Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

muckkkk deli kuzuzzzzzzzzzzuuuuu

mucuk benden de kocamannnnnn
burada akşamlar çok renkli ya bi de kaldığım yer tehranın en kalburüstü semti
ankaranın g.o.p.u gibi..koca olsaydı 1 hafta kalırdım gık da demezdim
yemekleri çok kötü
et dışında hiçbişeyi iyi yapamıyolar.
Sarışın yeşil gözlü olduğum için pek bi ilgi görüyorum

zaten doktor beni sormuş hemen
eşimde sorun yok onda demiş..sorun yoktur ama belki yumurtlaması geçtir yada müdahaleye gerek vardır demiş.yumurta takibine başlayın bakalım ne olacak demiş..acaba hangi dönem gitmem lazım takip için.

adetin 3.günü git mistim o zaman başlıyo yeni dönem

reglinin 2. günü ile başla bacım

günaydın kızlar nasılsınız?bir gelişme varmı.Bende her şey aynı bu ay ovulasyon testleri aldım internetten onlarla takip edeyim dedim ama çok basit testler geldi pek güvenilir değilmiş gibi.Neyse bu ay gün kaçırmamaya karar verdim bugün start alıyorum bir hafta yumurtlama öncesi sonrası tembellik yapmamaya kararlıyım.

konu ile ilgisi bilgisi olan var mı
ben kaşınıorum ve sivilce gibi irinli döküntüm varrr
ve hayatta olmazdı bendeee
ergenlikte bileeee

Bu arada benim sıcaktan mıdır nedir
yımırta akı akıntım geldi dün..erken geldi bildiğim kadarıyla
ovulasyon testi alayım dedim gebelik testi verdiler
ya orada yoktu yada anlatamadım:44:

ergenlikte bileeee

bilmiyorum kuzum ama hormonlarla ilgili bişidir
yada rosacea gibi bişi mi??
Heryerde yok bazı bölgelerde yoğun

ergenlikte bileeee

gebeliğin 8.haftasından sonra gebelerde değişen hormon ortamı nedeniyle sivilce artması veya ilk defa çıkma gibi durumlar oluyormuş normal bir durum sanırım.

adetten bir hafta önce yumurta çatladığı olurmu acaba?ben iki aydır adete son bir hafta sancılanıyorum.o dönem çalışma yapmıyoruz kafamda şüpheler oluşmaya başladı

Dünya güzelleri,

MEdi,Bıdık,Misti,Crafty,Trıloylim ve diğer fıstıklar nasılsınız???

Ayyy ben çok özledim sizi..Giremiyorum işlerden başım kalkmıyo...
Mistim eşin testlerin iyi çıkmasına çooook sevindim hadi hayırlısı en ummadık zamanda hamiş kalmışsındır belki hadi hayırlısı..Bnm de bu günler de gelebilir..26. günüm ama 33. gün test yaparım gelmezse...

Koprinin de günü geçti inş o da trılayylom gibi sevindirir bizi...

selam kızçelerim...
kırmızıların hala gıkı çıkmamış durumda acaiip uykum var.. sabah nefes darlığından uyandım yastık yere düşmüş.. alçakta da kesinlikle uyuyamıyorum.. 2 bardak su içtim geçti çok şükür..
bugün salı.. cuma sabah yaparım testi gelmezse kırmızılar.. hani şey diye düşündüm ilaç kullanmadım ya belki 34-35gün sürer diye.. o bakımdan yanii :) sabır taşıyım bir yandan da.. ama acaip ağrıyor göğüslerim.. hayırlısı artık

Şu sebboshun dediği doktor vardı Özlem Uzunlar. Ona git istersen.
Hastanede muayene yapan doktor dersen onu bilmiyorum işte. Bulursan bana da haber ver hatta
bacım o doktor hanım muayenehanesinde 200 TL cik alıyor :) bilgilendiriyim dedim.. görümcem randevu aldıydı sonra vazgeçti bilmediği için doktoru.. sonra numunenin erkek bir kadın doğum prof.u varmış onun muayenehanesine gitti 250 bayıldı geldi :)

EYLUL_YN

adetten bir hafta önce yumurta çatladığı olurmu acaba?ben iki aydır adete son bir hafta sancılanıyorum.o dönem çalışma yapmıyoruz kafamda şüpheler oluşmaya başladı[/QUOTE]

CANIM OLABILIR BIR AYDA IKINCI KERE YUMURTLADIYSAN SONLARA DOĞRU ÇATLAMIŞ OLABILIYOMUŞ.

HOŞGELDİN CNM NASILSIN BENDE ÖZLEDIM KUZU

selam kızlar nasılsınız

giremiyorum bende pek fazla işler yoğun

mistim çok sevindim eşinin sonuçları güzel çıkmış ameliyata gerek yokmuş belki bu ay gelmiştir bile bebiş (inşallah)

kopri senden de güzel haberler bekliyorum canım uykular filan sankim belirti de veriyoo bebiş olabilir

hadi kızlar ay bitmeden güzel haberler verin artık bize

kız içimi hoplatma :) ben zaten 1 aydır böyleyim :) kış uykusundan uyanamadım herhalde mevsim değişikliği bayıyor beni :) ama belirti olarak algılamıyorum.. ha sinirliyim stresliyim.. o zaten herzamanki halim kocama karşı sabah 1 ton laf saydım çıktım evden.. şimdi de telefondan homurdandım gelsin diye.. iş peşine koşsun diye.. borçlar boğmaya başladı.. bu da geçer diyip sakinleştiriyorum kendimi..

mistik kız önceki mesajımda yazmaya unuttum gülom.. eşinin sonuçları iyi çıkmasına çok sevindim.. hakkınızda hayırlısı bacım.. junior mistik gelir inşallah tez vakitte ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…