heralde kuzum yaaa
bi lokma kesik bile nasıl acıo
sen diretk parmağı verdin kolay mı
parmagimi kestim cok zormus kizlar meger bir parmak bile ne kadar cok ise yariyormus
parmagimi kestim cok zormus kizlar meger bir parmak bile ne kadar cok ise yariyormus
rica ederim canım gönlünü rahat tut... stres yapma kendine yeter
hiç zahmet olurmu hem net elimizin altında nimetlerinden hepimiz faydalanıyoruz işte
faydam olduysa çok mutlu olurum dikkat et kendine
potimmm çok geçmiş olsun canımm parmak kesiği çok zordurr her iş elle görülüyor...Dikkat et mikrop kaptırma sakınn.
çok teşekkür ederim nedense bu ay hiç olmadık kadar rahatımmm varyaa harbiden gün tutmamak lazımmışş geçen çıktım saçlarımı kestirdim alışveriş yaptımm bowling oynadımm gezdim tozdum deli gibiii bir rahatladım şimdidee tarih çalışıyorum herşeyi öğrenmeye çalışıyorum gece 1 e kadar tarih çalıştım :) insan böylee kafa dağıtıyormuş.Oh be dedim kendi kendimeee kafamın içindeki ağırlıkta gitti şükürler olsun.Geçen ay ilk defa ağlamadım adet oldum diyee şükrettim oturdum dua ettim.Çünkü ben hep hayırlısını istiyorum Rabbimden onunda bana bunu layık gördüğüne inanıyorum vardır mutlaka bir sebebi2 gün öncee bir telefon geldii arkadaşımdan bayadır görüşmüyorduk hamilemisin sen dedi yok dedim rüyasnda görmüş hayırlısı dedim geçtim ardındaann netten mesaj geldiii kız rüyamda bu gece seni gördüm hamileydin dedi aynıı gün çok şaşırdım 2.olunca ardından annemmm bu sefer şaka yaptım hayırdır anne sendemi gördün rüyanda dedimm oda nerden bildin kızım gördüm dediii eee yuh artıkk dedimm herkesinnn o gece rüyasında gezmiş durmuşum :)) ama böle şeylere takılmamak lazım herşeyin hayırlısııı biraz uzun oldu kusuruma bakmayın
crafty tedavi sürecinde ne kadar sürüyor?Bir de kaç gün yatırdılar..?
yaklaşık masraf ne oluyor?iğne ilaçlar dahil..
Merak ettim cnm..
:)
yatma yok
benim kısa protokoldü
1 ayda sonuç çıktı
temiz bi 10.000 gidio :)
kısa protokoldü derken??:18::18:
Sen memorıal da mı yapmıştın cnm ?
kızlar aranızda diyetisyene gitmiş olanlar var mı.. ücretleri nasıldır?? ...
selam kızlar 10 gun oldubende hala gelen giden yok test yapıyorum bazan 2. cızgı silik cıkıyor bazan hiçbirsey cıkmıyor anlamadım gitti bu zaman olmushala boyle cıkması normalmiboyle olupta kan testinde gebe oldugunu ogrenen varmı.....:18:
Sen hala kan testi yaptırmadın mıııı:26:
2 şekli var cnm
kısa uzun
uzun olan 2 ay fln sürüo
ama artık kısa tercih ediolar uzunluk ve kısalık detayı önemli diil senin için
gerek yok o detaya. SEN NIE SORUOSUN
Memorial tatlım
Merak ettim cnm ben aşılama aşamasında biri olarak 3 kere aşılama denemeyi düşünmüyorum..Direk tüp bebek için ne kadar lazım diye.öyle he deyince çıkarabileceğimiz bir rakam değil.o Safhaya gelirsek cepte ne kadar para olması lazım ona göre biriktirmeye başlanır.bi zamanlama yapayım kafamda dedim.
Peki bir şey daha soracam devlette 3 aşılama yaptırınca 1500 tl kadarını karşılıyormuş sanırm.Bu memorial gibi hastanelerde de geçerli midir acaba?
bu liste olayı nasıl oluyor pek anlamadım vede benim ilk gebeliğim düşük ile sonuçlandı şubat ayında şuan bende bebek istiyorum yani 2011 in son bebeklerinden biride benim bebeğim olsun istiyorum sitede yeniyim bana yardımcı olurmusunuz acaba arkadaşlar
yaptıramadım kızlar saglık personeli grevde haberleri izlemiyormusun:2:
Merak ettim cnm ben aşılama aşamasında biri olarak 3 kere aşılama denemeyi düşünmüyorum..Direk tüp bebek için ne kadar lazım diye.öyle he deyince çıkarabileceğimiz bir rakam değil.o Safhaya gelirsek cepte ne kadar para olması lazım ona göre biriktirmeye başlanır.bi zamanlama yapayım kafamda dedim.
Peki bir şey daha soracam devlette 3 aşılama yaptırınca 1500 tl kadarını karşılıyormuş sanırm.Bu memorial gibi hastanelerde de geçerli midir acaba?
aşılama ne için yapılacak önce o lazım
mesela boşa aşılama da yapılabiliyor gereksiz bekleme onlar
+ memorial de bi indirim yapıo ama direkt rapor geçen yerler çok indirimli oluo
memorial de o kadar etkili diil
bide o rapor fena be kuzum
ben ağlaya ağlaya geri dönmüştüm 1 kere çapaya gidip
bekle kredi çek vs ama rapora bulaşma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?