Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

bende rüyamda çok acayip şeyler gördüm gıdacım amaa takılmamaya çalışıyorum çünkü en sonunda mors oluyorummm masada eşimle oturuyoruz elimde bir kağıt beta hcg 20 yazıyordu sonraa idrar testini masaya koyuyorum bakıyoruz bakarken 2 çizgi çıkıyor eşime diyorummm kii hımm hamileyim gayet normal bir şekilde şimde normal sakin bir şekildee iyii hayırlısı olsun diyooo bizz öyle oturmaya devam ediyoruz.... Normalde olsa sevinçten uçardıkkk dün gece rüyamda kirpik gördümm çocukla sevinmeye delalettir diyoorr artık hayırlısı olsunn bakalım

canım tabirlere okadar takma derim.. Rabbimden hayırlısını dileyelim hayırlısı olsun.. ben hala 2 hafta önceki rüyamla uğraşıyorum :) kucağımda 2 yaşlarında kız çocuğu sımsıkı sarılmış bana.. o dönemde de moğolistan dünyayı fethetmeye çalışıyor ben bulgaristandayım tah orala da saldırıya gelmişler de falan da filan bir sürü çekik gözlü güzel halk giysisiyle savaşıyorlar, rusyayı fethetmişler sırada avrupa ülkeleri falan filan, haritaya bakıyorum imkansız diyorum faln bir sürü saçmalık işte .. bir de kucağımdakini de koruyorum saklanıyorum, o da diyor bana ben senin yanındayım seni kouyacaağım sende beni koru beni hiç bırakma diyor.. ter su içinde uyandıydım.. hala etkisindeyim..:26::26:

kocam yok yine bugün akşam ama pırasam var dünden.. o bana yeter..
:

ben de akşama bakla yapacam
eve gider gitmez koyarım ocağa diye dünden temizleyip kırıp dolaba koymuştum
sabah bi baktım kırılan yerler kapkara olmuş

napak pişirip yicez kara kura

Tammamen bilinçaltı hayatım rüyalara takılma bu kadar:) Mesela ben de dün gece bir erkek bebek gördüm. Altını değiştiriyomuşum yıkıyomuşum filan Sonra kendi kendime dedim amma da düşünmüşsem artık diyee...

yani test doktor falan görsem biliç altı diyecem ama banyo yapmak ne alaka ya da senın kirpik gibi.Bunlar mesaj belki.Ama ben düşürmüşüm bile baksana

Moğolistan feth etmeye çalışıyor ilahi

fıkra gibi rüya görmüşsünnn çok yaşa emiiii bende bazen böyle rüyalar görürüm en son TSK dan evime buzdolabını kontrole gelmişlerdiii

Hee sen başladın yani kaka temizlemeye

Ya kızlar bugüne kadar hiç hayal etmemiştim kaka temizlediğimi beni bebikten soğuttunuz yaw

rüyanın doğru çıkabilmesi için birsürü gereklilik var
sağına yatıcan...sabah namazından sonra olacak...abdestli olacan...
o yüzden bence de rüyalarımızdan umutlanmayalım güzeller
tabi kötü rüyalar da üzmesin bizi

MİKİ DİYEN:MİSTRAL.TİRİLAYLOM

TİKİ DİYEN :GIDACIM SEBOŞ KOPRİNA

yeni gebelik testiii

anacım istiareye yatmıyoz ki,bnm bildiğim sabah rüyası çıkmazmış..Ben de her gece binbir tane rüya görürüm .Eğer o dak eşimi kaldırıp anlatırsam hatırlarım yoksa unuturum.Bazen yapıyorum eşime kalk kalk kaçıyo yakalayalım ,adı zeynep adı zeynep falan

Hee sen başladın yani kaka temizlemeye

Ya kızlar bugüne kadar hiç hayal etmemiştim kaka temizlediğimi beni bebikten soğuttunuz yaw

Hee ben kakayla başladım
Kız başlık da mı aklına getirmiyo kaka da temizlicen tabiii Acı gerçekkk
Şaka tabi, anne dediğin her bişiyi yaparr

Ya aynen ben de böle senaryo gibi rüyalar görürüm. Eşime anlattığımda kurmuşsun yine der:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…