bu ay topic i misti açsın :)
selam kızçelerim...
kırmızıların hala gıkı çıkmamış durumdaacaiip uykum var.. sabah nefes darlığından uyandım yastık yere düşmüş.. alçakta da kesinlikle uyuyamıyorum.. 2 bardak su içtim geçti çok şükür..
bugün salı.. cuma sabah yaparım testi gelmezse kırmızılar.. hani şey diye düşündüm ilaç kullanmadım ya belki 34-35gün sürer diye.. o bakımdan yanii :) sabır taşıyım bir yandan da.. ama acaip ağrıyor göğüslerim.. hayırlısı artık
Kopri maşallah cnm sabırlısın..Ben de söz verdim kendime ama zor dayanıyorum daha günüm geçmeden yaklaşınca stres oluyorum...
iyiyim ama bu hafta son hafta olduğu için stres başladı bende ..1 hafta içinde oldum oldum,olmadım artık hamişiiiiiiiiimmmmmmm diye haykırmak istiyorummmm...EYLUL_YN
HOŞGELDİN CNM NASILSIN BENDE ÖZLEDIM KUZU
bu ay topic i misti açsın :)
Ama önce kopri ve mistiyi bekleyelim o beklenmeyen misafir beklenen misaifirle yer değiştirir belki ay bitene kadar....
selam kızçelerim...
kırmızıların hala gıkı çıkmamış durumdaacaiip uykum var.. sabah nefes darlığından uyandım yastık yere düşmüş.. alçakta da kesinlikle uyuyamıyorum.. 2 bardak su içtim geçti çok şükür..
bugün salı.. cuma sabah yaparım testi gelmezse kırmızılar.. hani şey diye düşündüm ilaç kullanmadım ya belki 34-35gün sürer diye.. o bakımdan yanii :) sabır taşıyım bir yandan da.. ama acaip ağrıyor göğüslerim.. hayırlısı artık
Kopri maşallah cnm sabırlısın..Ben de söz verdim kendime ama zor dayanıyorum daha günüm geçmeden yaklaşınca stres oluyorum...
iyiyim ama bu hafta son hafta olduğu için stres başladı bende ..1 hafta içinde oldum oldum,olmadım artık hamişiiiiiiiiimmmmmmm diye haykırmak istiyorummmm...
Ama önce kopri ve mistiyi bekleyelim o beklenmeyen misafir beklenen misaifirle yer değiştirir belki ay bitene kadar....
inşallah hep beraber haykırırızz canım :) içimdeki ses diyor ki kaptırma kendini hamile değilsinbende kendime öyle diyorum ama yaptığım işlere de dikkat ediyorum güya.. hı pazar günü bahçe belledik o ayrı konu tabi :) ama nasıl stres attım anlatamam..
Okadar kişiyiz eskısı gıbı muhabbetler edemıyoruz ama niuyewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
Eskı şakraklığımız yok
Okadar kişiyiz eskısı gıbı muhabbetler edemıyoruz ama niuyewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
Eskı şakraklığımız yok
selam kızçelerim...
iyiyim ama bu hafta son hafta olduğu için stres başladı bende ..1 hafta içinde oldum oldum,olmadım artık hamişiiiiiiiiimmmmmmm diye haykırmak istiyorummmm...
İNŞALLAH CNM YAAAAAAAAAA:).............................................................
goodmorning
sana da guten morgen :) nasılsın bamyalının anası :)
iyiyim canım sağol nolsun tıkınıyomsen nasılsın
Good Morning Dearrr:)
How do you do?
İnşallah ayağımı sürümüşümdür de takır takır hamilelik haberleri alırız:)
Kopri, Misti, Pınar, Medi, eylül, sevsenaaa, bidikkk...
Sonra da hamiş topiği açarız işte o zaman şen şakraklığın dibine vururuzz
tıkın tıkın bakalım ama fazla abartma :) sonra doğum yaklaşınca eltim gibi olma :) 21kg fazlası olmuş ki zaten ilk 3 ayda 10kilo almıştı .. bebiş zaten son aylarda kilo alıyor.. dikkat et yani :) hamileyim diye de her bulduğunu yeme haa.. kızarım..
EYLUL_YN
adetten bir hafta önce yumurta çatladığı olurmu acaba?ben iki aydır adete son bir hafta sancılanıyorum.o dönem çalışma yapmıyoruz kafamda şüpheler oluşmaya başladı
İnşallah ayağımı sürümüşümdür de takır takır hamilelik haberleri alırız:)
Kopri, Misti, Pınar, Medi, eylül, sevsenaaa, bidikkk...
Sonra da hamiş topiği açarız işte o zaman şen şakraklığın dibine vururuzz
bu gidişle çok kolay olacak dogumum şurda 5. aya gircem 5 gün sonra hamile kaldıgım kilo 57 ve şuanda 58 kiloyum almamışım nerdeyse :
bu gidişle çok kolay olacak dogumum şurda 5. aya gircem 5 gün sonra hamile kaldıgım kilo 57 ve şuanda 58 kiloyum almamışım nerdeyse :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?