Kızlar hani geçen rüyamda kız çocuğu gördüm adı zeynep ti dedim ya .Gecen gece de rüyamda banyo yaptığımı gördüm bu Rüyayı gören hamile bir kadın ise çocuğunu düşürme tehlikesiyle karşı karşıya demektir yazıyo tabirde ..Ne oluyo ya ben daha gerçek olmadan düşürdüm bebiki..Rüyalarda yaşıyorum her haltı
kocam yok yine bugün akşam ama pırasam var dünden.. o bana yeter..
:
Kızlar hani geçen rüyamda kız çocuğu gördüm adı zeynep ti dedim ya .Gecen gece de rüyamda banyo yaptığımı gördüm bu Rüyayı gören hamile bir kadın ise çocuğunu düşürme tehlikesiyle karşı karşıya demektir yazıyo tabirde ..Ne oluyo ya ben daha gerçek olmadan düşürdüm bebiki..Rüyalarda yaşıyorum her haltı
bende rüyamda çok acayip şeyler gördüm gıdacım amaa takılmamaya çalışıyorum çünkü en sonunda mors oluyorummmmasada eşimle oturuyoruz elimde bir kağıt beta hcg 20 yazıyordu sonraa idrar testini masaya koyuyorum bakıyoruz bakarken 2 çizgi çıkıyor eşime diyorummm kii hımm hamileyim gayet normal bir şekilde şimde normal sakin bir şekildee iyii hayırlısı olsun diyooo bizz öyle oturmaya devam ediyoruz.... Normalde olsa sevinçten uçardıkkk dün gece rüyamda kirpik gördümm çocukla sevinmeye delalettir diyoorr artık hayırlısı olsunn bakalım
canım tabirlere okadar takma derim.. Rabbimden hayırlısını dileyelim hayırlısı olsun.. ben hala 2 hafta önceki rüyamla uğraşıyorum :) kucağımda 2 yaşlarında kız çocuğu sımsıkı sarılmış bana.. o dönemde de moğolistan dünyayı fethetmeye çalışıyor ben bulgaristandayım tah orala da saldırıya gelmişler de falan da filan bir sürü çekik gözlü güzel halk giysisiyle savaşıyorlar, rusyayı fethetmişler sırada avrupa ülkeleri falan filan, haritaya bakıyorum imkansız diyorum faln bir sürü saçmalık işte.. bir de kucağımdakini de koruyorum saklanıyorum, o da diyor bana ben senin yanındayım seni kouyacaağım sende beni koru beni hiç bırakma diyor.. ter su içinde uyandıydım.. hala etkisindeyim..:26::26:
canım tabirlere okadar takma derim.. Rabbimden hayırlısını dileyelim hayırlısı olsun.. ben hala 2 hafta önceki rüyamla uğraşıyorum :) kucağımda 2 yaşlarında kız çocuğu sımsıkı sarılmış bana.. o dönemde de moğolistan dünyayı fethetmeye çalışıyor ben bulgaristandayım tah orala da saldırıya gelmişler de falan da filan bir sürü çekik gözlü güzel halk giysisiyle savaşıyorlar, rusyayı fethetmişler sırada avrupa ülkeleri falan filan, haritaya bakıyorum imkansız diyorum faln bir sürü saçmalık işte.. bir de kucağımdakini de koruyorum saklanıyorum, o da diyor bana ben senin yanındayım seni kouyacaağım sende beni koru beni hiç bırakma diyor.. ter su içinde uyandıydım.. hala etkisindeyim..:26::26:
erce apla okunanları yazıyorum da
3 adet demiştin
okuduğun rakam mı 3 okuyacağın rakam mı??:26:
Tammamen bilinçaltı hayatım rüyalara takılma bu kadar:) Mesela ben de dün gece bir erkek bebek gördüm. Altını değiştiriyomuşum yıkıyomuşum filanSonra kendi kendime dedim amma da düşünmüşsem artık diyee...
Tammamen bilinçaltı hayatım rüyalara takılma bu kadar:) Mesela ben de dün gece bir erkek bebek gördüm. Altını değiştiriyomuşum yıkıyomuşum filanSonra kendi kendime dedim amma da düşünmüşsem artık diyee...
rüyanın doğru çıkabilmesi için birsürü gereklilik var
sağına yatıcan...sabah namazından sonra olacak...abdestli olacan...
o yüzden bence de rüyalarımızdan umutlanmayalım güzeller
tabi kötü rüyalar da üzmesin bizi
Hee sen başladın yani kaka temizlemeye
Ya kızlar bugüne kadar hiç hayal etmemiştim kaka temizlediğimi beni bebikten soğuttunuz yaw
fıkra gibi rüya görmüşsünnn çok yaşa emiiii bende bazen böyle rüyalar görürüm en son TSK dan evime buzdolabını kontrole gelmişlerdiii
gören yazsınn bakalım tikimi mikimi:18::18::18:
test sonucum ne çıkacak acaba :)))
MİKİ DİYEN:MİSTRAL.TİRİLAYLOM
TİKİ DİYEN :GIDACIM SEBOŞ KOPRİNA
yeni gebelik testiii
kaç tane okudun erce sayıdan düşeceeemmmm
yeminle kahkaha attım mesajına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?