trilaylom senide çok tebrik ederim.kusura bakma bayadır doğru dürüst girip yazamıyorum.Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin bebişine canım..
teşekkür ederim cnmm. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Bana da tamamına erdirmeyi:)
cnm elbisene karar verebildinmi?
Ne giyeceksin düğünde.
evet cnm aldım. Vizon ceket altına açık vizon dar etek.. Parlak bir kumaş. Beğenerek aldım. Ama etek accık sıkıntılı. Dar ve açık renk:) boxer ve kalın bi astarla halledicez artık.
Içine buluz , ayakkabı ve çanta kaldı. Bi de ertesi gün için de bişiler alıcam ama o sıradan bi takım olsa yeterli...eve gidip kendimi yatağa atıyorum ne zaman alıcaksam onları da
Ay elti olmakmı
bende elti olucam bir gün uyuz bi durum
az vaktin kaldı...bir an önce al onlarıda.elti oluyorsun kolay değil.havan olsun biraz.
Ben daha evlenirken eltiyim kuzum yawİkinci gelinim..
Büyük eltiyle bi rekabetimiz var niyeyse anlamadım:) Şıklık yarışına giriyoruz. Tarzlarımız çok farklı ama kadın benimle yarışıyo. O yarıştıkça ben de gaza geliyorumÇok komikizz
aaaaaaa eltiler arasında kesinlikle rekabet olur.Kuma kumayla geçinirmişde elti eltiyle geçinmezmiş diye söz bilem varrr.
gerçekten çok uyuz bir durum.ay elti olmakmı
bende elti olucam bir gün uyuz bi durum
ben daha evlenirken eltiyim kuzum yawikinci gelinim..
Büyük eltiyle bi rekabetimiz var niyeyse anlamadım:) şıklık yarışına giriyoruz. Tarzlarımız çok farklı ama kadın benimle yarışıyo. O yarıştıkça ben de gaza geliyorumçok komikizz
O zaman hedefimiz büyük eltiyi çatlatmak
Gittinmi şüküşe.
Payladınmı kocişi..
Anlatsana..
mistim nasıl paylayım özlemişim
şüküş şimdi yoğunmuş akşam ultrason hastalarının arasında bakayım dedi
6 da gel dedi
normalde 6 da randevu alabilmek için 40 takla atardım şimdi kendi verdi 6 ya
beklemede sonucunu 15:30 alacaktı çıkmadımı acaba haber vermedi hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?