Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

sevsenacığım kan testi yapılmış mıydı sana değerin kaç civarında? inşallah hakkında hayırlısı olsun çok zor beklemek bilirim

sevsenacığım kan testi yapılmış mıydı sana değerin kaç civarında? inşallah hakkında hayırlısı olsun çok zor beklemek bilirim

idrar da çıkmıştı sonra kanda baktırmıştım 778 çıkmıştı
bir hafta sonra tekrar kanda baktırmıştım 4433 çıkmıştı
bilemiyorum artık rabbim en iyisini bilir
dua ediyorum sadece ve sakin kalmaya çalışıyorum

en iisi canım yaa
dua&sakinlik
zaten iş olacağına varıyor ne yazık ki

öncelikle kopim çok sağol güzel duaların için...

kızlar yaaa ben hafta sonu çok kötü geçti
sürekli açlık çektim acıktıkca midem ağrıdı
ki ben sala kalkar kalmaz bişey yiyemem direk yemeğe saldırdım.. yemek yedikcede mide bulantısı öğülceye öğülceye bi hal oldum ama kusamadım oda ayrı dert..
elim ayağımın ısınmamasını geğirmeyi gazı hiç söylemiyorum.. kasık ağrılarıda eklenince ben korkarak acaba demeye başladım.. adetimede 7 gün var.. ne yapsam bilemedim..

bacım.. prozak yazdı doktor demiştin, kullanıyormusun.. onlar iştah açıcı ilaçtır.. doktorun kilo almazsın demesine uyma.. kayınvalidem de ondan kullannmıştı da ondan öyle diyorum.. acaba demeye daha erken.. sabret hele biraz.. geçsin günün ozaman acaba mı dersin kızıyoruz artık gününden önce kan testi yapanlara.. idrar testini karıştırmıyorum hiç. ..

evet cnm prozak ama ben daha öncede kullandım açlık yapmıyodu ki ayy yok test yaptırmıcam da bilemedim.. istemeyince de insan sinir oluyo belirtileere..

İdrar yapsak olur mu?Kızmayınnn:26::26:

Ben yemeğe kaçtım kızlar..Gelince yine burdayım.

Son düzenleme:
İdrar yapsak olur mu?Kızmayınnn:26::26:

olmaz erkenden idrar testini ne edecen.. çok nadir durumlarda çıkar o gününde ya da 1-2 gün kala falan.. ilk belirtinizi bekleyin işte kuzum.. geciksin şu kırmızılar.. şahsi görüşüm yani.. gine siz bilirsiniz de.. yazık değil mi testlere verdiğiniz paralara da.. her ay en az 2 idrar testi yapıyosunuz yanılmıyosam. (yapanlar için diyorum)
bende bu ay ilacımı kullanmıyorum.. bakalım nezaman adet olucam 3 aydır tam 27 günde oldum ilaç sayesinde.. bakalım bu ay nasıl olacak..
BAT 21.04 çıkıyor hesaplayıcılara göre... çalışmam gereken tarihler de 02-07.04 arası imiş ben yine de adet gecikmesi yaşarsam 1 mayısta test yaparım herhalde olmazsam o da..

** aay bu arada meraktan gebelik hesaplayıcısına göz atıverdim de.. 25 mart SAT'ım, eğer bu ay hamile kalırsam 30 aralık 2011 görünüyor doğum.. kız nisan başında adet olacaklar.. nisanda hamile kalırsalar .. ocakta doğuracaklar hesaplara göre ozaman aman neyse.. ha aralık ha ocak.. bir süre temizlicez naslsa kakayı

Son düzenleme:
geçmiş olsun kuzum senin şehzadede nazlı olcak galiba

geçmiş olsun pınarcım allah şifa versin baba diyince içim sızlar benim
selam arkadaşlarım

ay milletle uğraşmak ta nekadan zor be, kadın gelmiş vestel kumandası istiyor kendikini de getirmiş ben bunu istemiyorum takoz gibi diyor küçük kumanda istiyorum diyor yapıştı arçeliğin kumandasına.. uymaz diyorum kadın laf dinlemiyor.. kaynanamın arkadaşı.. verdim iki kumanda sonunda git dene dedim uymayanı getir dedim.. kadın 10 dakikadır yapışmış küçük kumandalara.. ozaman televizyonunu değiştir dedim.. yenilerin küçük kumandaları var dedim

erce apla okunanları yazıyorum da
3 adet demiştin
okuduğun rakam mı 3 okuyacağın rakam mı??:26:

Ben 1 kere yapıyorum o da ya günüde ya 1 2 gün önce .ertesi gün oluyorum zaten .Hep doğru gösterdi yani. İğne kullandığım ayda 3 gün önce yapmıştım silikte olsa çıkmıştı yine ..Tabi belli olmaz belki bu ay geç döllenme olacak ve çıkmayacak.Zaten testim yok almam lazım almam için işten erken çıkmam lazım ki bu hafta imkan yok çıkamam,testte yapamam
Bu ay 2011 için son tren kalkıyor eğer bir sonraki aya kalırsak 2012 bebkleri olacaklar

geçmiş olsun kuzum senin şehzadede nazlı olcak galiba

geçmiş olsun pınarcım allah şifa versin baba diyince içim sızlar benim

selam arkadaşlarım

Sağol cnm.Valla ben zaten düşkünümdür babama ama hasta yatağında görmek beni çok üzdü.

Son düzenleme:

canım benim bu arada geçmiş olsun demediğimi yeni fark ettim, allah şifa versin.

tren yakında çufçuflayacak.. 2012 de uzak geliyor böyle söyleyince gelmeyecekmiş gibi.. ama ben zaten dedim .. bu gidişle anca 2012 de doğururum (inşallah hepimiz)

bişi dicem.. bukadar kalabalığız da neden herkes suskun

Sağol koprinacım.Allah hastalık vermesin .İnsan hastanedekileri görünce ne kadar şanslı olduğunu fark ediyor..

Sağol koprinacım.Allah hastalık vermesin .İnsan hastanedekileri görünce ne kadar şanslı olduğunu fark ediyor..

aynen öyle canım, allah kimseyi hastaneye düşürmesin.. bebiş ayrı..
ben hastanenin bahçesine girer girmez fenalaşıyorum, çarşaf gibi beyaz oluyorum soğuk soğuk terliyorum.. hastaneyi de bırak sağlık ocağına kan vermeye gittim bir kez bayıldım.. binlerce kez şükrediyorum halime.. küçükken çok yattım astım ve bronşitten dolayı.. çok şükür atlattım ama gerçekten orada yatmak çok zor

Martı kedilere bıraktık ya onndann(bırakanlar adına sölüyorum tabi)

yok kız kedilere bırakmadık ben burdaki bacılara bıraktım..
bu arada sende mi 25.martta adet oldun ben 1 gün erken oldum.. sende 1 gün erken olmuşsun diye okuduydum galiba seni gündaşım kılıyorum bundan gayri kaç günde oluyosun.. benim BAT 21 Nisana geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…