doktor aşılama derse direkt tüp bebek olayına girmeyi düşünüyorum ben de
yaptıramadım kızlar saglık personeli grevde haberleri izlemiyormusun:2:
Ben de 1 kere denerim belki .ama pek mantıklı gelmiyor bana bizim için sonuçta eşim sağlıklı spermleri zaten bırakıyor rahime ..aşılamada farklı bir durum yok ki?Ama tüp bebekler döllenme gerçekleştiriliyor,yanlış mıyım craffty?
rahim filmi çektirmiş miydin??
aşılamanın bi sebei yok cnm bizde sorun yok çıkmadı bişey..ilaç tedavisiyle de olmayınca aşılamaya geçelim dediler işte..Ben de gereksiz olduğunu düşünüuorum.Zaten tüp bebek için de erken olduğunun düşünüyorum şuan 1.5 sene oldu bekliyorum herhalde 1,5 sene daha beklerim..Ama bu zaman içinde parasını hazır edeyim en azından diye sordum sana..
Medical için de iyi diyorlar ne düşünüyorsun?
Ben de 1 kere denerim belki .ama pek mantıklı gelmiyor bana bizim için sonuçta eşim sağlıklı spermleri zaten bırakıyor rahime ..aşılamada farklı bir durum yok ki?Ama tüp bebekler döllenme gerçekleştiriliyor,yanlış mıyım craffty?
Malesef çektirdim çok kara bi gündü bnm için
Malesef çektirdim çok kara bi gündü bnm için
yok şeker
bahçeci & memorial
o kadan
evet bahçeciyi de duymuştum..
sağlık söz konusu oldu mu güvenemiyorum hiç biyere..En iyisi olmaı.Zaten bi dünya para dökülüyor bari tecrübeli bir hastanenin eline verelim de boşa gitmesin diye düşünmekteyim..
kiiiii inş ben gitmeden bebikim gelirrrr..
sanırım eşimin spermiyogramından sonra ben de çektirmeliyim:44:
benmde gittiğim ilk doktor rahim filmi istedi hemen. ama korktum çektirmedim. şimdi gittiğim doktor henüz gerek yok diyo. yani benm sonuçta yumurtlama problemim var. bi onu çözelim bakalım rahim filmine gerek kalmaz inş
18772891 .!.:ayy cnm sen deki de ne şans sabah duydum haberi ama hiç aklıma gelmemişti..idrar testinde bi silik bi çıkmaması kafamı karıştırdı bnm..10 gün geçince kesin çizgi belirginleşirdi..Grev biter bitmez test yaptır cnm ben de çok meraklandım şimdi..
yok şeker
bahçeci & memorial
o kadan
evet bahçeciyi de duymuştum..
sağlık söz konusu oldu mu güvenemiyorum hiç biyere..En iyisi olmaı.Zaten bi dünya para dökülüyor bari tecrübeli bir hastanenin eline verelim de boşa gitmesin diye düşünmekteyim..
kiiiii inş ben gitmeden bebikim gelirrrr..
EN DOĞRUSUNU DÜŞÜNÜYORSUN..BİZ EŞİMİN TESTLERİ İÇİN FALAN BAYA BİR PARA VERDİK ÖZEL BİR HASTANEYE GİTTİK GÜYA ÇOKDA İYİ BİR HASTANE DEĞİLDİ..NE OLDU ŞİMDİ SİL BAŞTAN BÜTÜN TESTLERİ VERİCEZ..BEN EŞİME DEDİM ÖZELLİKLE BUNLAR ÜZERİNE MERKEZLER VAR OARALARA GİDELİM DİYE DİNLEMEDİ.ŞİMDİ HEM İKİNCİ KEZ MASRAF HEM ONA EZİYET..SAĞLIK KONUSUNDA EN İYİ VE EN GÜVENİLİR YERİ BULACAKSIN VE GİDECEKSİN BENCEDE..
Doğru yaaa...Ama dün yaptırsaydın ya sen de kuzumm...Neyse 2 gün daha bekliceksin artık yapıcak bişi yokk...
ben dun yaptıracaktım ama esim sehır dısındaydı yanımda olmak istedi bende onu bekledim ne bileyim bu kadar bahtsız bi bedevi oldugumu
ben dun yaptıracaktım ama esim sehır dısındaydı yanımda olmak istedi bende onu bekledim ne bileyim bu kadar bahtsız bi bedevi oldugumu
canım hayırlı olsun bebiş olsun inşallah
ama bir çıkıp bir çıkmaması gerçekten çok ilginç şu kan testini yaptırınca sevinelim inşallah
martın 20 si ile 28 i arası diye biliyorum ama tamemin degilim
Regl tarihine yakın yumurtlama ve ilişki olduysa, geç döllenmeden dolayı silik çıkıyo olabilir.
valla zaten bu ay sureklı bi gün durup birgun oldu bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?