Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

cnm elbisene karar verebildinmi?
Ne giyeceksin düğünde.

Evet cnm aldım. Vizon ceket altına açık vizon dar etek.. Parlak bir kumaş. Beğenerek aldım. Ama etek accık sıkıntılı. Dar ve açık renk:) Boxer ve kalın bi astarla halledicez artık.

İçine buluz , ayakkabı ve çanta kaldı. Bi de ertesi gün için de bişiler alıcam ama o sıradan bi takım olsa yeterli...Eve gidip kendimi yatağa atıyorum ne zaman alıcaksam onları da

az vaktin kaldı...bir an önce al onlarıda.elti oluyorsun kolay değil.havan olsun biraz.

ama iki tane görümce var bende de büğüğünden memnunum küçüğüde idare eder çok muhattap olmadan götürüyoruz işi

az vaktin kaldı...bir an önce al onlarıda.elti oluyorsun kolay değil.havan olsun biraz.

Ben daha evlenirken eltiyim kuzum yawİkinci gelinim..
Büyük eltiyle bi rekabetimiz var niyeyse anlamadım:) Şıklık yarışına giriyoruz. Tarzlarımız çok farklı ama kadın benimle yarışıyo. O yarıştıkça ben de gaza geliyorumÇok komikizz

aaaaaaa eltiler arasında kesinlikle rekabet olur.Kuma kumayla geçinirmişde elti eltiyle geçinmezmiş diye söz bilem varrr.

benim eltim yok olmıcak da ama eşimin dayısının gelini niyeyse beni kendine rakip kabul etmiş
(aynı zamanlarda evlenmiştik, ondan olsa gerek):44:

ama kulvarlarımız farklı zaten ben onun giyindiği gibi giyinmem, keza o da benim giyindiğim gibi giyinmez..biz geldiğimizde bütün takılarını takıyo
neyi yarıştırıyosun kardeşim alyansımı bile çantamda taşırım ben

ay elti olmakmı
bende elti olucam bir gün uyuz bi durum
gerçekten çok uyuz bir durum.
Bizde iki eltiyiz başka yok

o zaman hedefimiz büyük eltiyi çatlatmak

Gittinmi şüküşe.
Payladınmı kocişi..
Anlatsana..

mistim nasıl paylayım özlemişim
şüküş şimdi yoğunmuş akşam ultrason hastalarının arasında bakayım dedi
6 da gel dedi

normalde 6 da randevu alabilmek için 40 takla atardım şimdi kendi verdi 6 ya

koprinin haberini duydun demi..
Sen görüyonmu bizim kopriyi yaza ertelemişti güya bizi kandırmış çalışmayıda bırakmamış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…