Helal olsun sana iyi sabır...Walla ben bu dediklerin neydir hiç bilmiomm:26:Estradiol ney o ilaç ney hiç duymadım. İnş bir an önce düzelir adetlerin. Ben de 1 senedir enfeksiyon, mantar, sistit, kist, iltihapp:)) Uğraşıp duruyorum öle. Evlenirken 3yıl sonra bebek demiştik. Ben de önceden bütün problemlerimi hallediyim diye doktora gitmiştim. Ama hala halledemedim1yıldır uğraşıyorum.Bi tek iltihabım kaldı onu da atlatırım inş. 3 yılın dolmasına 2ay kaldıııı
Evet kızlar koprina ve meral karun dedi,
crafty,mistral,tuğba ve Trilaylom ganos dedi..
Ben karun çoğunlukta olursa hamileyim diye düşünmüştüm
Demkki test yapmak için acele etmeye gerek yok bugün, bnm ki geç döllenme oldu bu ay
(Hala bir umut)
ay sabahtan beri sana soracağım soru bi türlü aklıma gelmediydi.. yaw diyorum ne soracaktm bacıma..
mantar kelimesini okuyunca aklıma geldi.. ya ben akşam aralıkta yaptırdığım testlerime baktım da.. enfeksiyon dediydi doktor monurolu yazdıydı.. idrarda en altta mantar karşısında da 8 yazıyor ama referans aralığı falan yok.. şimcik bende var mı yok mu onu kestiremedim tam olarak.. ama tahlilleri görünce onunla ilgili herhangi bir yorum yapmamıştı da.. akşam aklıma geldiydi senin sonuçlar nasıl çıktıydı diye soracadım
yorum süperbencede geç döllenmiştir o :)
Hatırlamıyorum ki cnm ya. Bana doktor sölüyodu mantarın var diye. Ben de akıntımdan biliyodum. Kaşıntı ya da yanma var mı?Bi de akıntın beyaz süt kesiği gibi olur mantarda. Evde tahliller duruyosa bakarım senin için. Ama doktor var demediyse yoktur. Monurol idrar yolu enfeksiyonu için cnm. Ben onu sistit geçirdiğimde kullanmıştım.
yorum süperbencede geç döllenmiştir o :)
Ben de alkışlıyorum yorumu. Geç döllendi o geçççç
Demkki test yapmak için acele etmeye gerek yok bugün, bnm ki geç döllenme oldu bu ay
(Hala bir umut)
gıdacım güzel söyledin o geç döllenmedirrr
kızlar benim durumumda muallaktaa bendedemi bir oylama yapsakkkk
Valla ne olursa olsun kendimizi hamile sanmak için bir yolunu buluyoruz ama değil mi?
Ben inanırım böyle totem lere falan?hem bugün çok gaza gelmiştim test yapayım diye ,,İyi oldu havam söndü biraz:94:
Hadi yapalım yapalım
bendede bir oylama yapalımm topikkk testi buu kesin tanı konuluyorrr
MİKİ mi TİKİ miii
nörüyon kuzum.. ne yemek yaptın bugün.. rejime devam mı?
valla bu hafta geçmez bana şimdi...Kızlar test yapamadığıma göre bir anket yapayım o zaman ?
Ganos mu Karun mu? (Şifre koydum biri hamiş biri değilim anlamında bakalım en çok hangisi çıkacak?)
Hadi bakalım yazın içinizden geleni hangisi çoğunlukta çıkarsa bir işaret olur belki bana
(Hala bir umut)
MİKİ mi TİKİ miii
MİKİ mi TİKİ miii
gören yazsınn bakalım tikimi mikimi:18::18::18:
test sonucum ne çıkacak acaba :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?