günaydın cnm..
filmin güzel kısımları size uymuş evet ama devamının sizi anlattığına inanmıyorum.
bizim bebelerimiz olacak merak etme
bende izledim o filmi boşver izleme zaten devamını bende üzülmüştüm.
puf bende bugün öğlen yine doktora gidicem yumurtlama takibi yapıyıor salı yoktu hiç yumurtam inş şimdi vardır
günaydın mistikomm olacak inşallah da o olana kadar benim durumum ne olur bilmem
çok totemci oldum ya
neredeyse yoldan geçen araba kırmızıysa bebeğim olacak değilse olmıcak diyecek kıvama geldim
adetinin kaçıncı günü??
dün bendeydi karamsarlık bugün sana geçmiş.olacak cnm da bizim bebeler nazlı olduğu için bizi beklettikten sonra olacak.
günaydın canlarrrr.Hayırlı Cumalarr...
hepsi dayak istiyo valla..gerçi ben de 7 ay bekletmişim annemi
eden bulur güzelimmmm
sevoş gelmedi... müdürü nete çok giriyosun demiş
girmicekmi ki acep:44:
valla ben hiç bekletmemişim annemi..ilk geceden konmuşum göbeğine.hatta annem çok korkmuş erken doğarsa insanlar yanlış anlar diye...annemler evlendikten tamı tamına 9 ay 10 gün sonra ben doğmuşum
eşimin dayısının oğlunun da düğününe gittik 1,5 ay sonra eşinin hamile olduğunu duyduk
ilk gece bebesiymiş
öyle ilk gece bebesi olduğu söylenip erken doğan bir bebeği var kuzeniminde.erken dediysem evlendikten dört ay sonra doğdu..kız temeli atmış kocayı öyle almış..bizim gibi beklemedi
aboooww skandalll
ay kınamayım bebemin beliğimin başına gelir mazallah
öle valla..hiç kimse beklemezdi ondan öyle birşey.tekvandocu birde kendisi erkek gibiydi yani..sonra kırklıyken eşiyle birlikte olmuş birde o zaman hamile kaldı.1 yıllık evliyken 2 bebesi oldu kızın.
valla attıkları tutmuş o zaman maşallah diyem..
pişit sevoo
napıyosun belin nasıl oldu..
müdürüne bi temiz sövdüm klavyenin arkasından haberin olsun
günaydınn hayırlı cumalar
sevsena benide 5 nisana yazıver canım
bu arada
doktor civanımdan sonra potim ve koprinam da yasin okumuş
ayrıca trilaylom da okuyacağını söylemiş hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum huzurlarınızda efenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?