Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

valla ilk defa u kadar irademi koydum masaya..Çoktan bitmişti o sütlaç..Bir de fırın makarna vardı ki her zaman çıkmaz iş yerinde.Alışacaz ne yapalımbi zaman sonra 'ayy benım midem küçüldü o kadarcık yeter bana ,,yiyemiyorum fazla,benm yemekle aram yok' lafları söylermişim

böğkk dediğin şeyi inşallahhh bebişin aynılarını sana yapardaa görürürm ben seniiiiiiiiiii

valla herşeye tamamda yüzüme kusmasına dayanamam ben de ona püskürtürüm kesin..öyle bi video izlemiştim anne kollarımdan kaldırıyo bebeği havaya ağzı da 1 karış açık gülerken bebek bööööğğğkkk tam ağzının içine...ayyy anlatırken fena oldum vallahi...:83::83::83:

buna hakikaten bööööyyykkkkkk

yapsın yapsın hatta oğlu olsun onun da fıskiye gibi işesin pınarın suratına
Aman pınar ağzını gözünü kapat bebeğin bezini değiştirirken

valla bu kadar lafın üstüne kesin başıma gelir

oo bööggkk dedigin sey sana ne kadar tatli gelecek sen biliyormusun yasarsin insallah o duyguyu... Hele bir bebegin kaka yapmasi anneyi ne kadar sevindiriyor bilemessin canim :)
İnşallah cnm sağlıklı bi bebişişm olsunda varsın kafama gözüme
ama ben de kusarım kesin artık ağlayarak temizlerim ortalığı herhalde

googledan blogspot dns ayarları diye yaz..birine tıkla yolları bilgisayarında uygula o zaman açabilirsin

hemen deniyorum cnm.

harbiden yaa ben onu düşünmemiştim hiçççç anam okurkenn midemmm bir tuhaf oldu tamamm deliler gibi öper severimdee o birazz dahaa değişikkk en iyisimi kusmasına dikkat etmekkk

birde bilir misiniz bebek kusmuğu ekşimiz peynir gibi kokar...bnm kardeşim çok kusardı ondan biliyorum ...hortum gibi çıkarırdı halının ortasına valla..
artık annemde neler yedirdiyse nasıl sığdırdıysa onca şeyi bebeğin midesine

tamammm tammammmm harbiden böğkk oldummmm Allahımm çok değişik şeyler bunlarrr tamam çocuk çıkartır temizlersin amaa öbürünü düşünemiyorummm...Yok yokk ben yedikten sonra yan çevirir yatırırım uzaktan severim kusanaa kadarrr

:) oysa ki tazecik, anasından emdiği sütün fazlasını çıkarır.. evet pis kokar ama o da güzel yaw :)

yaaaaa boşuna bööööğğğğkkkkk demedik yaşadık bişeyler..

Allah hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler versin de bunlar latife

Arkadaslar türkiyedenmi girilemiyor blogspota yoksa ben normal bir sekilde girebiliyorum cok kolayca ben almanyadayim cünkü o yüzdenmidir simdi benim bloguma giremiyormusunuz yani

:) oysa ki tazecik, anasından emdiği sütün fazlasını çıkarır.. evet pis kokar ama o da güzel yaw :)

Hicte pis kokmuyor ek gidalara gecince kusmuk kokusunu aliyor ama oda pis kokmuyor asla kokmuyor pis denmesi bile bence kötü bir sey. Hatta o koku cennet kokusu gibi geliyor anneye ben öperimde o kusnugu hatta kakali poposunu bile öperim parfüm kokusu o parfüm haha :)

çatlak bir anne örneği :) herhalde seveceksin canım.. yavrun sonuçta.. biz de hele bi gebe kalalım da .. derdimiz o olsun diyoruz :)

yaaaaa boşuna bööööğğğğkkkkk demedik yaşadık bişeyler..

Allah hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler versin de bunlar latife

aminn pınarcımmm inşallahhh canım benimmm miniş minişş bakarızda severizde

Arkadaslar türkiyedenmi girilemiyor blogspota yoksa ben normal bir sekilde girebiliyorum cok kolayca ben almanyadayim cünkü o yüzdenmidir simdi benim bloguma giremiyormusunuz yani

ne bloğu ben bişey anlamadım

aynı zamanda fönü de bozar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…