elle muayenede nasıl anlaşılıyormuş ki acep.. Merak ettim.. Bizde kontrol edek.. Tabi doktor daha ii anlar da.. Ne bilim..
sendemi erkek bebek istiyorsun :26:
öyle kolay anlaşılabilecek birşey değil sanırım...çünkü şimdiki doktorumuz baya bir muayene ettikten sonra bulmuş yerini bile..ama belirti olarak ağrı.sperm hareket azlığı ve morfoloji bozukluğuymuş..eğer bu üçünde 2si bir erkekde varsa varikosel teşhisini koyuyorlarmış.çok dar çamaşır yada pantolon giymeyin demiş doktor.
öyle kolay anlaşılabilecek birşey değil sanırım...çünkü şimdiki doktorumuz baya bir muayene ettikten sonra bulmuş yerini bile..ama belirti olarak ağrı.sperm hareket azlığı ve morfoloji bozukluğuymuş..eğer bu üçünde 2si bir erkekde varsa varikosel teşhisini koyuyorlarmış.çok dar çamaşır yada pantolon giymeyin demiş doktor.
hiç sıkma canını..öyle birşey çıksa bile çaresi var...bizde de var gibi
bakalım:44: Görüşemedim daha
ameliyat sonrası başarı çok yüksekmiş evet..mistral canım hiç korkma benim eşimde varikosel vardı sayı morfoloji iyiydi ama hareket sıfırdı düşün yani o kadar umutsuzduk ama çok şükür ameliyattan sonra düzeldi
teyzecikler
2 li testimiz ii miş Allah'a şükür
dr aradı şimdi
ii minik dedi
anmiyosentez ya da 3 lü taramayı gerek görmüyorum dedi
gözün aydın canım çok sevindim 3 lü test yapmıcak mısınız?
ameliyat sonrası başarı çok yüksekmiş evet..
Ben hatta 3 ay içinde hamile kalmayı planlıyorumSen kaçıncı ayda hamile kaldın..birde doktorunuz ne korunun dedi ameliyattan sonra..
teyzecikler
dr aradı şimdi
ii minik dedi
teyzecikler
dr aradı şimdi
ii minik dedi
teyzecikler
dr aradı şimdi
ii minik dedi
yok cnm
dr gerek görmüyorum
5. ayda yapacağımız ileri düzey bizim için yeterli dedi
teyzecikler
dr aradı şimdi
ii minik dedi
medikcanbacım ulu orta sayıklama adımı kız :) bende de bir tarantula versiyonu var Elticiğimm.. o da kurcalar böyle sayfaları.. noolur nolmaz..
varikosele seviniyosan ozman şöyle dua edelim.. inşallah dert sadece varikoseldir.. ameliyatla kısa zamanda şipermenlerde düzelir.. rabbim de güzel bir medikcan verir size..
şimdi adamı soy ;elle muayenede nasıl anlaşılıyormuş ki acep.. merak ettim.. bizde kontrol edek.. tabi doktor daha ii anlar da.. ne bilim..
medikcanmedi bunu biğendi:)
şimdi adamı soy ;
yatır ;
ondan sonra
sağa yatır sola yatır :)
sev pıtıcığı bakalım
anlaybildinmi?
biraz sağlık bilgisi olsa
biraz çakozlanabilir
ben baktıydım:) dr un dedıgı taraf benımde şüphelendığım taraftı damarlaradıkkat et belirgin bi damar varmı....
medikcanmedi bunu biğendi:)
şimdi adamı soy ;
yatır ;
ondan sonra
sağa yatır sola yatır :)
sev pıtıcığı bakalım
anlaybildinmi?
biraz sağlık bilgisi olsa
biraz çakozlanabilir
ben baktıydım:) dr un dedıgı taraf benımde şüphelendığım taraftı damarlaradıkkat et belirgin bi damar varmı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?