Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

Son düzenleme:
40x7 =280
(9x30)+10=280

işte bunun matığını algılayacak kafası yok.. örn.. şu anda 32-34 haftalarında tam emin değilim... mesela 32 haftayı 8 aylık olarak algılıyor e diyor 36. haftada doğum yapmam lazım falan.. bu aynı hesabı kağıda yazdım gene kafası basmadı.. en sonunda dedim anlaşıldı sana her ay şubat demek ki 28den hesapladığına göre.. onu geçtim.. kayınımın da aklını karıştırmış adam da kafa tutuyor biliyorum ufak ve komik şeyler ama tavır söyleyiş şekli falan bir acaip..

slm kızlar ... hepimiz icn hayırlısı neyse o olsun ins.
bat 23.04. valla gün yaklastıkca ben bi tuaflasıorum ya hamilemiyim deilmiyim acaba die düsünmekten kafayı yicem...son günler hic gecmek blmior... simdiden ögrenemezmiyim acaba :)

ogrenebilirsin canım kan tahlılı yaptır

ay kuzum.. üzülme demek hayırlısı böyleymiş.. ama doktora gitmeyi ihmal etme 11gün uzun bir süre.. allah korusun kist falan neyim olmasın.. yarın git bence...

hı bu arada kan testi yaptırdın dimi ?

canım doktora gittim zaten dun once baktı kalınlasma var gebelik olabilir dedi tahlil istedi bugun aldık sonucu kocaman bi sıfır
sonra iste adet sokturucu verdi 6 gun kullan sonra adet olunca 3 . gun klomen kullan 14. gun kontrole gel dedi

inşallah klomenle sonuç elde edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…