Günaydın cnm. Nasılsın bugün
iyiyim çok şükür..
hava güzel gibi bugün..sen nasılsın asıl..
Göğüsler büyüyo ve biraz acıyo başka da bişi hissetmiyorum. Yorgunluğum da var ama o her zamanki halimdir çabuk yorulurum:)
Heyecan ve korkuyla ilk muayeneyi bekliyorum. Eşim çok sık ultrasona girmenin zararlı old.nu duymuş. Keseyi içinde bebek görülebilecekken görmeye karar verdik. Haftaya gidicem sanırım. Haftaya da Konya'da olucaz. Kayınbiraderimin düğünü var. Orda gitmemiz gerekicek. İnş her şey yolundadır.
Göğüsler büyüyo ve biraz acıyo başka da bişi hissetmiyorum. Yorgunluğum da var ama o her zamanki halimdir çabuk yorulurum:)
Heyecan ve korkuyla ilk muayeneyi bekliyorum. Eşim çok sık ultrasona girmenin zararlı old.nu duymuş. Keseyi içinde bebek görülebilecekken görmeye karar verdik. Haftaya gidicem sanırım. Haftaya da Konya'da olucaz. Kayınbiraderimin düğünü var. Orda gitmemiz gerekicek. İnş her şey yolundadır.
selam fıstıks naber??
selam günaydın..
Yazdıklarımı okudunmu ?
bilmediğin dr a gitme derim :)
seni ve bebişi öperim
ayy çok heyecanlı bir durum gerçekten..söyledinmi ailene falan yoksa bekleyecekmisin?hangi doktora gitmeyi düşünüyorsun?
bu arada son dakika haberi: eşim ameliyat olmayacak..bütün tahliller temiz çıktı.dün demiştimya zekai tahirin sperm test sonuçları önceki hastanenin sonuçlarına göre çok daha iyi diye.doktorumuz zekai tahirin sonuçlarını baz almış tekrar muayene etmiş ve sende birşey yok demiş...ee dedim bende hani doktor muayenede görmüştü sanada göstermişti diye ben görmedimki diyo dr da zatenn tereddütte kalmış o yüzden detaylı istemiş testleri falan.ama eşim bana dememiş ben kendimi en kötüsüne hazırlayım umutlanmayım diye..senin çocuğunun olmaması için bir sebep yok demiş.iyi bir doktor bulun ve yumurta takibine falan başlayın demiş dr. çok şükür atlattık sayılır ama ben sonuçları 3.bir doktorun daha görmesinden yanayım.
biraz uğraştım ama okuyabildim..süpperrr çok sevindim
bu zaman zarfında korunmadıysanız senden umutlu olabiliriz bu ay için
ayy çok heyecanlı bir durum gerçekten..söyledinmi ailene falan yoksa bekleyecekmisin?hangi doktora gitmeyi düşünüyorsun?
bu arada son dakika haberi: eşim ameliyat olmayacak..bütün tahliller temiz çıktı.dün demiştimya zekai tahirin sperm test sonuçları önceki hastanenin sonuçlarına göre çok daha iyi diye.doktorumuz zekai tahirin sonuçlarını baz almış tekrar muayene etmiş ve sende birşey yok demiş...ee dedim bende hani doktor muayenede görmüştü sanada göstermişti diye ben görmedimki diyo dr da zatenn tereddütte kalmış o yüzden detaylı istemiş testleri falan.ama eşim bana dememiş ben kendimi en kötüsüne hazırlayım umutlanmayım diye..senin çocuğunun olmaması için bir sebep yok demiş.iyi bir doktor bulun ve yumurta takibine falan başlayın demiş dr. çok şükür atlattık sayılır ama ben sonuçları 3.bir doktorun daha görmesinden yanayım.
iki seçeneğim var: Ya burdayken gidip sadece keseyi görücem, ya da ordayken gidip bebekli keseyi görücem (inşşş). Ya da buraya dönmeyi bekleyebilirim. O da 8 mayıs.6 hafta oluyo.napim?
selam fıstıks naber??
İki seçeneğim var: Ya burdayken gidip sadece keseyi görücem, ya da ordayken gidip bebekli keseyi görücem (inşşş). Ya da buraya dönmeyi bekleyebilirim. O da 8 Mayıs.6 hafta oluyo.Napim?
tam hatırlamıyorum cnm ama öncekinde sıfırdaydı..bunda 14 yada 15 olması lazım.olması gerekenden 1 düşükmüş sadece.doktor bu sorun yaratmaz senin için demiş.son testimiz çok detaylı..yıkanmış sonuçlar falanda var.mistik 2. testte morfoloji kaç?
sen bana laf edion var var görmüş die
ben sana yok demedim mi :)
sen de keçiboynuzuna başlaaa, havuç yeee
şüküş e gittttt
yoo korunmadık
bu arada bugün benim günüm.bakalım kırmızı kart yiyecekmiyim.
eşim tutturdu senide başka bir doktora götürücem o hastaneye güven olmaz diyeşimdi zekai tahirden doktor araştırıyorum kime gitsem acaba diye.:26:
bekleeee 6. haftada gitttt
kalp atışını da görrrrrr
annene anneler günü hediyesi ver onuuuu :)
tam hatırlamıyorum cnm ama öncekinde sıfırdaydı..bunda 14 yada 15 olması lazım.olması gerekenden 1 düşükmüş sadece.doktor bu sorun yaratmaz senin için demiş.son testimiz çok detaylı..yıkanmış sonuçlar falanda var.
ama eşim gördüm demişti ne biliyim yalan yaptığını
bu konularda üstad sensinsenin burada söylediklerinin hiç boş olmadığını biliyordum birkez daha anladım.her söylediğin dikkate alınmalı.
Aslında en mantıklısı o. Ama bekleyebilirsem bakalım deniycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?