Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

Kızlar merhaba Crafty haber vermiştir birde benden duyun istedim.
Dün doktora gittim herşey yolunda yanımda olduğunuz ve dualar ettiğinizi biliyorum
iyiki varsınız sizleri çok seviyorum
.

geçmişler olsun cnm...malesef doktorlarda yanılıp bizlerin canını sıkabiliyor..rabbim tekrarını yaşatmasın..

Allah bizi ruhunu üç kuruşa şeytana satmış doktor müsvettelerinden korusun

Kızlar merhaba Crafty haber vermiştir birde benden duyun istedim.
Dün doktora gittim herşey yolunda yanımda olduğunuz ve dualar ettiğinizi biliyorum
iyiki varsınız sizleri çok seviyorum
.

canım çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin bazen doktorlar bizi gereksiz yere üzüyorlar işte zaten son zamanlarda çok duyuyoruz böyle şeyleri artık rahatla ve hamileliğinin tadını çıkar

akıllım bulaşık yıkamaya gitti sanırım
kızlar nedir bizim bu durgunluğumuzun sebebi :26: ne oldu bize böyle.

mama saati sanırım..
ben daha kahvaltı yapmadım.. bir elma kemireyim bari.. açlık ta hissetmiyorum... hava da bir güneşli bir bulutlu.. kocam da daha gelmedi.. pööf

evet bulaşıktaydım ama bitti
mr muscle sağolsun ocak falan batık vaziyetteydi :)

benim anlayamadığım nokta
annemerde yemek yiyip de mutfağı nasıl bu hale getirebildi
aklım hafsalam almıyo

evet bulaşıktaydım ama bitti
mr muscle sağolsun ocak falan batık vaziyetteydi :)

benim anlayamadığım nokta
annemerde yemek yiyip de mutfağı nasıl bu hale getirebildi
aklım hafsalam almıyo

ne
annenlerdemi yedi birde yemeğini
enişte hakikaten fenaymış bu konuda.

yetişirse 3:30 da çıkacak yetişmezse yarına kalacak inşallah yetişir yarına kadar çatlarım dört pozitif testten sonra kanda negatif çıkarsa çok büyük hayal kırıklığı olur

şşt toprağım stres yok..bu ay olmazsa diğer aylarda olur.sen kendini her türlü sonuca hazırla...hayal kırıklığı falan yok.hayırlısı ne ise o olsun inşallah.

kızlaaar şoktayımmm.. inanamayrum.. arkadaşımın ısrarı üzerine g.. sizin de bbaskılarınız üzerine gittim eczaneden 2,50 liralık 3 test aldım ... ilkini yaptım sanırım fazla çalkaladım bozdum..
ikincisi de şekilde göründüğü gibi.. şapşallaşmış durumdayım..

kan testine para toplayım :) ayol insanın sosyal güvencesi olmaması nekadar kötü bişi
yakında veni vidi hastanesi var... bir araştırayım da.. tuhaf hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…