Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

Selam kızlar... hayırlı haftalar.. mart bitti nerdeyse.. güzel günler nisanda devam eder inşallah..

Şebom + Tirilaylom
kızlar gecikme ile doğumgününüzü kutluyorum.. Allah size ailenizle sevgi dolu yıllar geçirmenizi nasip etsiz.. kısa zamanda da güzel haberlerinizi alırız inş.

Sevsena canım üzüldüm doktorunun yorumu için beklemekten başka seçeneğiin yok ne yazık ki.. inşallah herşey yolundadır

iyiki doğdunn canımmm nice yıllaraa doğum gününnn kutlu olsunnnnn
Teşekkürler tatlım..

teşekkür ederim cnm... sanada mutlu yıllar..

Ben de teşekkür ederim cnm.

doğumgünün kutlu olsun nice mutlu yıllar dilerim:)

Sağol canımm

Teşekkürler Koprinam aaamiiinn hepimize inşşş. Kırmızılardayım bu ara. Hayırlısı olsun

mutlu yıllar trilaylom
Allah sevdiklerinle yaşayacağın sağlıklı ve uzun ömürler versin

bu arada lafım yarıda kaldıydı eşim geldi diye gönderdim hemen önceki mesajı..
craftym kız noldu öyle gece gece... bir sorun olmadığına sevindim de .. apandisitten miymiş ağrın?

ben cumartesi pazar kaytardım vallahi,
cumartesi bizim mahallede elektrik bakımı vardı, saat 5'e kadar elektrik olmayacağını sölediler, bizim işler de elektriksiz olmadığı için saat 11,30 gibi kapattık.. 3 kuruş paramız vardı benzine gitti vurduk gezmenin gözüne...
incek'e varmadan solda ahlatlıbelde bir ufak park gibi bir yer var, orda ekmek arası bişiler yedik.. sonra çamlık bir ormancık vardı dolaştık.. bulduk güneşli bir yer serildik yere.. oh be dedim ne güzel herşeyden uzak sessiz.. hemencik telefonlarımız çalmaya başladı.. ulen dedim şu cep telefonunu icat edenin de taaaa... 2 müşteri aradı.. eşimin arkadaşı aradı.. kaynanam aradı.. sonra beni de babam aradı peşine de görümcem.. aman dedim iyi ki başbaşa gittik biryere kırk yılda bir.. oyalandı oracıkta biraz daha .. gölbaşında bir arkadaşı varmış eşimin işi bitmiş te.. bir de onun özel şöförlüğünü yaptık.. onun yüzünden eşimle kapıştık biraz geçti sonra.. neyse sonra kayınımı görmeye gittik.. (şu hamile eltimi falan) kız tutturdu ben ev yemeği yemekten sıkıldım.. kayınım diyo buldun da bunuyosun, öle böle derken eşim yufka yürekli ya.. gittik pide yaptırdık.. dedik fazla yaptırırız görümceme geçeriz.. bu sefer yüz astı hanım efendi 4 duvar arasında yedikten snra o pideyi ne anlamı varmışmış.. bende açtım ağzımı.. şükret bulduğuna dedim son paramızla aldık kıymet bil biraz dedim susturdum. bana afra tafra yapıyo salak..
neyse o gün geçti bitti.. pazar sabah da mavigöle pikniğe gittik.. sabahın köründe. saat 8de.. 14 kişilik bir grup kahvaltı ve öğle yemeği orda yapıldı.. saat 18'e kadar ordaydık işte.. sonra eve geldik banyo falan derken sabah olmuş uykumu alamamışım.. ve şimdicik her kemiğim ağrılar içinde..
böle geçti haftasonum...

günaydın kızlarrr Craftym canımmm çok geçmiş olsunn Rabbim sağlıcaklaa bebişini dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah... Bende uyandım adetmi olucam nee midem kalkıyorr kasıklarım ağrıyorr daha testte 4 gün varr erkenden yaptırdım kafamı karıştırdı bu test o zaman kesin bir sonuç alırım inşallah ....:97::97:

Kız ben o senin eltiyi war ya döverimmmm O ne öle be. Niye çekip duruyosunuz siz bu kadını alla allaa...Benim kayın da evlenicek mayısta. Ve maalesef Ank.da çalışıyo elti de buraya gelicekk. Evi de bize yakın arıyolar..Pöfff...Öle hır gür biri değilimdir ama dip dibe yaşamayı da hiç sevmem. Bİ de kız hiç bana göre değil, senin elti gibi çalışmıyo çalışmaya da niyeti yok..Tamamen kocam getirsin ben çocuk büyütiim rahat yaşimm bi tip. K.valide de kaynıma yardım etmemizi istiyo. Neymişş onun eşi çalışmıcakmışş. Bana ne ya, ben yırtınıcam onlar rahat mı edicekkk. Bakalım bizde neler olacak walla, fırtınalar kopmazsa iidir:))

Ne ii yapmışsın gezmekle ohhh:) Asıl böyle dinlenilir işte. Beyin değil vücut yorulacakk

inşallah canım dua edin ne olur

canım ne oldu, dr bebeği yolksalkı göremedi yazmışsın, sen ilk defa gitmedin demi daha önce keseyi görmüşmüydün, üzme canım kendini; inşallah herşey yolundadır, 9 nisan geç değilmi, ayy valla çok şaşırdım şimdi yaa:18:

Bu arada, Crafty geçmiş olsun.
Sevsena, kendini yıpratma lütfen ve teslim ol. Hayırlı olan olsun inş.

aynen canım gezdim biraz beynimin stresini attım.. tabi kombim cumartesi o elektrik çalışması yüzünden cortlamış.. unuttum sigortasını kapatmaya çıkarken.. herhalde voltaj yüksek geldi birden.. neyse eşim halledecek gün içinde inşallah..
eltime gelince .. onlar evlenirken kayınvalidem de aynı şekilde bize o lafları söyledi... bende çıkıştım yok canım daha neler dedim.. ben salak gibi çalışim o oturup yesin mi.. kaynana lafı başka yere çevirdi.. işte benim çocuklarım nazlı büyüdü de, babası yok onun bir tek abisi var.. e dedim abisinin de abisi yok ama ona bakacak.. (abi eşim oluyo da) sonracıma.. dedim.. beni babam başkasına yediriyim diye mi büyüttü okuttu.. ben de birinin evladıyım bir tek senin çocukların yok dedim kaynanama.. ozamanlar beni hep kötülerdi.. eltimden neler çekeceğinin haberi yoktu..
yaw kayınım 18mayıs 2009da askerden geldi 28 mayısta nikah kıydılar temmuzda düğün yapıldı.. kuudurmuşlar.. nasılsa ceplerinden para çıkmayacak.. çalışan aptallar var ya..
eltim 2 ay bir yerde çalıştı o da abisinin nişanlısının ablası sayesinde.. şirketin içinde yapmadığı dedikodu kalmamış.. bir de diyo bize beni çekemiyorlar onlardan çok iş yapıyorum diye nekadar komik ama.. orda yıllarını vermiş insanlar var.. ayrılırken de bize ne dese beğenirsiniz.. sezon kapandı işler bitti falan. e ordakiler yıllardır nasl çalışıyo ozaman.. hepsi hikaye.
bu çalıştığı dönemlerde de bir olay olduydu anlatim.. bunlar evlendiğinden beri her ay hamile kalıyodu da.. bir ay da adet olacağı gün izin almış işten karnı ağrıyo diye.. eve gidince kaynanamı arıyor .. dolmuş çarptı çocuk düşüyo diye.. kaynanam da koştura koştura eve gidiyo.. bir bakıo ki gelin balkona çıkmış elinde çayı siigarası.. bunun için mi çağırdın beni demiş.. çocuk düşse sen ayakta hele dışarda soğukta durabileceğini mi sanıyosun demiş..
salak kız işte.. kaynanam da böle şeyleri ii bilir.. falan
gene uzattım konuyu

amannnnn
sallayın eltileri yahu
gereksiz üzmeyin kendinizi
pehhhhhh

kız yok üzmüyorum artık kendimi.. ağzıma geldikçe sölüyorum söyliyeceklerimi :) susarsam içimde patlama oluyor sonradan..
mickeyimin anası işler yoğun mu

ilk gidişim canım biraz geç gideyim bebişi de göreyim demiştim ama malesef göremedik

ilk gidişim canım biraz geç gideyim bebişi de göreyim demiştim ama malesef göremedik

ayy canım yaa inşallah görürsün üzme kendini hemen,nisanın 9unda zaten 8 haftalık oluyor inşallah kalbini bile duyarsın, karındanmı baktırdın, vajinalde görünürdü belki:26:
crafty canım sanada çok geçmiş olsun, çok şükür atlatmışsın apandisit falan olmamışsın

tgba87 gida_pinar beklemede crafty+ mistrall drgks pinar1202 SEVSENA seb_bosh tirilaylom serafine

herkeslerde burdaymışşşş

vajinalde görünmedi

-
tgba87 gida_pinar beklemede crafty+ mistrall drgks pinar1202 SEVSENA seb_bosh tirilaylom serafine

herkeslerde burdaymışşşş

slm başlık gerçekten çok hoşmuş ister istemez dikkatimi çekti bende bugün adet oldum yarın mikro tedavisine başlıyorum hayırşısı ile hesaplarıma göre tam 31 aralıkta kucağımda olacak miniğim yeni yıl hediyem Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…