeyenler var
9 ay bopyunca hemde
Dun ızledım kadının kan testı bıle negatıf cıkmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…