Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

benim değil hepimizin bebeği ya o ondandır :)
severim bende hepinizi
miki de sever siziiiiiii

Selam kızlar,yeni topiğiniz hayırlı olsun.
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin.

amin elmacım nasılsınnnn hamişlik nasıl gidiyor bebiş nasıllll

tgba cım senın günü ne zamandı cnm?2. kan testi mi bu ?

3.kan testim ilki 0.22 çıkmıştı 2 gün sonra 1.20 çıktı 5 gün sonraa yine bakıldı Allahtan hayırlısı 14:30da belli olucak

Son düzenleme:

canım hadi hayırlısı olsun inşallh güzel haberler alırsın
elmam hoşgeldin, maşallah biz izimizi kaybettirmeye çalışır gibi sürekli topik değiştiriyoruz ama sen buluyorsun

değerli katılımcılar ; cuma gününe kadar herkesin isminin karşısındaki kadar yasin'i okuyup bildirmesi önemle rica olunur..

crafty ve miki..........1 adet
tuğba87 ..........1 adet
serafine ..........1 adet
trilaylaylom ..........3 adet
gıdapınarcım ......... 3 adet
akıllım .........4 adet
doktorum .........5 adet
bendeniz misti .......5 adet

TOPLAM 23 ADET
ÖNCEDEN OKUNAN 18 ADET
GENEL TOPLAM 41 ADET

cnm ilkini kaçıncı günüde yaptırdın günü geçmiş miydi peki?
Hakkında hayırlısını dile cnm.inşallah güzel haberler verirsin bize.

Canım 2.doktor Erkek dedi en son gittiğimde jfk başka bir doktor ise bacaklarını açmadı o yüzden bence Kız olabilir dedi.Fakat benim içime Erkek doğuyor bence erkek cumartesi 11:00 de randevum var kesin belli olur artık.

Canım Rabbim herşeyin en iyisini bilir.Ben öyle inanıyorumki sırası geldiğinde hepiniz meleklerinize kavuşacaksınız.

amin elma hoşgeldin
aylar geçtikçe topik isimleri de deliriyo

Harika olmuş,eee bu topikteki hanımlarda öyle sıradan hanımlar değil accık delilik var bizde

çok güzel olmuş listen ben akşam okurum inşallah yarın haber veririm okuyunca

16 hafta 16 !!!!
hay maşallah yaaaaaaaaaa
ne çabuk geçti zaman
akıllım da bana dedi benim ona dediğim gel bana sor :)
sen de aynını dersin eminim

inşallahhh benim perşembe yasin okunucakkk evimde banada 500 yasin okundu onu dualatıcam sizlerede dua edicemmm

birde kızlar duydunuz mu bunu 41 kere meryem suresi okuyan kişinin çocuğu olurmuşşş...

Emeği geçen herkese teşekkürü borç bilirim

birde kızlar duydunuz mu bunu 41 kere meryem suresi okuyan kişinin çocuğu olurmuşşş...

kız sen değilmiydin diyen hani.. bir elmaya 7kez meryem suresini okuyup yarısı eşe verilir yarısını da kendin yersin diye.. biri paylaştıydı bu topikte aklımda kalmış ta.. hala elma alacam
cumartesi pazar vardı eşim arabayı park edecek yer bulamayınca boşver dedi.. ben elma delisiyim de ... markete gittim 3 lira görünce elmanın fiyatını oha dedim. pazarda 1-1,50.. delimiyim okadar para verim elmaya dedim kendimce çıktım manav reyonundan.. gene almadım.. inşallah yarın alırık.. yine pazar var da .. koccayı ikna etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…