Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

He ya ben de 1 gün erken oldum:) 26 günde oluyo.Bu durumda benimki şaşmazsa 20 Nisan cnm. Ama şaşırmaya başladı bu, hayır ossun işşallahhhh Olsun sen gene de benim gündaşım ol, kırmızılar gelmezse biz aynı tarihte test yapak ne dersin?:)

bende ilk defa adımı listeye yazdırdım ama bu ay adetimin şaşma durumu da olabilir.. hani 3 aydır ilaç kullandım ya, açıkçası bu ay ne olacak heeeç bilmirem.. ama gene de yazdırdım 21 nisan diye.. hakkımızda hayırlısı.. gecikse bile ben 1 mayısı beklicem sanırım.. olmadı 27-28nisanda falan anca test yaparım :) o da olursa kan testi olur.. idrar testi yapmam herhalde.. bakalım hele bi gelsin zamanı da..

nörüyon kuzum.. ne yemek yaptın bugün.. rejime devam mı?

mistim nbr?Nasıl durumlar bak millet bizim haberi bekliyo,haydi güzel bir açılış yapalım inşallah

işim çok çalışıyorum cnm anca..sizin yazdıklarınızı takip ediyorum bir yandan.
keşke güzel haberler versek ama hiç bilmiyorum bu ay durum ne olur.

Adet söktürücü mü kullanmıştın tatlım sen? Ben bu ay da fitil kullanıcam, iltihap geçmediyse doktor iğne de verebilir.Benim durum da belli değil yani bakma öle dediğimee...
1 Mayısa çatlarsın yavrum bekleyemezsin o kadarrr:)) Ama kan testi konusunda haklısın ben de öle düşünüyorum..Kopriş sen ovulasyon testi kullanıyo musun ya da kullandın mı hiç?

işim çok çalışıyorum cnm anca..sizin yazdıklarınızı takip ediyorum bir yandan.
keşke güzel haberler versek ama hiç bilmiyorum bu ay durum ne olur.

valla bu hafta geçmez bana şimdi...Kızlar test yapamadığıma göre bir anket yapayım o zaman ?

Ganos mu Karun mu? (Şifre koydum biri hamiş biri değilim anlamında bakalım en çok hangisi çıkacak?)
Hadi bakalım yazın içinizden geleni hangisi çoğunlukta çıkarsa bir işaret olur belki bana

yok kız ne çatlaması :) burda aranızda en sabırlısı benim.. denemelere başladığım sadece ilk ay idrar testi yaptım.. 2 haftaya yakın gecikince kan testi yaptım zort çıktı.. 1 gün sonra adet oldum.. ikinci ay da adetimin 3gün normal hormon testi yaptırdım ondan sonra da doktora gittim estradiolum azıcık kafayı yemiş düşük çıkmıştı 12günümde onu dengeledik güya, estradiol içeren ilaç yazdıydı doktor, meşhur benim cyclo-pregynova ilacım 3 ay onu kullan dedi 21 tablet zaten..sonra da 2 ay adetini takip et dedi.. o süre içerisinde hamile kalmazsan tekrar gel dedi.. yani ilaç gebe kalmamı engellemiyormuş yine de korun dedi ben korunmadım 3 ay geçti, bu ay bakalım ilaçsız nezaman adet olacam..
işten ayrılmadan 2 ay önce falan başladı düzensizliğim temmuz 28de ayrıldım.. ondan sonra ilk deneme eylüldeydi işte.. aralıkta doktora gittim..

Karun deyorum pen

evet 1 ganos 1 karun oldu ,Sevsena ,Trılaylom,mistral sizden de bekliyorum ?Karun mu ganos mu

ayyy manyadım iyice yaaa

ganos :26:
merak ettim bakalım ne çıkacak sonuç.sonucu bizimlede paylaş ama tamammı?

Helal olsun sana iyi sabır...Walla ben bu dediklerin neydir hiç bilmiomm:26:Estradiol ney o ilaç ney hiç duymadım. İnş bir an önce düzelir adetlerin. Ben de 1 senedir enfeksiyon, mantar, sistit, kist, iltihapp:)) Uğraşıp duruyorum öle. Evlenirken 3yıl sonra bebek demiştik. Ben de önceden bütün problemlerimi hallediyim diye doktora gitmiştim. Ama hala halledemedim 1yıldır uğraşıyorum.Bi tek iltihabım kaldı onu da atlatırım inş. 3 yılın dolmasına 2ay kaldıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…