Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

yapma...bi dakika hayırlısı tabi ama nasıl???
Lekedir belki ne bilim bişidir_??

yani bilmiyorum kırmızı geldi işte..
bakalım devamı gelmezse lekedir diycem ama sanmıyorum.
bu arada hala kasığım ağrıyo oda ayrı bir dert.ben kist var kırmızı gelemeyeck diye şartlanmıştım kırmızı gelmeye başladı hala ağrımda var.bana şüküşün yolları gözüktü artık.

ama eşinle git... Mistim nolur versin şu sıvıyı yaaa

kızlar ben kırmızı kartı yedim bile

aman canım dert etme.. sende bu ay hamile kalsaydın.. nisana kaç kişi uğraşacaktı.. haydi hayırlısı.. maçlara devam ediceez. durmak yok..
şüküşe de görünürsünüz artık.. hem eşine söle saçını başını yoldurmasın bize. ne var şükran köylüsü ise.. sanki hergün gelip gidiyorlar mı da böyle tavır yapıyor bu adamcağız..

başka bir merkez de olabilir illa orada yaptıracak diye bir kaide yok
ben mistinin eşini anlayabiliyorum..

vermedi daha doğrusu veremedi
bu aralar işleri yoğun dün bile geç geldi düşün artık:)))

olmazsa bu ay verecek ama kaçışı yok

eşimde artık bu konuda alınganlık yapmaya başladı..konusu açılınca tamam sorun bende sen rahat ol deyip duruyo.ama kaçışı yok benim adımda mistiyse verecek o testi hemde en kısa sürede.
kızdım geçen gün alınganlık yapmana gerek yok.ne gerekiyorsa sende yapacaksın bende dedim.kaçamazsın dedim.

başka bir merkez de olabilir illa orada yaptıracak diye bir kaide yok
ben mistinin eşini anlayabiliyorum..

tabi canım zor birşey erkekler için, onları vermeye ikna etmek bence zor.. bende eşime diyorum yaza senden başlıcaz.. baltık herşey normal ben kendi kontrollerime devam ederim..
eşim de diyor hiç acımıyormusun bana ayol dedim sen bana acı karıştırmadıkları yer bırakmıyorlar.. sen bir kabtan kaçıyorsun dedim.. gülüyor karşımda

kimyasal düşükten sonra eşim sperm vermem lazım deyip duruyodu
deli misin bak oluyo işte bi sorun yok demiştim ben de
meğer araştırmış
spermlerin fizyolojisinin bozuk olması da kimyasala neden olabiliymuş
onu okuduktan sonra belki de o yüzden düştü bebek..vermem lazım diyo

evet erkeklerde sorun varsa biz kadınlar yıprandığımızla kalırız

ben aslında sabırlı gözükürüm ama istediğim birşeyin hemen olmasından yanayımdır hep..bu bebek meselesi çok sıkmaya başladı artık beni.hiç bu kadar bekleyeceğimi düşünmemiştim.her ay yeni şeyler üretiyorum kafamdan.acaba şundanmı bundanmı diye..nerdeyse yeter artık istemiyorum çocuk falan deyip başlıycam korunmaya

Amaaannn mistim güzelim
umarımki leke olarak kalıp gider...
Olur da kırmızı gelirse daha mart ayındayız...burası nisan topiği
nisanın kapanışını yaparsın inşallah...dayısının glişine de yetişmiş olur bebik

yok kuzum öyle deme.. keyif almaya bak.. takma kafana.. vallahi ben de korunucam dedim güya ilaç kullandığım zaman ama korunmadım.. eşin de testi yaptırınca bakarsınız artık ne yapılması gerekiyorsa yapılır.. ama üzme kendini tamam mı

çok sinirli bi kişilik olmuşum ben eşim üle diyo
özellikle yumurtlama günlerimde hiç çekilmiyomuşum
(garibim o da biliyo bütün detayları..yumurta akı kıvamı geldi mi falan diyo :)))

korunursan kesin kazara olur
Acep korunuyomuş gibi mi yapsak:44:

akıllım adetten sonra şükrana ne zaman gideyim sence?ama bende istiycem ilaç falan..gider gitmez hemen başlarmı acaba tedaviye..

adetin 2. Veya 3. Günü git
belki östrojen-testesteron-fsh tahlili isteyebilir o hormonlar için adetin 3. Günü kan veriliyo
adetim bebeksiz geciktiğinde istemişti benden..

Dersin şu kadardır korunmuyoruz çok istiyoruz diye
bakar kistleşmiş bişi var mı eğer temizse klomen verir
kistik bi yapı varsa vermez çünkü var olan kistleri büyütürmüş klomen

ay kızlar bizim kombi cortlamıştı pazar günü 2 gündür teknik servis gelmeyince (garantisi olduğu için) eşim içindeki kartı aldı tamire götürdü.. ay inşallah çalışır yaw.. nefret ediyorum kendimden banyp yapasım var.. pazar günü yaptım piknikten gelince ama tasla dökmekle köy usulu olmuyor yaw.. sacımı şampuandan balsamdan yıkayamadım herhalde güzel.. dün akşam saçımın berbat göründüğünü fark ettim..
ayol eskiden nasıl yapıyomuşlar sürekli böyle banyo.. suyu ısıt ılıştır döke döke.. pehh.. nekadar rahat bir çağdayız.. herşeyimiz hazır kolay.. ondan bukadar tembeliz galiba.. ondan da kolay kilo alıyoruz.. bencee

Kızlar şöyle bişey yapmak istiyorum keçeden
renkli keçeler nerede satılıyor ankarada bilen var mı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…