yapma...bi dakika hayırlısı tabi ama nasıl???
Lekedir belki ne bilim bişidir_??
yani bilmiyorum kırmızı geldi işte..
Bakalım devamı gelmezse lekedir diycem ama sanmıyorum.
Bu arada hala kasığım ağrıyo oda ayrı bir dert.ben kist var kırmızı gelemeyeck diye şartlanmıştım kırmızı gelmeye başladı hala ağrımda var.bana şüküşün yolları gözüktü artık.
ama eşinle git... Mistim nolur versin şu sıvıyı yaaa
kızlar ben kırmızı kartı yedim bile
adetim biter bitmez gidicem evet.
Senin eşin verdimi peki durumlar nasıl?
aman canım dert etme.. Sende bu ay hamile kalsaydın.. Nisana kaç kişi uğraşacaktı..Haydi hayırlısı.. Maçlara devam ediceez. Durmak yok..
şüküşe de görünürsünüz artık.. Hem eşine söle saçını başını yoldurmasın bize. Ne var şükran köylüsü ise.. Sanki hergün gelip gidiyorlar mı da böyle tavır yapıyor bu adamcağız..
aman canım dert etme.. sende bu ay hamile kalsaydın.. nisana kaç kişi uğraşacaktı..haydi hayırlısı.. maçlara devam ediceez. durmak yok..
şüküşe de görünürsünüz artık.. hem eşine söle saçını başını yoldurmasın bize. ne var şükran köylüsü ise.. sanki hergün gelip gidiyorlar mı da böyle tavır yapıyor bu adamcağız..
vermedi daha doğrusu veremedi
bu aralar işleri yoğun dün bile geç geldi düşün artık:)))
olmazsa bu ay verecek ama kaçışı yok
başka bir merkez de olabilir illa orada yaptıracak diye bir kaide yok
ben mistinin eşini anlayabiliyorum..
başka bir merkez de olabilir illa orada yaptıracak diye bir kaide yok
ben mistinin eşini anlayabiliyorum..
eşimde artık bu konuda alınganlık yapmaya başladı..konusu açılınca tamam sorun bende sen rahat ol deyip duruyo.ama kaçışı yok benim adımda mistiyse verecek o testi hemde en kısa sürede.
Kızdım geçen gün alınganlık yapmana gerek yok.ne gerekiyorsa sende yapacaksın bende dedim.kaçamazsın dedim.
tabi canım zor birşey erkekler için, onları vermeye ikna etmek bence zor.. Bende eşime diyorum yaza senden başlıcaz.. Baltık herşey normal ben kendi kontrollerime devam ederim..
Eşim de diyor hiç acımıyormusun banaAyol dedim sen bana acı karıştırmadıkları yer bırakmıyorlar.. Sen bir kabtan kaçıyorsun dedim.. Gülüyor karşımda
kimyasal düşükten sonra eşim sperm vermem lazım deyip duruyodu
deli misin bak oluyo işte bi sorun yok demiştim ben de
meğer araştırmış
spermlerin fizyolojisinin bozuk olması da kimyasala neden olabiliymuş
onu okuduktan sonra belki de o yüzden düştü bebek..vermem lazım diyo
evet erkeklerde sorun varsa biz kadınlar yıprandığımızla kalırız
ben aslında sabırlı gözükürüm ama istediğim birşeyin hemen olmasından yanayımdır hep..bu bebek meselesi çok sıkmaya başladı artık beni.hiç bu kadar bekleyeceğimi düşünmemiştim.her ay yeni şeyler üretiyorum kafamdan.acaba şundanmı bundanmı diye..nerdeyse yeter artık istemiyorum çocuk falan deyip başlıycam korunmaya
ben aslında sabırlı gözükürüm ama istediğim birşeyin hemen olmasından yanayımdır hep..bu bebek meselesi çok sıkmaya başladı artık beni.hiç bu kadar bekleyeceğimi düşünmemiştim.her ay yeni şeyler üretiyorum kafamdan.acaba şundanmı bundanmı diye..nerdeyse yeter artık istemiyorum çocuk falan deyip başlıycam korunmaya
korunursan kesin kazara olur
Acep korunuyomuş gibi mi yapsak:44:
akıllım adetten sonra şükrana ne zaman gideyim sence?ama bende istiycem ilaç falan..gider gitmez hemen başlarmı acaba tedaviye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?