Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

adetin 3.günü gitmem çok zor.bu ara çok izin aldım ya ...
ama haftaya muhakkak giderim.kistleşmiş bir durumum yoktu bugüne kadar.bu ayda yoktur umarım.hormon testlerini olmazsa öbür aya yaptırırım.olmaz mı?

olur canım o zaman diğer ay şayet (allah korusun) adet olursan 3. Gün git doktora
klomen tarzı bi ilaç verirse 5. Gün başlanıyo çünkü

Kızlar şöyle bişey yapmak istiyorum keçeden
renkli keçeler nerede satılıyor ankarada bilen var mı:26:

Eki Görüntüle 169831

ay pek bi tatlı bunlar.. nakonun keçesi var , toptan satış yeri de kazım karabekirde.. websayfasında online satışları da var.. göz atabilirsin
Nako El Örgü İplikleri - Örgüde 1 Numara
ben hala örgü ipi alıcam da.. bir türlü kendime para ayıramadım.. almışken şöyle 50-60 liralık olacak.. bonbon serisinden bir de vizondan alıcam onlardan ördüm höşuma gitti.. bonbo ipi 5 tanesi 7,50.. burda mahallede tanesini 2,00-2,50 ye satıyorlar tuhafiyede..
hem webte 50 lira üzeri alışverişin kargosu onlardan, bir de hediye paketi gönderiyormuşlar..
inşallah bu ay kavuşurum iplerime

olur canım o zaman diğer ay şayet (allah korusun) adet olursan 3. Gün git doktora
klomen tarzı bi ilaç verirse 5. Gün başlanıyo çünkü

işte onu soruyorum cnm..klomene falan başlayabilmem için bu ay yine adet dönemindemi gitmem lazım.cumartesi günü gitsem başlayabilirmiyim acaba..yani ben hemen başlamak istiyorum.

kızlar ben kırmızı kartı yedim bile

işte onu soruyorum cnm..klomene falan başlayabilmem için bu ay yine adet dönemindemi gitmem lazım.cumartesi günü gitsem başlayabilirmiyim acaba..yani ben hemen başlamak istiyorum.

Mistim ne oldu leke meke beni yarı yolda bırakmak yok daha test yapacaktık
İnşallah gelmez cnm bende nasıl geçer bu 2 gün diye kara kara düşünüyorum seninki gelirse ben dayanamam valla cumaya kadar
Eğer olursan cnm 3. veya 4. gün git doktora 5. gün klomene başlatır yüksek ihtimal..eşinden ve senden testleri isteyecek tabi..

okadaaarrr topik gezdim bukadar şekerin biarada olduğu bir topik daha görmedim:

adetin 1. günü demek yoğun kanamanın 1. günü demek
5. güne kadar gidebilirsin..dolayısıyla ctesi olabilür

bakalım bakalım
toptan satış yerinde bana yarım metre satarlar mı ki

sen bekle cnm bana bakma.. üzgünüm senide yarı yolda bıraktım ama

adetin 1. günü demek yoğun kanamanın 1. günü demek
5. güne kadar gidebilirsin..dolayısıyla ctesi olabilür

tamam o zaman ben cumartesi günü şükrana gidiyorum. birde alttanmı muayene eder acaba o halde :26: çok soru sordum demi sana.ama akıllıbıdık olan sensin

cnm herkes 5.gün kullandım diyor ama benim doktorum bana adetimin 3.günü gel dedi başladık ogün günde 2 tane ile çok şükür Allahın izniyle hamileyim,,, darısı tüm isteyenlerin başına,,, sende 3.günü git bence

Tamam o zaman ben cumartesi günü şükrana gidiyorum. Birde alttanmı muayene eder acaba o halde :26: çok soru sordum demi sana.ama akıllıbıdık olan sensin

ne dimek canım sor sor bildiğim bişey varsa dökerim ortaya ben:)
evet alttan muayene eder canım..

o mutfak dolaplarının içinin 1 yıl sonraki halini çok merak ettim

aynısını yeminle bende düşündüm.. ben 4 yıl olacak evleneli.. kaynanamdan da ayrılalı 2 yıl.. hala dolaptaki kap çanak çölmek tabak hep yer değiştiririm.. dolap yetmez hiç bir zaman bana ayrıca da pek fazla bişiyim yok.. 3 boy tencerem 1 düdüklüm var onlar hala yer bulamadı kendilerine..
bir de şey istiyorum hani ahşap dolap olur ya üstü ekmek koyma yeri.. alıcam da.. çok pahalı geliyor yaw 80 liradan aşağıya bulamıyorum.. eniştemiz sitelerde yer açacak kendine.. inşallah uygun yaparsa ona yaptırırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…