- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
canom oooo cinsiyet belli oldu demek çok sevindim kocaman da olmuş 15. haftadasın demek vay bee :) maşallah maşallah nasıl geçiyor hamilelikbulantıların duruldu mu
cnm morfolojın %8 gayet guzel sayıyı göremedım cnm daha detaylı yazarmısın yada yazdında benmı goremedımbenim testi bi yorumlasana sen de biliyon bu işleri?
selam kızlar nasılsınız?
2 mılyndan 76 mılyona yolculugumuz topiğinde bazı kişiler nekadar gıcılkar ya anlamıyorum
krıs ve ronya olmasa kımse cvp yazmıyo
cnm morfolojın %8 gayet guzel sayıyı göremedım cnm daha detaylı yazarmısın yada yazdında benmı goremedım
oldu canım sağol bulantılar geçiyordu ama gene hafiften başladı bunada şükür ne yapalım sen nasılsın
selam kızlar nasılsınız?
2 mılyndan 76 mılyona yolculugumuz topiğinde bazı kişiler nekadar gıcılkar ya anlamıyorum
krıs ve ronya olmasa kımse cvp yazmıyo
misti huu sen nasılsın hiç geçmişi okumadan giriyorum konuya ama kusuruma bakma
Ben yumurtlama günümdeyim çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor ve adetimin ilk gününden itibaren havuç suyu içiyorum hergünHem zihne iyi geliyormuş hem de cinselliğe :90:
medikocan sen nasılsın? nasıl gidiyor işlerinşallah herşey gönlünce olur
eşimin spermiyogramı
iyiyim cnm saol..ben çalışmaları durdurdum..eşimde varikosel çıktı ve ameliyat olacak..artık ameliyat sonrası çalışıcam bende
aynen bızım spermıyogramımız da bu durumda ama sızde normal olanların oranı %8 şanslısın yıne de
bızde %2 düzelmemiş..
sayıda artış var onceye gore anomalı oranları da azalmış ama yıne baya var yani
ılaç tedavisi verdımı?
varıkosel fılan varmı?akrozom mevzusu için keçi boyunuzu kürü uygula ıyı gelır cnm
canım fena dııl ya senı sormalı hayırlı calısmalar muyurtlama zamanınmış :):medikocan sen nasılsın? nasıl gidiyor işlerinşallah herşey gönlünce olur
heh !gözünün yağını yerim iklimem :)kız boşver sen onları :) anlamasak ta biz varız... bırak toktor yorumlasın....
nasılsın bakalım
şanslısın varıkosel var va amelıyat sonrsı degerlerde düzelme kesın!iyiyim cnm saol..ben çalışmaları durdurdum..eşimde varikosel çıktı ve ameliyat olacak..artık ameliyat sonrası çalışıcam bende
canım fena dııl ya senı sormalı hayırlı calısmalar muyurtlama zamanınmış :):
heh !gözünün yağını yerim iklimem :)
iyiki varsınız hepiciğinizzzzz
doktor yorumladı cnm
şanslısın varıkosel var va amelıyat sonrsı degerlerde düzelme kesın!
dua edıyorumbenım esımde de cıksın da amelıyat olsun dıye..
dun kontrole gittik
olmaz demıyorum hemenolur da dıyemıyorum dedi
yakın zamanda olsun beklemek ıstemıyoruz dıyorsanız alternatif yontemlerı deneyebılırsınız (tüp bebek merkezınden bılgı alabılırsınız)
ama beklerız dıyorsanız klomen tedavisinden olumlu sonuc aldık bir 3 aylık kür daha uygulayalım dedi..
tam umudumuzu kırmadan konusmaya cabaladıgını anladım
hocam açık konusabılırsınız morfolojının ılaçla duzelmedıgını bılerek geldık buraya dedım
- onayladı mimikleriyle..
muayenede varıkosel bulgusu var ama dopplerde yokdedi
dopllerı bız kendı calıstıgımız hast.de yaptırdık
bir dopller daha çekelim ama bunu x merkezde (kenı önerdiği güvendiği bir merkezmiş) cektırın emin olalım dedi.
dua safhasındayım umarım varıkoselk cıkar
aksi tektirde bizi de tüp paklarrrrrr
sevgilerrr
heh !gözünün yağını yerim iklimem :)
iyiki varsınız hepiciğinizzzzz
doktor yorumladı cnm
şanslısın varıkosel var va amelıyat sonrsı degerlerde düzelme kesın!
dua edıyorumbenım esımde de cıksın da amelıyat olsun dıye..
dun kontrole gittik
olmaz demıyorum hemenolur da dıyemıyorum dedi
yakın zamanda olsun beklemek ıstemıyoruz dıyorsanız alternatif yontemlerı deneyebılırsınız (tüp bebek merkezınden bılgı alabılırsınız)
ama beklerız dıyorsanız klomen tedavisinden olumlu sonuc aldık bir 3 aylık kür daha uygulayalım dedi..
tam umudumuzu kırmadan konusmaya cabaladıgını anladım
hocam açık konusabılırsınız morfolojının ılaçla duzelmedıgını bılerek geldık buraya dedım
- onayladı mimikleriyle..
muayenede varıkosel bulgusu var ama dopplerde yokdedi
dopllerı bız kendı calıstıgımız hast.de yaptırdık
bir dopller daha çekelim ama bunu x merkezde (kenı önerdiği güvendiği bir merkezmiş) cektırın emin olalım dedi.
dua safhasındayım umarım varıkoselk cıkar
aksi tektirde bizi de tüp paklarrrrrr
sevgilerrr
cnm önemli olan elle yapılan muayenede varikosel olmasıymış..bizim elle muayenede çıkmadı dooplerde çıktı.dr o zaman onaylamışdı..
ama şimdi gittiğimiz özel doktorumuz elle muayenede varikoseli tespit etti ve dooplerde çıkanı önemsemedi..şimdi bütün testleri falan baştan istedi.doopleride yenileyecek ama filmde görmek istediği için istiyomuş..
elle muayenede nasıl anlaşılıyormuş ki acep.. merak ettim.. bizde kontrol edek.. tabi doktor daha ii anlar da.. ne bilim..
elle muayenede nasıl anlaşılıyormuş ki acep.. merak ettim.. bizde kontrol edek.. tabi doktor daha ii anlar da.. ne bilim..
yakında prof olursun sen kopri bu azimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?