Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

pişşttt
mahmut ismi ile dalga yokkk

benim 3 hafta sonra 2 li testim var
şimdiden paniği sardı beni yaaaaaaa

herşey çok güzel olacak.. mikimiz de sağlıklı :) ben şimdiden merak ediyorum acep sana daha mı çok benzer diye .. eyvah.. ozaman acıdım kocana

merhaba kızlar bende nisanda hamile kalmak istiyorum olmadı mayıs olmadı haziran durmak yok devam edicem :))) hamile kalabilmek için uyguladığınız yöntemler varmı? ben gün aşırı ilişkiye girmektan başka bişi yapmıyorum hatta sonrasında uzanmıyorum bile olacağı varsa olur o zaten diye düşünüyorum. sanki ne kadar çok uğraşırsam o kadar stres yapacakmışım gibi geliyor o yüzden çokta düşünmeden devam ediyorum öylee

hoşgeldin arkadaşım, kendini biraz tanıt bakalım :) evlilik yaş.. kaç aydır deniyorsunuz..

rabbim herkese sağlıklı bebişler nasip etsin

hoşgeldin arkadaşım, kendini biraz tanıt bakalım :) evlilik yaş.. kaç aydır deniyorsunuz..

rabbim herkese sağlıklı bebişler nasip etsin

hoşbulduk canım. ben daha 4 aylık evliyim :))) ama 28 yaşına girdim maleseff :))
eşimlede 2.5 sene flört döneminden sonra evlendik gayet mutluyuz ve birde bebek istiyoruz. ocak ve şubatta korunmadım ama daha sonra benim okul durumu ortaya çıktı aslında önlisans mezunuyum ama açık liseden lise branşımı değiştirmeye karar verdim. devam zorunluluğu olan 2 dönem okul ve bir dönemde staj olmak üzere toplamda 3 dönem. bu şubatta yani ikinci dönemde başladım okula. o ara kafam karıştı eğer gebelik olursa okul yarım kalacak diye bi yandan bebek istiyorum bi yandanda okulu bitirmek istiyorum. sonra şöyle bir formül buldum eğer nisanda hamile kalsam bile aralıkta doğuruyorum rapor falan 1 ayı kurtarıyorum ilk dönemi yani geriye birtek staj kalıyo onuda sonra yapabiliyorum. çünkü artık dayanamıcam bebik istiyorum şiddetlee :))) benim durumum böyle korunmayı yeni bıraktım 4 gün oldu inşallah çok bekletmez allahım isteyenlerii

Çocuğu araya sıkıştırmak çocuğa haksızlık gibi geliyo bana..3 dönem çok değil ki accık bekliyeydinn?

hakkında hayırlısı canım... beklenmeyen adet tarihin nezaman? inşallah fazla uğraştırmaz sizi bebik.. çoğumuz yani bu topikte olanlar 6-7ayı aşmış durumdayız.. hala bekliyoruz :)
hemen olacak diye birşey yok ama istemeyen de 1 kere de gebe kalabiliyor.. üstüne fazla gitmemek lazım konunun..

bebeği araya sıkıştırmıyorum esasında bebek olduğunda okulu askıya almış oluyorum :))) çok seviyorum çocukları ya allahım hepimize versin inşallahhhh

28 iydi canım.ama pazar günü kahve bileke geldi bir damla daha gerisi yok.bu sabah test yapcaktım ama vazgeçtim kırmızılar gelir die.yarın sabah yapıcam inşş

hadi hayırlısı olsın cnm..
kaçıncı denemendi bu ay..özel birşey yaptınmı hamile kalmak için falan?

12 nisan gibi olması lazım çünkü geçen ay esasında 15 mart olması lazımdı gecikti 18 de oldum.24 günde bir oluyorum bakalım 12 nisan diyorum o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…