selam kızlar,yeni topiğiniz hayırlı olsun.
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin.
14.30 gtibi çıkarmışşşş canımm çok garip içimmm çok sağol canım hayırlısı olur inşallah mikimmm nasıl craftyyy kızz senin o bebeğe karşıı içimde çok büyük sevgi oluştuuu nedendir bilmemm HAYIRLI EVLAT olur inşallahhhhhhh
Selam kızlar,yeni topiğiniz hayırlı olsun.
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin.
tgba cım senın günü ne zamandı cnm?2. kan testi mi bu ?
benim değil hepimizin bebeği ya o ondandır :)
severim bende hepinizi
miki de sever siziiiiiii
halka mâl olmuş bi bebek o :))))
amin elmacım nasılsınnnn hamişlik nasıl gidiyor bebiş nasıllll
3.kan testim ilki 0.22 çıkmıştı 2 gün sonra 1.20 çıktı 5 gün sonraa yine bakıldı Allahtan hayırlısı 14:30da belli olucak
amin elmacım nasılsınnnn hamişlik nasıl gidiyor bebiş nasıllll
3.kan testim ilki 0.22 çıkmıştı 2 gün sonra 1.20 çıktı 5 gün sonraa yine bakıldı Allahtan hayırlısı 14:30da belli olucak
kız elma hanım.. hoşgeldin :) nasılsın fıstık... bebiş nasıl.. ya ben cinsiyetini tam kestiremedim.. en son ne demiştin.. kaçırmış olabilirim de :) gittiğin başka doktor vardı da kız mı olabilir demişti.. öle bişi kalmış aklımda
amin elmacım..Yeni ay yeni umut sürekli yenileniyoruz işte..martta kediler nisanda şakalar mayıs anneler günü hürmetine haziran babalr günü hürmetine derken böyle sabırla beklemeye devam işte.
Sen nasılsın bebikimiz nasıl?
amin elma hoşgeldin
aylar geçtikçe topik isimleri de deliriyo
değerli katılımcılar ; cuma gününe kadar herkesin isminin karşısındaki kadar yasin'i okuyup bildirmesi önemle rica olunur..
crafty ve miki..........1 adet
tuğba87 ..........1 adet
serafine ..........1 adet
trilaylaylom ..........3 adet
gıdapınarcım ......... 3 adet
akıllım .........4 adet
doktorum .........5 adet
bendeniz misti .......5 adet
TOPLAM 23 ADET
ÖNCEDEN OKUNAN 18 ADET
GENEL TOPLAM 41 ADET
canım hadi hayırlısı olsun inşallh güzel haberler alırsın
elmam hoşgeldin, maşallah biz izimizi kaybettirmeye çalışır gibi sürekli topik değiştiriyoruz ama sen buluyorsun
canım hadi hayırlısı olsun inşallh güzel haberler alırsın
elmam hoşgeldin, maşallah biz izimizi kaybettirmeye çalışır gibi sürekli topik değiştiriyoruz ama sen buluyorsun
Canım 2.doktor Erkek dedi en son gittiğimde jfk başka bir doktor ise bacaklarını açmadı o yüzden bence Kız olabilir dedi.Fakat benim içime Erkek doğuyor bence erkek cumartesi 11:00 de randevum var kesin belli olur artık.
Canım Rabbim herşeyin en iyisini bilir.Ben öyle inanıyorumki sırası geldiğinde hepiniz meleklerinize kavuşacaksınız.
Harika olmuş,eee bu topikteki hanımlarda öyle sıradan hanımlar değil accık delilik var bizde
değerli katılımcılar ; cuma gününe kadar herkesin isminin karşısındaki kadar yasin'i okuyup bildirmesi önemle rica olunur..
crafty ve miki..........1 adet
tuğba87 ..........1 adet
akıllım .........4 adet
doktorum .........5 adet
TOPLAM 23 ADET
ÖNCEDEN OKUNAN 18 ADET
GENEL TOPLAM 41 ADET
Crafty ve miki..........1 adet
tuğba87 ..........1 adet
akıllım .........4 adet
doktorum .........5 adet
toplam 23 adet
önceden okunan 18 adet
genel toplam 41 adet
inşallahhh benim perşembe yasin okunucakkk evimde banada 500 yasin okundu onu dualatıcam sizlerede dua edicemmm
birde kızlar duydunuz mu bunu 41 kere meryem suresi okuyan kişinin çocuğu olurmuşşş...
birde kızlar duydunuz mu bunu 41 kere meryem suresi okuyan kişinin çocuğu olurmuşşş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?