Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

canım hayırlısı işte, bende klomen başlayacakken sürekli gitiğim doktora gittim, ama ameliyattaydı, geç çıkacağı daha hasta almayacağı söylendi, yarım saat arabada oturup ne yapsam diye düşündüm yolda ağladım sinirden ne kadar şanssızım diye, ama tesadüf başka bir hastaneyi aradım ve doktor oradaydı hemen gittim ve tedavi başladı, çok şükür herşey yolunda gitti, sen bunu anlatınca benimkine çok tanıdık geldi, sonuda aynı olur inşallah

günaydın kızlarrrrr....martın son haberi bendenn.Bu sabah test yaptım ve 2.çizgiyi gördüm
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM

ayyyy bu haber süper geldi şimdii ayın son günü harikasın tuğbacım..
Allah kucağına almayı nasip etsin ..MArtı güzel kapattık nisanı da güzel açarız inşallah

HAydi kızlar halaya

günaydın kızlarrrrr....martın son haberi bendenn.Bu sabah test yaptım ve 2.çizgiyi gördüm
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM

hayırlı olsun canım, sen kanamadan bahsedince ben onun yerleşme kanaması olduğunu düşünmüştüm ama sana söylemeye fırsat bulamadım, hadi bakalım nisana 1 gün kala topiğimize bereket getirir inşallah

süperr işte her işte bir hayır vardır..

bugün sabaha kadar rüyamda bile hep bu işle uğraştım..çok taktım kafama sanırım..şükran hanımada kaçtır arıyorum bir türlü randevu alamadım Ben bu doktoruda çok beğenmiştim.o zaman düşük yaparken bana çok yardımcı oldu ve beni çok rahatlattı..onuda kaç defa aradım randevu alamadım ve şansa bakarmısın cumartesi günü ve benim istediğim saat direk boşmuş ya şaka gibi resmen

He bu arada sizlere döneyim..
Akıllım sen stres olmakta haklısın ama eşlerimizde bilerek ve isteyerek yapmıyorlar çoğu şeyi..o da senin kadar istiyordur ama iş söz konusu olunca malesef elden birşey gelmiyor.

Pınarım bencede sanki biraz abartmışsın.ama annemle aramıza girme demeseymiş keşke eşinde.benim eşimde yapıyo bazen öle densiz konuşmalar..kızıyorum bende.annenin yanında öle konularda şaka bile yapma bana diyorum

bu arada lina kadın sağlığı şükran çakmağın sekreteri kadın sana sesleniyorum!!!!
seni tebrik ederim yağ dokusuna ovitrelle yaptığın yer morardı!!!! oturur vaziyette ince ince ağrıyo

gerçi şaşmamak lazım vardı sende o potansiyel
zaten 2 ay önce kan aldığında da damarı bulamayıp kolumu delik deşik etmiştin!!!
damarı bulabilip kanı aldıktan sonra da 2 hafta kolum morarmıştı!!!!!
acımadı demiştim o zaman ama manyak gibi acımıştı!!!!

aman söyleyim bi şekilde de içimde kalmasın

umarım duyar sesini ve sitemini.geçmiş olsun bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…