Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

kavak yellerinde aslı da hamile kalcakmış
işi gücü entrıka bu kızın da

hıh bir o eksikti.. kimin eli kimin.. cebinde belli değil o dizide yaw eskiden izlerdım.. sıkıldım ondan..

sabah memleketten bir arkadaşım FB de mesaj atmış firma açıyorlarmış ta annemin numarası için (muhasebeci ya )
neysecime yazmış yazmış.. hıı bu arada bizim ikinci de yolda yazmış.. şok oldum bir ara bahsetmiştim.. 2007/2008 o yeni yıl gecesi ilk çocuklarının tohumunu ektiydiler.. şimdi de ikincisi geliyomuş.. bir yandan sevindim.. o cümlenin peşine de "sen hala neyi bekliyorsun" demiş ona biraz gıcık oldum.. biraz da canım sıkıldı:26:

karşı taraf nekdar iyi niyetle yazarsa yazsın/ söylesin bize koyuyo böyle şeyler kuzum
millet ne bilsin derdimizi

gız test yap belki beklemiyomuşsıundurrr

mrb arkadalarrrr

yok yok yok kayseride digital rahim filmi çeken yer yok kendimi aptal gibi hissediyorum digitalmi diye soruyorum sölebi kalıyolar hele sabah bi sayfa okudum rahmi dışarı aldılar kabus gibiydi diyo allahım yardım et

istanbula gelsene
uçaklar çok ucuzladı
çektirir gidersin

sen bence 2 günlüğüne git istanbulda craftinin dediği yerde çektir gel melekim

bir prof. varmış rakip turan adında ona sorcam bide çok saçma olcak normal doktora git film için prof. git inş. orda vardır işler çok yogun izin alamam sehirdışı çok zor. cumarteside çalışıyorum ben hayırlısı bakalım yada anastezi yaptırcam artık

ayol sağlık ocağını arayım dedim kan tahlili için sosyal güvencesi olmayanlara yapıyolar mı ücreti falan varsa öğrenim dedim...
asm gov tr den aldığım numara da ev çıktı..

Kızlar merhaba Crafty haber vermiştir birde benden duyun istedim.
Dün doktora gittim herşey yolunda yanımda olduğunuz ve dualar ettiğinizi biliyorum
iyiki varsınız sizleri çok seviyorum
.

Dün doktora gittim herşey yolunda yanımda olduğunuz ve dualar ettiğinizi biliyorum
.

oh çok güzel bir haber Allah sağlığıyla bağışlar inşallah yavrunuzu

.

canımmmm elmam.. endişelenecek birşey yok işte ne güzel.. için ferahlamıştır :) Allahın izniyle sağlıcaklı gelecek sıpamız :) annesine üzmesin bakayım.. gerçi üzen o değil de.. doktoruz diye geçinen 3 kuruşluk insan üzmüş bamyalının anasını..

zaten yolu yarıladın.. herşey çok güzel olacak :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…