Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

ay sabahtan beri sana soracağım soru bi türlü aklıma gelmediydi.. yaw diyorum ne soracaktm bacıma..
mantar kelimesini okuyunca aklıma geldi.. ya ben akşam aralıkta yaptırdığım testlerime baktım da.. enfeksiyon dediydi doktor monurolu yazdıydı.. idrarda en altta mantar karşısında da 8 yazıyor ama referans aralığı falan yok.. şimcik bende var mı yok mu onu kestiremedim tam olarak.. ama tahlilleri görünce onunla ilgili herhangi bir yorum yapmamıştı da.. akşam aklıma geldiydi senin sonuçlar nasıl çıktıydı diye soracadım

Evet kızlar koprina ve meral karun dedi,
crafty,mistral,tuğba ve Trilaylom ganos dedi..
Ben karun çoğunlukta olursa hamileyim diye düşünmüştüm

Demkki test yapmak için acele etmeye gerek yok bugün, bnm ki geç döllenme oldu bu ay

(Hala bir umut)

yorum süper bencede geç döllenmiştir o :)

Hatırlamıyorum ki cnm ya. Bana doktor sölüyodu mantarın var diye. Ben de akıntımdan biliyodum. Kaşıntı ya da yanma var mı?Bi de akıntın beyaz süt kesiği gibi olur mantarda. Evde tahliller duruyosa bakarım senin için. Ama doktor var demediyse yoktur. Monurol idrar yolu enfeksiyonu için cnm. Ben onu sistit geçirdiğimde kullanmıştım.

gıdacım güzel söyledin o geç döllenmedirrr

kızlar benim durumumda muallaktaa bendedemi bir oylama yapsakkkk

evet enfeksiyon için verdiydi onu bana, valla benim akıntılar okadar karışık ki.. neyi neye benzeteceğimi bilemiyorum biraz da tahliller için araştırayım şu bizim kutsal google'da

inşallah öyledir

Valla ne olursa olsun kendimizi hamile sanmak için bir yolunu buluyoruz ama değil mi?
Ben inanırım böyle totem lere falan?hem bugün çok gaza gelmiştim test yapayım diye ,,İyi oldu havam söndü biraz:94:

Seniii çoook iyii anlıyorummm gıdacım aynennn bende çok gaza geliyorumm amaa durduruyorum kendimi test yapmıycam diyee 2 keree gününden önce test verdim halaa kafamda düşünceler geziyor varmı yokmu diyeee beklemek çok zor bişeyymiş

nörüyon kuzum.. ne yemek yaptın bugün.. rejime devam mı?

kocam yok yine bugün akşam ama pırasam var dünden.. o bana yeter..

gıdacım bnm yorumumu beklemedin ben karun dicektim..

bendede bir oylama yapalımm topikkk testi buu kesin tanı konuluyorrr

MİKİ mi TİKİ miii

tiki....

Sebbosh: gıdacım bnm yorumumu beklemedin ben karun dicektim..

Pınar: aaaaa .Sen yoktun sonuçları yazmadan önce yorum yapmıcanı düşündüm..ama şekerim ganos un ezici üstünlüğü var seninkinle birlikte 3 karun 4 ganos oldu.Gerçi Sevsena da katılmadı eğer o da karun derse 4-4 olur ben yine test yapsam mı diye başa dönerdim

Son düzenleme:
gören yazsınn bakalım tikimi mikimi:18::18::18:

test sonucum ne çıkacak acaba :)))

Kızlar hani geçen rüyamda kız çocuğu gördüm adı zeynep ti dedim ya .Gecen gece de rüyamda banyo yaptığımı gördüm bu Rüyayı gören hamile bir kadın ise çocuğunu düşürme tehlikesiyle karşı karşıya demektir yazıyo tabirde ..Ne oluyo ya ben daha gerçek olmadan düşürdüm bebiki..Rüyalarda yaşıyorum her haltı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…