Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

canim cok sevindim,allah tamamina erdirsin insallah

Cnm koş hemen kan vermeye hadi hadi bekleme....

Ben halayda bekliyorum...

ya kızlar nasıl bi duyguymuş bu böyle.. gelene gidene tüm dişlerimi sergiliyorum.. bir yandan da kocama ulaşamıyorum.. şarjı bitti sabah ... az önce yeğenim geldi bişiy diyemedim kan testini görmeden kendimi kaptırmak istemiyorum.. 7 ay önce ilk denediğim ayda 3 test yaptım negatif çıkınca.. böyle bi acaip oldum... idrarı da damlatınca böle mosmor hemencecik çıkıverdi 5dk bekmeme gerek kalmadı bile

Eşine söle ayarlayın bu önemli bişeyy...
Şaşkoloza döndün di mi Bizim gün uğurluymuş bak:) Geçen ay da ikimiz de 1 gün erken olmuştuk:) Adet şaşırdı hemen ertesi ay bebişler geldi inşşşş
Kan testine gidemezsen yrn sabah bi tane daha idrar yap.

canim cok sevindim,allah tamamina erdirsin insallah

sağol canım.. ben hala inanamıyorum... içim kıpır kıpır.. ama kan testinden sonra daha çok inanıcam
tickerimi değişsem mi ki şimdiden neyse .. kızmasın diğer bacılar kesinleşince değiştiririm..
abaww bu kiloyla hamile kaldıysam vay halime

kan testine para toplayım :) ayol insanın sosyal güvencesi olmaması nekadar kötü bişi
yakında veni vidi hastanesi var... bir araştırayım da.. tuhaf hissediyorum kendimi

aaaa çok sevindim koprii hadi inşallah kan değerin de güzel çıkar ama ikinci çizgi direk çıkmış günün geçmiş ee dah ane olsun kan değerin de çok güzle çıkacaktır süperr bir haber buu

bu mutlulugun tarifi yok,bende kilolu hamile kaldim takma kafani,bebeisin saglikli olsun yeter

o zaman kesin hamilesin kan testine gerek bile yok ama için rahat eder yaptırırsan bende de öyle olmuştu uff çok güzel bir duygudur yaa sonuna kadar yaşa belli etmek geliyorsa içinden de belli et doktora git direk hem muayene parasına kan testini de yapar doktor günüm geçti idrar testinde gebeliğim çıktı dersin kan testi ve idrar testinden para almıyorlar muayene parası alıyorlar.

hayırlı olsun canım ya ben ne zaman bu topiğe baksam hamile haberi alıyorum çok enterasan.

heeeeyyyyyyt be işte bu

kopişim hamiş, kopişim hamiş

hayırlı olsun canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin

koprina tebrikleerrrr ne güzel bir haber....Darısı başımıza.Hamiş olmayan kalmasın topiğimizde inşallah...

aaaa canım hayırlı olsun,pozitif çıkmış işte çok net

trilaylom senide çok tebrik ederim.kusura bakma bayadır doğru dürüst girip yazamıyorum.Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin bebişine canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…