muckkkk deli kuzuzzzzzzzzzzuuuuu
estagfurullah bacımmm ne demek
ama bence sen bu ay bi şükran yap istersen (İNŞALLAH İHTİYACIN OLMAZ)
yumurta takibi & çatlatma olayına girebilir, belki geç yumurtluyosun belki çatlatamıosun
bi müdehale etsin bi bakalım duruma
sperm de sorun yok ya gayrısı hiiiçççççççççççç önemli diil :)
tam hatırlamıyorum cnm ama öncekinde sıfırdaydı..bunda 14 yada 15 olması lazım.olması gerekenden 1 düşükmüş sadece.doktor bu sorun yaratmaz senin için demiş.son testimiz çok detaylı..yıkanmış sonuçlar falanda var.
heee e süper ozaman :)
zaten doktor beni sormuş hemen
Eşimde sorun yok onda demiş..sorun yoktur ama belki yumurtlaması geçtir yada müdahaleye gerek vardır demiş.yumurta takibine başlayın bakalım ne olacak demiş..acaba hangi dönem gitmem lazım takip için.
saol cnm benim..darısı sizin şipermenlere olsun..tam hatırlamıyorum cnm ama öncekinde sıfırdaydı..bunda 14 yada 15 olması lazım.olması gerekenden 1 düşükmüş sadece.doktor bu sorun yaratmaz senin için demiş.son testimiz çok detaylı..yıkanmış sonuçlar falanda var.
heee e süper ozaman :)
o zaman lütfen dua edelim ve ben kırmızı kart yiyeceksem eğer yarın yiyeyim ve cumartesi gideyim doktora..adetin 3.günü git mistim o zaman başlıyo yeni dönem
zaten doktor beni sormuş hemen
eşimde sorun yok onda demiş..sorun yoktur ama belki yumurtlaması geçtir yada müdahaleye gerek vardır demiş.yumurta takibine başlayın bakalım ne olacak demiş..acaba hangi dönem gitmem lazım takip için.
o zaman lütfen dua edelim ve ben kırmızı kart yiyeceksem eğer yarın yiyeyim ve cumartesi gideyim doktora..
konu ile ilgisi bilgisi olan var mı
ben kaşınıorum ve sivilce gibi irinli döküntüm varrr
ve hayatta olmazdı bendeee
ergenlikte bileeee
konu ile ilgisi bilgisi olan var mı
ben kaşınıorum ve sivilce gibi irinli döküntüm varrr
ve hayatta olmazdı bendeee
ergenlikte bileeee
Dünya güzelleri,
MEdi,Bıdık,Misti,Crafty,Trıloylim ve diğer fıstıklar nasılsınız???
Ayyy ben çok özledim sizi..Giremiyorum işlerden başım kalkmıyo...
Mistim eşin testlerin iyi çıkmasına çooook sevindim hadi hayırlısı en ummadık zamanda hamiş kalmışsındır belki hadi hayırlısı..Bnm de bu günler de gelebilir..26. günüm ama 33. gün test yaparım gelmezse...
Koprinin de günü geçti inş o da trılayylom gibi sevindirir bizi...
SELAM CNM..HADİ SENDE BİTİR İŞLERİNİDE DÖN ARAMIZA..
BAKALIM BENİM KIRMIZILAR GELECEKMİ :18:
bacım o doktor hanım muayenehanesinde 200 TL cik alıyor :) bilgilendiriyim dedim.. görümcem randevu aldıydı sonra vazgeçti bilmediği için doktoru.. sonra numunenin erkek bir kadın doğum prof.u varmış onun muayenehanesine gitti 250 bayıldı geldi :)Şu sebboshun dediği doktor vardı Özlem Uzunlar. Ona git istersen.
Hastanede muayene yapan doktor dersen onu bilmiyorum işte. Bulursan bana da haber ver hatta
HOŞGELDİN CNM NASILSIN BENDE ÖZLEDIM KUZUDünya güzelleri,
MEdi,Bıdık,Misti,Crafty,Trıloylim ve diğer fıstıklar nasılsınız???
Ayyy ben çok özledim sizi..Giremiyorum işlerden başım kalkmıyo...
Mistim eşin testlerin iyi çıkmasına çooook sevindim hadi hayırlısı en ummadık zamanda hamiş kalmışsındır belki hadi hayırlısı..Bnm de bu günler de gelebilir..26. günüm ama 33. gün test yaparım gelmezse...
Koprinin de günü geçti inş o da trılayylom gibi sevindirir bizi...
selam kızlar nasılsınız
giremiyorum bende pek fazla işler yoğun
mistim çok sevindim eşinin sonuçları güzel çıkmış ameliyata gerek yokmuş belki bu ay gelmiştir bile bebiş (inşallah)
kopri senden de güzel haberler bekliyorum canım uykular filan sankim belirti de veriyoo bebiş olabilir
hadi kızlar ay bitmeden güzel haberler verin artık bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?