Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

iyiyim çok şükür..
hava güzel gibi bugün..sen nasılsın asıl..

Göğüsler büyüyo ve biraz acıyo başka da bişi hissetmiyorum. Yorgunluğum da var ama o her zamanki halimdir çabuk yorulurum:)

Heyecan ve korkuyla ilk muayeneyi bekliyorum. Eşim çok sık ultrasona girmenin zararlı old.nu duymuş. Keseyi içinde bebek görülebilecekken görmeye karar verdik. Haftaya gidicem sanırım. Haftaya da Konya'da olucaz. Kayınbiraderimin düğünü var. Orda gitmemiz gerekicek. İnş her şey yolundadır.

bilmediğin dr a gitme derim :)
seni ve bebişi öperim

ayy çok heyecanlı bir durum gerçekten..söyledinmi ailene falan yoksa bekleyecekmisin?hangi doktora gitmeyi düşünüyorsun?

bu arada son dakika haberi: eşim ameliyat olmayacak..bütün tahliller temiz çıktı.dün demiştimya zekai tahirin sperm test sonuçları önceki hastanenin sonuçlarına göre çok daha iyi diye.doktorumuz zekai tahirin sonuçlarını baz almış tekrar muayene etmiş ve sende birşey yok demiş...ee dedim bende hani doktor muayenede görmüştü sanada göstermişti diye ben görmedimki diyo dr da zatenn tereddütte kalmış o yüzden detaylı istemiş testleri falan.ama eşim bana dememiş ben kendimi en kötüsüne hazırlayım umutlanmayım diye..senin çocuğunun olmaması için bir sebep yok demiş.iyi bir doktor bulun ve yumurta takibine falan başlayın demiş dr. çok şükür atlattık sayılır ama ben sonuçları 3.bir doktorun daha görmesinden yanayım.

sen bana laf edion var var görmüş die
ben sana yok demedim mi :)
sen de keçiboynuzuna başlaaa, havuç yeee
şüküş e gittttt

biraz uğraştım ama okuyabildim..süpperrr çok sevindim
bu zaman zarfında korunmadıysanız senden umutlu olabiliriz bu ay için

yoo korunmadık
bu arada bugün benim günüm.bakalım kırmızı kart yiyecekmiyim.

eşim tutturdu senide başka bir doktora götürücem o hastaneye güven olmaz diye şimdi zekai tahirden doktor araştırıyorum kime gitsem acaba diye.:26:

Heyooo, süper haberr. Geçti işte bakk:)
Annemlere söliyemedim. Bebeği görmeden kimseye sölemek istemedim. Ama sevgili eşim k.valideye yumurtladı

selam fıstıks naber??

muckkkk deli kuzuzzzzzzzzzzuuuuu

İki seçeneğim var: Ya burdayken gidip sadece keseyi görücem, ya da ordayken gidip bebekli keseyi görücem (inşşş). Ya da buraya dönmeyi bekleyebilirim. O da 8 Mayıs.6 hafta oluyo.Napim?

bekleeee 6. haftada gitttt
kalp atışını da görrrrrr
annene anneler günü hediyesi ver onuuuu :)

mistik 2. testte morfoloji kaç?
tam hatırlamıyorum cnm ama öncekinde sıfırdaydı..bunda 14 yada 15 olması lazım.olması gerekenden 1 düşükmüş sadece.doktor bu sorun yaratmaz senin için demiş.son testimiz çok detaylı..yıkanmış sonuçlar falanda var.

sen bana laf edion var var görmüş die
ben sana yok demedim mi :)
sen de keçiboynuzuna başlaaa, havuç yeee
şüküş e gittttt

ama eşim gördüm demişti ne biliyim yalan yaptığını
bu konularda üstad sensin senin burada söylediklerinin hiç boş olmadığını biliyordum birkez daha anladım.her söylediğin dikkate alınmalı.

Şu sebboshun dediği doktor vardı Özlem Uzunlar. Ona git istersen.
Hastanede muayene yapan doktor dersen onu bilmiyorum işte. Bulursan bana da haber ver hatta

estagfurullah bacımmm ne demek
ama bence sen bu ay bi şükran yap istersen (İNŞALLAH İHTİYACIN OLMAZ)
yumurta takibi & çatlatma olayına girebilir, belki geç yumurtluyosun belki çatlatamıosun
bi müdehale etsin bi bakalım duruma
sperm de sorun yok ya gayrısı hiiiçççççççççççç önemli diil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…