Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

kızlar şaka gibi,,,
nişalısında şiddet eğilimi olan birine diğerinin önerisi ;seviyorum diyorsun o zaman tekvandoya git hiç olmazsa sana el kaldırırsa kendini korursun

hömm.. şey.. günaydın kızlar.. neden bukadan sessiz ve kimsecikler yok..

doktorcum nazar değmesin allah sağlık versin ikinize de..

tugbanur2008 seni de tebrik ederim gülo, bence kan testi için yarını bekleme bugün yaptır hemen (biz de heyecanlıyız )

kızlar yalnız bırakmayın yaw.. nerdesiniz..:2:

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 4 ziyaretçi)

1. koprina87

4ziyaretçi kim yaw.. kızlar yoksa sayfaya bakamadınız diye şut mu etti ki

Son düzenleme:
selam arkadaslar
sızı cok ozledım fakat sınavlarım var aöf sınavlarım
bu ara gıremıyorum
biraz özgür bıraktım kendımı yanınıza geldim
naspıyosunuz nasılsınz?
bu arada benım bat : 4 nisan
memeler bomba

medi medi sen nerelerdesin ...gözümüz seni arıyor valla..
valla bu aralar keyfimiz yerinde hamişler çoğaldı ..Bahar bereketi yaradı herkese..
Meme dedinde hemen kendimi yokladım benmde şişmiş valla
yarın sabah test yapacam çok heyecanlıyım ,umutlansam mı umutlanmasam mı bilemedim?
sen de var mı bi değişiklik,?

çok uykum gelıyo benım ya tek degısıklık o cnm
bende bu sabah idrar testı yapıcaktım boşver dedım işe geç kalıcaktım yarına erteledım:)
nasılsa adete 3 gun kaldı varsa çıkar yoksa da boşa umutlanmam..

oy kuzum sen nerelerdesin yaw, vallahi özledik seni.. memeler bomba diyince bende 5gün önceki halimi hatırladım.. her ay aynı şeyler işte :) nisana tam gaz devam dimi mediko..
fazla özletme kendini haa..

oy kuzum sen nerelerdesin yaw, vallahi özledik seni.. memeler bomba diyince bende 5gün önceki halimi hatırladım.. her ay aynı şeyler işte :) nisana tam gaz devam dimi mediko..
fazla özletme kendini haa..

aynen ya
ama çalışmalara okadar takılmıyorum
az çalıştım bu ay olursa mucıze olur koprina..

başarılar cnm sana..umarım istediğin başarıyı elde edersin.

anam ne bileyim ben bunu yazdım herkes gitti ..üzüldüm tek başıma

tamda senin lafının üstüne denk gelmiş o zaman herkesin gidişi

aynen ya
ama çalışmalara okadar takılmıyorum
az çalıştım bu ay olursa mucıze olur koprina..

e zaten biliyorsun olacağı varsa da 1 çalışma yeterli oluyor.. inşallah gelir artık medik bebik..

haydi benden herkeze nescafe.. yanına börek ikram edebilürüm.. kendim yaptım koca yedi akşam yarım tepsiyi bende öle bakakaldım.. gecenin 11de, anca bi havuç geveledim bende bu sabah ta diğer yarısını getirdim belki yerim diye de.. yok yasakladım kendime hamur işini..

ayyy kızlar .. facebookta annemin arkadaşlarına bakıyordum.. kreşteki öğretmenime denk geldim.. kreşten resimler falan koymuş.. çok duygulandım.. bayağı da yaşlanmış kadıncağız yaw.. asistanları da pek kokoş şaka maka 20yıl önce o kreşteydim bende.. hala o kreş varr.. gözlerim çöşme gibi akıverecek sanırım..

yine sessizlik.. nekadan yoğun bacılarım yaw.. :) keşke bende yoğun olsam anam.. işlerinizden bana da verin daha çabuk yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…