Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

çok pis gök gürledi yaw... ondan tırsmıyorum da şimşek çakması çok üskütüyor beni
Walla bana eşim gürledi çok fena Öğle arası kıyafet bakmaya gittim. Onu da çağırdım illa sen de gör diye..Akıllı montunu bile almamış. Sırılsıklam olmuş. Üstelik buluşamadık bile. Telefonda söylendi durdu. Ne acelen vardı diye:78:

olsun nisan yağmuru saçı uzatırr bişey olmazzz

Yıllardır kısa saç kullanıyorum. Saçım zaten çabuk uzuyo gıcık oluyorum.

aynı zamanda fönü de bozar

Benim saçlar doğal fönlü Bildiğin pırasa. Sıkıldım dalgalı yaptırdım bikaç ay önce.

kızlar, bebekler anne sütü aldığı sürece mis gibiler ama ek gıda başlayınca koku değişiyor
anne olunca bebeğinin herşeyi güzel geliyo insana
allah hepinize nasip etsin meleğini koklamayı bana ve erayıma da tekrarını nasip etsin

Aammiiiinnnn:81::81::81:

ahhh sevsena amin canım hatta amiiiiiinnnnnnn

aminnnn tekrarınaa kavuştursun Rabbim inşallah .Ben özelden msj yazamadım çok teşekkür ederim sevsenaa benim için zahmet edip araştırdın Rabbim duanı kabul etsin inş.msj sayım 100 olmadıkçaa bana özel msj yasakmışşş ...Tekrar teşekkür ederim daha öncede yazdım amaa görmedin sanırım...şimdi yine yazayım dedim

kız kıyamam ben sana Kendini başka şeylere odakla biraz. üzüyosun kendini böyle..

iyi ama doğruya doğru o kadar oldu napiim
Odaklıyorum kendimi bir sürü şeye ama ek odak oluyo
bebek odak olmaktan çıkmıyo..aynı anda biçok şeye odaklanabiliyorum ne yazıkki

bak ben kiloya odaklandım mesela hem bebek odağıyla pek bağdaşmıyo..
birde test günü koydum ya kendime 5 gün gecikmeden sonra bakacam diye kafam çook rahat bu ay...

Kılzar bu terbiyesiz çizgi film gibi gçrüntüler mesaj yazarkende sağ köşede duruyor..Bana virus mü bulaştı acaba...??

Hııı aklını kovman ondan
Seni bebekten daha çok heyecanlandıracak bişi yok mu? Hani bebeği ek odak yapıcak bişii

rica ederim canım gönlünü rahat tut... stres yapma kendine yeter
hiç zahmet olurmu hem net elimizin altında nimetlerinden hepimiz faydalanıyoruz işte
faydam olduysa çok mutlu olurum dikkat et kendine

benimde bundan sonraki hedefim kilo vermek..ekmeği kestim..akşamlarıda yemiyorum çok fazla..dün akşam ekmeksiz sebze yedim sadece..bugün öğlende öle yedim..tatlı yememiştim şimdi getirmiş bizim temizlikçi..saat erken olduğu için yiyebilirim sanırım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…