Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

amin cnm inşallah.

Nasılsın görüşmeyeli

biraz gerginim canım dün nerdeyse kaynanayla kavga etcekti kocası öldüğünden beri bi garip toparlayamadı kendini
evlerimiz ayrı olduğu halde hakimiyet kurmaya çalışıyo
onun dışında bugün dişimi çektirdim yine 2 dişçi çekemedi çerrahi operasyon olcan dedi bugün çok rahat çektirdim çok şükür
bu doktorları hiiç anlamıyorum birinin dediğini öbürü yalanlıyo kime güvencez şaşırdım

Alll benden de o kadar sabah aç karnına yemeğe bayılırm bende tatlıyı...Çiko zaten en büyük tutkum.Yerken göz bebeklerim büyüdüğünü hissediyorum mutluluktan

nasıl koyuluyor peki
nereye koyacam ,

bacikom mesaj yazdığın yerden ataç resmi var ona tıhla ayrı bi pençere açılacak.. oracıkta sağ üstte dosya ekle diyor .. ona tıklayınca yine minik pençere geliyor dosyaları seç diyorsun.. orda da bilgisayarında nerdeyse resmin oracıktan seçiyorsun sonra Upload Files.. dosyalar yüklenince de bir önceki pencereden içeriğe ekle diyorsun saü alttan... ve bukadan

Konuya cevap ver kısmından aşağıya in eklenti ekleye gir. Dosya ekle-Dosya seç- Upload files-içeriğe ekle-bitir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…