Kızlar ne oldu biliyomusunuz ?
şükran hanımdan randevu alamadım diye üzüldüm düşünüyordum..lokman hekim hastanesine gitmiştim ben düşük yaptığımda orda bir doktor muayene etmişti beni çokda iyi bir doktordu.hatta sincanda çok tutuluyo kendisi,randevu almak çok zor ama.neyse lokman hekimi aradım dedim kendisinden randevu alacaktım.kızın dediği tek şey 2 nisan cumartesi günü 17.45de olurmu dedi.ben tabi şok..olur olur dedim..kendisi çalışmıyordu ama o saate kadar dedim.kızda dediki ama bu hafta çalışıyo..o kadar şaşırdım ve mutlu oldumki anlatamam.rabbimin yardımını hissetim resmen :)
günaydın kızlarrrrr....martın son haberi bendenn.Bu sabah test yaptım ve 2.çizgiyi gördüm
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM
günaydın kızlarrrrr....martın son haberi bendenn.Bu sabah test yaptım ve 2.çizgiyi gördüm
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM
ayyyy bu haber süper geldi şimdii ayın son günü harikasın tuğbacım..
Allah kucağına almayı nasip etsin ..MArtı güzel kapattık nisanı da güzel açarız inşallah
HAydi kızlar halaya
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM
süperr işte her işte bir hayır vardır..
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM
ay maşallaaahhh
anlatsana kaç ayrıd uğraşıyodun ne yaptın nasıl oldu???
ben hatırlamıyorum seni:44:
HAYIRLI OLSUN CNM....
canım daha yeni.ilk aydı denemezi-mizzz...bana da süprüz oldu.
ne güzel maşallah canım
kanda da yaptır pekiştir iyice
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM
bu arada lina kadın sağlığı şükran çakmağın sekreteri kadın sana sesleniyorum!!!!
seni tebrik ederim yağ dokusuna ovitrelle yaptığın yer morardı!!!! oturur vaziyette ince ince ağrıyo
gerçi şaşmamak lazım vardı sende o potansiyel
zaten 2 ay önce kan aldığında da damarı bulamayıp kolumu delik deşik etmiştin!!!
damarı bulabilip kanı aldıktan sonra da 2 hafta kolum morarmıştı!!!!!
acımadı demiştim o zaman ama manyak gibi acımıştı!!!!
aman söyleyim bi şekilde de içimde kalmasın
Günaydın bayanlarrr,
Tebrikler Tugbaa. Hemen halaya katılıyorum ben de
günaydın trilaylomm
kapı gıcırtısını duydun geldin
Lokman Hekimdeki doktorun ad ne mistcim?
günaydın trilaylomm
kapı gıcırtısını duydun geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?