Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

doktor aşılama derse direkt tüp bebek olayına girmeyi düşünüyorum ben de

Ben de 1 kere denerim belki .ama pek mantıklı gelmiyor bana bizim için sonuçta eşim sağlıklı spermleri zaten bırakıyor rahime ..aşılamada farklı bir durum yok ki?Ama tüp bebekler döllenme gerçekleştiriliyor,yanlış mıyım craffty?

rahim filmi çektirmiş miydin??

yok şeker
bahçeci & memorial
o kadan

aşılamaya sıcak bakan biri diilim derim sadece

sanırım eşimin spermiyogramından sonra ben de çektirmeliyim:44:

bence çok acele etmeyin..karaciğer ,apandist ve karın ameliyatı geçirenlerde sorun olabiliyormuş ama genelde sorun çıkmıyor..Benim eski teknoloji bir yerdi çooook acı çektim..Ama son teknoloji makinelerle çekilen arkadaşım var ki ödü kouyodu hiç bişey anlamamış..

benmde gittiğim ilk doktor rahim filmi istedi hemen. ama korktum çektirmedim. şimdi gittiğim doktor henüz gerek yok diyo. yani benm sonuçta yumurtlama problemim var. bi onu çözelim bakalım rahim filmine gerek kalmaz inş

bence de önce düzenli yumurtlama sağlansın acele etme cnm.

yarın bakacaklarmıs canım esim randevu almıs hayırlısı bakalım bide benimkafamı karıstıranbi eczaneye gittim testi normal raftan verdi baska bi eczane ise buz dolabından cıkardı bununbi standardı yokmu?

Doğru yaaa...Ama dün yaptırsaydın ya sen de kuzumm...Neyse 2 gün daha bekliceksin artık yapıcak bişi yokk...

ben dun yaptıracaktım ama esim sehır dısındaydı yanımda olmak istedi bende onu bekledim ne bileyim bu kadar bahtsız bi bedevi oldugumu

ben dun yaptıracaktım ama esim sehır dısındaydı yanımda olmak istedi bende onu bekledim ne bileyim bu kadar bahtsız bi bedevi oldugumu

canım hayırlı olsun bebiş olsun inşallah
ama bir çıkıp bir çıkmaması gerçekten çok ilginç şu kan testini yaptırınca sevinelim inşallah

canım hayırlı olsun bebiş olsun inşallah
ama bir çıkıp bir çıkmaması gerçekten çok ilginç şu kan testini yaptırınca sevinelim inşallah

insallah canım ama işte dedimya bi eczaneden aldımraftan verdionlarda hep cızgi cıktı ama digeri buzdolabından verdi onda hic cıkmadı birinden biri anormal:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…