Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

Okadar kişiyiz eskısı gıbı muhabbetler edemıyoruz ama niuyewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
Eskı şakraklığımız yok

medim herhalde artık herkes beklemekten sıkıldı.. mevsim değişikliği falan derken insan daralıyor artık.. ama aylardır birlikte olmamız çok hoşuma gidiyor.. inşallah hepimiz doğurana kadar da bu düzen bozulmaz..

İnşallah ayağımı sürümüşümdür de takır takır hamilelik haberleri alırız:)
Kopri, Misti, Pınar, Medi, eylül, sevsenaaa, bidikkk...
Sonra da hamiş topiği açarız işte o zaman şen şakraklığın dibine vururuzz

iyiyim canım sağol nolsun tıkınıyom sen nasılsın

tıkın tıkın bakalım ama fazla abartma :) sonra doğum yaklaşınca eltim gibi olma :) 21kg fazlası olmuş ki zaten ilk 3 ayda 10kilo almıştı .. bebiş zaten son aylarda kilo alıyor.. dikkat et yani :) hamileyim diye de her bulduğunu yeme haa.. kızarım..

Good Morning Dearrr:)
How do you do?

I'm also a sunny weather to ask my dear I want to go out but do not come alone with your baby to come out and watch ... how are you doing?

TÜRKÇE MEALİİ
iyiyim canım iste havalar da bir günesli dısarı cıkmak istiyorum ama yanlız olmuyor hadi birlikte cıkıp gezelim...senin bebegin nasıl sen nasılsın?

Son düzenleme:

ne guzel yazmışın tatlışkom ınsallahhhhh oyle olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bu gidişle çok kolay olacak dogumum şurda 5. aya gircem 5 gün sonra hamile kaldıgım kilo 57 ve şuanda 58 kiloyum almamışım nerdeyse :

EYLUL_YN

adetten bir hafta önce yumurta çatladığı olurmu acaba?ben iki aydır adete son bir hafta sancılanıyorum.o dönem çalışma yapmıyoruz kafamda şüpheler oluşmaya başladı

CANIM OLABILIR BIR AYDA IKINCI KERE YUMURTLADIYSAN SONLARA DOĞRU ÇATLAMIŞ OLABILIYOMUŞ.
[/QUOTE]

aslında geçen ay öyle bir şey olabilir.Vajinal muayene için gitmiştim basit kistim vardı o ne alemde diye.(daha önce gittiğim hastanede 19 mm lik hemorojik kist var denmişti )Doktorum bilmiyorumdu ne kadardı boyutu falan dedi 19 mm deyince o boyuttakiler kist değil onlar sadece yumurtanın çatlamadan önceki büyük boyutları bunlara kist diyorlar ama değil dedi.Adetimin bitiminin iki gün sonrasında gitmiştim.Örnek verme adına su an bir tane 12 mm lik bir tane 9 mm lik var bunlar 19 mm olunca kistmi diyeceğiz falan dedi.Sanırsam iki tane vardı.Çeşmede termal otellerde sefa yapar iken yumurtalarımı hamamlarda omletmi yaptım acep

oh ohhhh ne güzel olurdu inşallah

bu gidişle çok kolay olacak dogumum şurda 5. aya gircem 5 gün sonra hamile kaldıgım kilo 57 ve şuanda 58 kiloyum almamışım nerdeyse :

aferin aferin.. böyle devam et.. ama senin şehzaden de pek nazlı çıktı :) yediğini içinde tutmadı ki kilo alasın :) 5 ayı nasıl hesapladın kız :) hafta hesabından mı diyosun.. bana göre daha 15hafta x 7 gün 105 gün eder 105 bölü 30 gün(1ay) etti 3,5.. 3 buçuk ay :) aman neysem.. akıl karıştırmayım ben şimcik

Cano valla maşallahın var ama benım duyduğuma göre ilk 6 ay her ay yarım kilo,6. aydan sonra ayda 1 kilo artışı olmalıydı...ŞAştım ben şimdi..:26::26::26:

ama süpermiş yani ben hamile olsam ilk 5 ay da kesin 5 kilo alırdım herhal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…