Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

tatlı düşkünü olmayan biri kiloluysa accayip yiyor ekmeğin dibine vuruyor demektir

yok kız ekmek yemiyorum işte.. herkes şaşıyor bana sulu yemeği bile ekmeksiz yerim..
ekmeksiz nasıl doyuyorsun diyor mesela görümcem.. kendi de 160 boy 60kg sabit.. bir oturuşta 1 ata ekmeği yiyebiliyor.. ama akşam saat 18den sonra hiç bişey yemez alışkanlık haline gelmiş.. en fazla meyve yer.. ama kesinlikle 22,00 da en geç 23,00da yatıyor

o zaman metabolizma yavaş çalışıyo koprim
yapı meselesi
öyle çok yiyip de hala tığ gibi olanlara sinir olurum ben

bizim de ailecek sorunumuz abur cubur cips-çikolata
bi güzel akşam yemeği sonrası yemeğin 3 katı da öyle yeriz
onu kısabilsek hem kilo verecez hem de para biriktiricez

çok sevindimm kan tahlili ne zman çıkacak ..
tahminii nedir doktorunn .. sölede forumun ilk cinsiyetini öğrenmiş olalımm ...heyecanla bekliyoruz tahmin bile olsa..

Kızlar konu kiloya gelmiş yine.
Kopricim gördüm fotonu ne hoş bi hatunsun cnm ..ama annene de bayıldım doğrusu...
Bende dün başladım diyete gecen hafta yazmıştım ne yapsam nasıl yapsam diye..
Sabahları nesfit ,öğle az çorba az sebze yemeği,akşam üstü elma,akşam az sebze yemeği 1 kase yoğurt,yemekten 1 saat sonra meyve ...Her akşam en az 30 dak tempolu yürüyüş..(henüz yağmur dolayısıyla başlayamadım)
ama abur cubur şeker tatlı yok porsiyonlar azaldı ..Meyve ara öğünlerde he bir de bitki çayı ,yoğurt ta sindirime ve karın yağları eritmeye yardımcı..

NE dersiniz kızlar hala çok mu yiyorum sizce?

ay yok.. onları da yesem duba gibi olurum herhalde eşim bazen alır cips falan çok sever.. pringles 1 kutuyu bitirir ben ordan 2-3 tanecik alırsam okadar..
sindirim sıkıntısı var bende o yüzden bol su içmeye dikkat etmeye çalışıyorum.. örn gün sadece 2-3 bardak su içtiğim oluyor bazen .. ondan sonra 2-3 gün büyük tuvaletim anca olur.. o da zaten çok zararlıymış.. işin kötü tarafı ırsi bişi.. annem de öyle.. (ama irade meselesi de en çok) kışın su içemiyorum.. işte napayım.. şimdi de artık 1,5litrelik şişeyi dolduruyorum üstüne de biraz kaynar su . al sana ılık su dikiyorum kafaya içebildiğim kadar.. ki günde 2 tane bitirmem lazım..

canım bence.. yani benim fikrim.. öğlen sadece çorbayı ya da sadece sebzeli yemeği seç (sulu olduğu için çorba derim ben) yemekten 2 saat sonra meyve yemek daha iyi.. çünkü mide anca 30dk sonra yediklerini algılıyormuş (bir diyetisyen sölemişti)
ekmek yemiyorsan bu da çok güzel bişey.. siyah çay yerine bitki çayı iç öyle imkanın varsa.. siyah çay sindirimi zorlaştırıyor... ve kesinlikle yürüyüş çok önemli..
iradene sahip çık bacım.. ( bende 2 ay içince eski halime dönmek istiyorum)

koprimm göremedim bennn kaçırdım olayı yaaaa eklenti yok diyor :26: craftymmm canım benimmm kız gibi bişey dediii öylemii hadi hayırlısııı kız olursaa nee ciciler alırsınn artıkkk erkeğe pek bişey bulunmuyorr :=))

Son düzenleme:
birazdan kaynanam artı benim sürekli hamile kalan eltim gelicek oturmaya resim falan paylaşmayın küserim hepinize

sabah zaten karnım doymuyor nesfit le aöğlende sadece çorba ile daynamam işteyken zaten gündüzü sağlam tutup akşamdan kısmak daha iyi ..Bizim yemek saatimiz 20.00 i buluyo zaten,siyah çay içmiyorum,bitki çayıda gebeliğe etki eder diye meyve çayı tercih ediyorum.
bende 2 ay kota koydum yaza fit girelim ama değil mi?

yine mi yetişemedim offf
kavga çıkarcam şimdi bende kızım gelince profile koydurcam resmimi

maleseff iikimizde kaçırdık yani bir toplantı düzenlesekte önemli olayları kaçırmasak olmaz mı yaaa ...İnsan bizide beklerdi amaaaaa

doymuyorum deme kız :) alışırsın.. insan öyle bir alışıyor ki emin ol bunlara uyarsan, 2 haftaya kalmaz akşamları sadece salata ile doyarsın.. bende satış olsun burda diye dua ediyorum 1er 2şer lira indiragandi yapçam .. nesfite başlıcam inşallah önümüzdeki pazartesi..

maleseff iikimizde kaçırdık yani bir toplantı düzenlesekte önemli olayları kaçırmasak olmaz mı yaaa ...İnsan bizide beklerdi amaaaaa

kız pek bişi kaçırmadınız kızlar ısrar etti bende gösterdim anam göster ama elletme dedi bana (alakasız oldu )
hem dün nerdeyse hepsi resimlerini paylaşmış bugün sadece ben.. dünü bende kaçırdım...

bende kaçırdım kızlar...
Zaten ortalık sessiz sedasızken paylaşıvermişler bizim kızlar..
Ben ce bi saat verelim o saatte paylaşalım tekrar..

kızlar aranızda diyetisyene gitmiş olanlar var mı.. ücretleri nasıldır?? ...

ben dünüde kaçırdımmm her zamanki gibiii ahh bu sınavlar ahhh sürekli ders çalışıyorum herşeyi kaçırıyorum yaniiii

bende kaçırdım kızlar...
Zaten ortalık sessiz sedasızken paylaşıvermişler bizim kızlar..
Ben ce bi saat verelim o saatte paylaşalım tekrar..

harbiden KK toplantısı istiyorsunn :)))

kızlar aranızda diyetisyene gitmiş olanlar var mı.. ücretleri nasıldır?? ...

ben gittim ama gazi hastanesinin diyetisyeniydi
alerji testi yapılırken bi de diyetisyene uğrayım demiştim

hiç hoşlanmadım şöyle söyleyim bana dediki
günde 4 kaşık yağ hakkın var, ister yemeklere, salataya koyarsın
ister diğer yiyeceklere koymayıp içersin

kızlaarr avatarımdaki ayakkabılaraaa bayıldımmm çok hoşuma gitti sizce nasılll alsammıkiii

haklı vallahi :) biraz korkutmuş gözünü daha başlamadan.. ama türk halkı olarak ta yaptığımız yemekler yağ deposu.. benim annem hep teflon tava tencerede yapar yemeklerini ve aynen abartısız çok az yağ kullanır 1-2 yemek kaşığı.. 1 litre yağı 2-3 ay kullanıyor yeminle.. bende kendimi takip ediyorum 1 ayda 2 litre yağ tüketiyorum.. görümcemler 5litrelik tenekeyi 1 ayda hallediyor... annem gibi olmak istiyorum yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…