Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

elle muayenede nasıl anlaşılıyormuş ki acep.. Merak ettim.. Bizde kontrol edek.. Tabi doktor daha ii anlar da.. Ne bilim..

öyle kolay anlaşılabilecek birşey değil sanırım...çünkü şimdiki doktorumuz baya bir muayene ettikten sonra bulmuş yerini bile..ama belirti olarak ağrı.sperm hareket azlığı ve morfoloji bozukluğuymuş..eğer bu üçünde 2si bir erkekde varsa varikosel teşhisini koyuyorlarmış.çok dar çamaşır yada pantolon giymeyin demiş doktor.

bizde de var gibi
bakalım:44: görüşemedim daha

MİSTRAL canım hiç korkma benim eşimde varikosel vardı sayı morfoloji iyiydi ama hareket sıfırdı düşün yani o kadar umutsuzduk ama çok şükür ameliyattan sonra düzeldi

hım evet öyleymiş bende şimdi bir sağlık sitesinden okuyorum da varikoselle ilgili.. şurda 2-3 ay atlataydık ta.. eşimi de götüriyim doktora kendimde tekrar gideyim bu gidişle zaten 1yılı doldurmuş olucaz.. ama üstüne de düşmüyoruz pek olmuyor diye benim yaştan dolayı ama eşim 29.. tüm şüphelerim 3 ay sonra giderilecek.. başka birşey de var.. eşimin dayısında da sıkıntı varmış.. yani ilk 3 gebelik düşük olmuş.. ve spermden kaynaklandığını söylemişler sonra da tedavi ile tam detay bilmiyorum ama tüp değil.. bir kızları var şimdi 14yaşlarında..
ırsi olur mu ki böyle şeyler?

bizde de var gibi
bakalım:44: Görüşemedim daha
hiç sıkma canını..öyle birşey çıksa bile çaresi var...
Rabbim çaresiz hastalık vermesin..

mistral canım hiç korkma benim eşimde varikosel vardı sayı morfoloji iyiydi ama hareket sıfırdı düşün yani o kadar umutsuzduk ama çok şükür ameliyattan sonra düzeldi
ameliyat sonrası başarı çok yüksekmiş evet..
Ben hatta 3 ay içinde hamile kalmayı planlıyorum Sen kaçıncı ayda hamile kaldın..birde doktorunuz ne korunun dedi ameliyattan sonra..

teyzecikler
2 li testimiz ii miş Allah'a şükür
dr aradı şimdi
ii minik dedi
anmiyosentez ya da 3 lü taramayı gerek görmüyorum dedi

Ben hatta 3 ay içinde hamile kalmayı planlıyorum Sen kaçıncı ayda hamile kaldın..birde doktorunuz ne korunun dedi ameliyattan sonra..[/QUOTE]

MİSTRAL spermler kendini üç aydan sonra yenilemeye başlıyomuş biz 5. ayda kontrole gittik sıfır olan hareket % 75 olmuştu bende 7 ay sonra hamile kaldım biz baya bekledik yani .. ameliyattan sonra sadece on gün korunun dedi sonra gün aşırı devam:78::78::78::78:

Ben hatta 3 ay içinde hamile kalmayı planlıyorum Sen kaçıncı ayda hamile kaldın..birde doktorunuz ne korunun dedi ameliyattan sonra..

MİSTRAL spermler kendini üç aydan sonra yenilemeye başlıyomuş biz 5. ayda kontrole gittik sıfır olan hareket % 75 olmuştu bende 7 ay sonra hamile kaldım biz baya bekledik yani .. ameliyattan sonra sadece on gün korunun dedi sonra gün aşırı devam:78::78::78::78:[/QUOTE]

FORUMDA OKUDUMDA DOKTORUN BİRİ 2 AY KORUNUN DEMİŞ..
VALLA BEN 10GÜNDEN SONRA BAŞLARIM DEDİM..EŞİMDE DALGA GEÇİYO YUH NE FENA OLDUN SEN DİYE...
ASLINDA SİZİNDE DEĞERLER YÜKSELDİKTEN HEMEN SONRA HAMİLE KALMIŞSIN SEN..ÇOKDA BEKLEMEMİŞSİN.

teyzecikler
dr aradı şimdi
ii minik dedi

OH MAŞALLAH...NAZAR DEĞMESİN MİKİMİZE..

mistim biz ilk evlendik 1 sene korunmadık ama doktor bir sene dolmadan tedavi önermiyo .. yani bizim ilk bir buçuk yıl boşa gitti. ama yinede çok şükür geç olsun güç olmasın..

teyzecikler
dr aradı şimdi
ii minik dedi

oy teyzesi yer onu yer.. nazar değmesin kuzumada anasına da.. rabbim sağlık versin

medikcan medi bunu biğendi:)

elle muayenede nasıl anlaşılıyormuş ki acep.. merak ettim.. bizde kontrol edek.. tabi doktor daha ii anlar da.. ne bilim..
şimdi adamı soy ;
yatır ;
ondan sonra
sağa yatır sola yatır :)
sev pıtıcığı bakalım
anlaybildinmi?
biraz sağlık bilgisi olsa
biraz çakozlanabilir
ben baktıydım:) dr un dedıgı taraf benımde şüphelendığım taraftı damarlaradıkkat et belirgin bi damar varmı....

ivit öylemiş.. genelde sol tarafta olurmuş.. akşama bakarım

bu arada gebelik hesaplama problemi olan var mı yani 40 haftayı 10 ay sanan..
pazar günü eltim üstüme çüllanacaktı .. doktorlara kafa tutmuş hanımefendi.. yanlış biliyomuş onlar gebelik 9ay 10 gün sürermiş nasıl 40 hafta olurmuş falan.. bende dedim yanlış hesaplıyorsundur falan.. demez mi hamile olan benim.. bende "sana bişey demiyorum artık internet elinin altında.. millete kafa tutacağına az araştır dedim" yok neymiş nette yazılan da onun düşündüğü gibiymiş..
oysa ben şimcik okadar güzel anlatılmış bir yazı buldum ki.. bu salak tepemş attırıyor resmen.. cahil karı

Gebelik kaç günlük, kaç haftalık? ..

ay tarif güzel valla bayıldım
ben de kontrol edeyim bari akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…