sevsenacığım kan testi yapılmış mıydı sana değerin kaç civarında? inşallah hakkında hayırlısı olsun çok zor beklemek bilirim
idrar da çıkmıştı sonra kanda baktırmıştım 778 çıkmıştı
bir hafta sonra tekrar kanda baktırmıştım 4433 çıkmıştı
bilemiyorum artık rabbim en iyisini bilir
dua ediyorum sadece ve sakin kalmaya çalışıyorum
Selam kızlar... hayırlı haftalar.. mart bitti nerdeyse.. güzel günler nisanda devam eder inşallah..
Şebom + Tirilaylom
kızlar gecikme ile doğumgününüzü kutluyorum.. Allah size ailenizle sevgi dolu yıllar geçirmenizi nasip etsiz.. kısa zamanda da güzel haberlerinizi alırız inş.
Sevsena canım üzüldüm doktorunun yorumu için beklemekten başka seçeneğiin yok ne yazık ki.. inşallah herşey yolundadır
öncelikle kopim çok sağol güzel duaların için...
kızlar yaaa ben hafta sonu çok kötü geçti
sürekli açlık çektim acıktıkca midem ağrıdı
ki ben sala kalkar kalmaz bişey yiyemem direk yemeğe saldırdım..yemek yedikcede mide bulantısı öğülceye öğülceye bi hal oldum ama kusamadım oda ayrı dert..
elim ayağımın ısınmamasını geğirmeyi gazı hiç söylemiyorum.. kasık ağrılarıda eklenince ben korkarak acaba demeye başladım.. adetimede 7 gün var.. ne yapsam bilemedim..
bacım.. prozak yazdı doktor demiştin, kullanıyormusun.. onlar iştah açıcı ilaçtır.. doktorun kilo almazsın demesine uyma.. kayınvalidem de ondan kullannmıştı da ondan öyle diyorum.. acaba demeye daha erken.. sabret hele biraz.. geçsin günün ozaman acaba mı dersinkızıyoruz artık gününden önce kan testi yapanlara.. idrar testini karıştırmıyorum hiç. ..
bacım.. prozak yazdı doktor demiştin, kullanıyormusun.. onlar iştah açıcı ilaçtır.. doktorun kilo almazsın demesine uyma.. kayınvalidem de ondan kullannmıştı da ondan öyle diyorum.. acaba demeye daha erken.. sabret hele biraz.. geçsin günün ozaman acaba mı dersinkızıyoruz artık gününden önce kan testi yapanlara.. idrar testini karıştırmıyorum hiç. ..
İdrar yapsak olur mu?Kızmayınnn:26::26:
geçmiş olsun kuzum senin şehzadede nazlı olcak galibaSelam hatun kişiler
cuma ben giremedim ki hiç baktım online olmuş görünmüşüm yazmışınız anammm kim girdi ki acep
cuma sabahı saat 03 sularında kasığa şiddetli ağrı nedeni ile uyandım biri bıçaklıo sanki
apar topar hastaneye gittik apandist ten şüphelendi, tahlil ultrason derken sabah 8 e kadar ordaydık
sona yollamıyodu yine hocam görsün die ben çıktım 16:00 da hocası gördü sorun yok dedi
ctesi de kadın doğumda randevum vardı
o da bebik e baktı ii dedi sorun yok dedi çok şükür
benden bu kadar siz nasılsınız
Akıllı bıdık ,sevsena nasılsınız kızlar...
Babamın ameliyatından dolayı 4 gündür ist teydim.Bugün iş başı ve tam bir sendrom yaşıyorum.
bugün reglimin 25. günü son 5 günüm..Bu arada bnm BAT 1 Nisan mistralcimle gündaşız..Ama her an dayanamayıp test yapabilirm.
cnm geç oldu ama doğum günün kutlu olsun..
Tüm sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara
olmaz erkenden idrar testini ne edecen.. çok nadir durumlarda çıkar o gününde ya da 1-2 gün kala falan.. ilk belirtinizi bekleyin işte kuzum.. geciksin şu kırmızılar.. şahsi görüşüm yani.. gine siz bilirsiniz de.. yazık değil mi testlere verdiğiniz paralara da.. her ay en az 2 idrar testi yapıyosunuz yanılmıyosam. (yapanlar için diyorum)
bende bu ay ilacımı kullanmıyorum.. bakalım nezaman adet olucam 3 aydır tam 27 günde oldum ilaç sayesinde.. bakalım bu ay nasıl olacak..
BAT 21.04 çıkıyor hesaplayıcılara göre... çalışmam gereken tarihler de 02-07.04 arası imişben yine de adet gecikmesi yaşarsam 1 mayısta test yaparım herhalde olmazsam o da..
** aay bu arada meraktan gebelik hesaplayıcısına göz atıverdim de.. 25 mart SAT'ım, eğer bu ay hamile kalırsam 30 aralık 2011 görünüyor doğum.. kız nisan başında adet olacaklar.. nisanda hamile kalırsalar .. ocakta doğuracaklar hesaplara göre ozamanaman neyse.. ha aralık ha ocak.. bir süre temizlicez naslsa kakayı
geçmiş olsun kuzum senin şehzadede nazlı olcak galiba
geçmiş olsun pınarcım allah şifa versin baba diyince içim sızlar benim
selam arkadaşlarım
Ben 1 kere yapıyorum o da ya günüde ya 1 2 gün önce .ertesi gün oluyorum zaten .Hep doğru gösterdi yani.İğne kullandığım ayda 3 gün önce yapmıştım silikte olsa çıkmıştı yine ..Tabi belli olmaz belki bu ay geç döllenme olacak ve çıkmayacak.Zaten testim yok almam lazım almam için işten erken çıkmam lazım ki bu hafta imkan yok çıkamam,testte yapamam
Bu ay 2011 için son tren kalkıyor eğer bir sonraki aya kalırsak 2012 bebkleri olacaklar
Sağol cnm.Valla ben zaten düşkünümdür babama ama hasta yatağında görmek beni çok üzdü.
canım benim bu arada geçmiş olsun demediğimi yeni fark ettim, allah şifa versin.
tren yakında çufçuflayacak.. 2012 de uzak geliyor böyle söyleyincegelmeyecekmiş gibi.. ama ben zaten dedim .. bu gidişle anca 2012 de doğururum (inşallah hepimiz)
Sağol koprinacım.Allah hastalık vermesin .İnsan hastanedekileri görünce ne kadar şanslı olduğunu fark ediyor..
bişi dicem.. bukadar kalabalığız da neden herkes suskun
Martı kedilere bıraktık ya onndann(bırakanlar adına sölüyorum tabi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?