kızlaaar şoktayımmm.. inanamayrum.. arkadaşımın ısrarı üzerine g.. sizin de bbaskılarınız üzerine gittim eczaneden 2,50 liralık 3 test aldım ... ilkini yaptım sanırım fazla çalkaladım bozdum..
ikincisi de şekilde göründüğü gibi.. şapşallaşmış durumdayım.. Eki Görüntüle 186062
Cnm koş hemen kan vermeye hadi hadi bekleme....
Ben halayda bekliyorum...
Allah bizi ruhunu üç kuruşa şeytana satmış doktor müsvettelerinden korusun
canim cok sevindim,allah tamamina erdirsin insallah
kızlaaar şoktayımmm.. inanamayrum.. arkadaşımın ısrarı üzerine g.. sizin de bbaskılarınız üzerine gittim eczaneden 2,50 liralık 3 test aldım ... ilkini yaptım sanırım fazla çalkaladım bozdum..
ikincisi de şekilde göründüğü gibi.. şapşallaşmış durumdayım.. Eki Görüntüle 186062
kan testine para toplayım :) ayol insanın sosyal güvencesi olmaması nekadar kötü bişi
yakında veni vidi hastanesi var... bir araştırayım da.. tuhaf hissediyorum kendimi
sağol canım.. ben hala inanamıyorum... içim kıpır kıpır.. ama kan testinden sonra daha çok inanıcam
tickerimi değişsem mi ki şimdidenneyse .. kızmasın diğer bacılar kesinleşince değiştiririm..
abaww bu kiloyla hamile kaldıysam vay halime
ya kızlar nasıl bi duyguymuş bu böyle.. gelene gidene tüm dişlerimi sergiliyorum.. bir yandan da kocama ulaşamıyorum.. şarjı bitti sabah ... az önce yeğenim geldi bişiy diyemedim kan testini görmeden kendimi kaptırmak istemiyorum.. 7 ay önce ilk denediğim ayda 3 test yaptım negatif çıkınca.. böyle bi acaip oldum... idrarı da damlatınca böle mosmor hemencecik çıkıverdi 5dk bekmeme gerek kalmadı bile
ya kızlar nasıl bi duyguymuş bu böyle.. gelene gidene tüm dişlerimi sergiliyorum.. bir yandan da kocama ulaşamıyorum.. şarjı bitti sabah ... az önce yeğenim geldi bişiy diyemedim kan testini görmeden kendimi kaptırmak istemiyorum.. 7 ay önce ilk denediğim ayda 3 test yaptım negatif çıkınca.. böyle bi acaip oldum... idrarı da damlatınca böle mosmor hemencecik çıkıverdi 5dk bekmeme gerek kalmadı bile
hayırlı olsun canım ya ben ne zaman bu topiğe baksam hamile haberi alıyorum çok enterasan.
heeeeyyyyyyt be işte bukızlaaar şoktayımmm.. inanamayrum.. arkadaşımın ısrarı üzerine g.. sizin de bbaskılarınız üzerine gittim eczaneden 2,50 liralık 3 test aldım ... ilkini yaptım sanırım fazla çalkaladım bozdum..
Koprinin eşi mi geldi acabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?