tatlı düşkünü olmayan biri kiloluysa accayip yiyor ekmeğin dibine vuruyor demektir
yok kızekmek yemiyorum işte.. herkes şaşıyor bana sulu yemeği bile ekmeksiz yerim..
ekmeksiz nasıl doyuyorsun diyor mesela görümcem.. kendi de 160 boy 60kg sabit.. bir oturuşta 1 ata ekmeği yiyebiliyor.. ama akşam saat 18den sonra hiç bişey yemez alışkanlık haline gelmiş.. en fazla meyve yer.. ama kesinlikle 22,00 da en geç 23,00da yatıyor
günaydın :)
teyzeler ultrason ölçümlerimiz iiçok şükür
kan sonucunu beklioruz şimdi de
bakalım :)
dr amca tahminde bulundu ama net diil dedi cinsiyet için
o nedenle 1 ay sona belli olcekmişşşş
o zaman metabolizma yavaş çalışıyo koprim
yapı meselesi
öyle çok yiyip de hala tığ gibi olanlara sinir olurum ben
bizim de ailecek sorunumuz abur cubur cips-çikolata
bi güzel akşam yemeği sonrası yemeğin 3 katı da öyle yeriz
onu kısabilsek hem kilo verecez hem de para biriktiricez
nikahımızdan 1 yıl sonra nerdeyse düğünümüz yapıldı (kaçak gelinim ya :) yanımdakide 65kiloluk anam.. şu anda 55
Kızlar konu kiloya gelmiş yine.
Kopricim gördüm fotonu ne hoş bi hatunsun cnm ..ama annene de bayıldım doğrusu...
Bende dün başladım diyete gecen hafta yazmıştım ne yapsam nasıl yapsam diye..
Sabahları nesfit ,öğle az çorba az sebze yemeği,akşam üstü elma,akşam az sebze yemeği 1 kase yoğurt,yemekten 1 saat sonra meyve ...Her akşam en az 30 dak tempolu yürüyüş..(henüz yağmur dolayısıyla başlayamadım)
ama abur cubur şeker tatlı yok porsiyonlar azaldı ..Meyve ara öğünlerde he bir de bitki çayı ,yoğurt ta sindirime ve karın yağları eritmeye yardımcı..
NE dersiniz kızlar hala çok mu yiyorum sizce?
canım bence.. yani benim fikrim.. öğlen sadece çorbayı ya da sadece sebzeli yemeği seç (sulu olduğu için çorba derim ben) yemekten 2 saat sonra meyve yemek daha iyi.. çünkü mide anca 30dk sonra yediklerini algılıyormuş (bir diyetisyen sölemişti)
ekmek yemiyorsan bu da çok güzel bişey.. siyah çay yerine bitki çayı iç öyle imkanın varsa.. siyah çay sindirimi zorlaştırıyor... ve kesinlikle yürüyüş çok önemli..
iradene sahip çık bacım.. ( bende 2 ay içince eski halime dönmek istiyorum)
yine mi yetişemedim offf
kavga çıkarcam şimdi bende kızım gelince profile koydurcam resmimi
yaza fit girelim ama değil mi?
sabah zaten karnım doymuyor nesfit le aöğlende sadece çorba ile daynamam işteyken zaten gündüzü sağlam tutup akşamdan kısmak daha iyi ..Bizim yemek saatimiz 20.00 i buluyo zaten,siyah çay içmiyorum,bitki çayıda gebeliğe etki eder diye meyve çayı tercih ediyorum.
bende 2 ay kota koydum yaza fit girelim ama değil mi?
maleseff iikimizde kaçırdık yani bir toplantı düzenlesekte önemli olayları kaçırmasak olmaz mı yaaa ...İnsan bizide beklerdi amaaaaa
maleseff iikimizde kaçırdık yani bir toplantı düzenlesekte önemli olayları kaçırmasak olmaz mı yaaa ...İnsan bizide beklerdi amaaaaa
kız pek bişi kaçırmadınızkızlar ısrar etti bende gösterdim anam göster ama elletme dedi bana (alakasız oldu )
hem dün nerdeyse hepsi resimlerini paylaşmış bugün sadece ben.. dünü bende kaçırdım...
bende kaçırdım kızlar...
Zaten ortalık sessiz sedasızken paylaşıvermişler bizim kızlar..
Ben ce bi saat verelim o saatte paylaşalım tekrar..
kızlar aranızda diyetisyene gitmiş olanlar var mı.. ücretleri nasıldır?? ...
ben gittim ama gazi hastanesinin diyetisyeniydi
alerji testi yapılırken bi de diyetisyene uğrayım demiştim
hiç hoşlanmadım şöyle söyleyim bana dediki
günde 4 kaşık yağ hakkın var, ister yemeklere, salataya koyarsın
ister diğer yiyeceklere koymayıp içersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?