kızlar topiğinize bayıldıminşallah en kısa zamanda hamiş kalırsınız ve kolay doğumlarla bebişlerinizi kollarınıza alırsınız..sonrasını anlatmayayım sizler tecrübe edin gözünüzü korkutmayayım şimdi
e sonrasında da kaka temizlicez işte :) inşallah.. artık buna da dua eder olduk gibi..
o kakayı bulsanız yatıp kalkıp dua edersiniz nasıl mı ya da niye mi?hemen açıklayayyım..bu bebekler pırt yapmayı bilmiyolar ve gece gündüz ağlıyolar..bir insanın(gerçi ben oğluşuma maket insan diyorum makette olsa insan)pırt yapması diğerlerini ne kadar sevindiriyo o zaman göreceksiniz..babasıyla ben poposunu dinliyoz pırt yaptı mı yapmadı mı diye...
aman pırt yapsın da ona sevinelim, temizleriz.. gazlı bebekler daha zor oluyor.. annem beni anlatır.. afedersiniz.. peçeteyle popomun dibinde bekliyomuş acaba bişi yapcam mı diye.. sürekli huysuzlaşıyormuşum gazdan dolayı..
ki 23 yaşındayım hala kabızlık derdim var..
biz yakında 1 aylık olacaz hala pırtlatmayı öğretemedik çocuğa babası artık iğrençleşmeye başladı acaba nasıl yapıldığını göstersemmi oğluma falan diyoannen bir çözüm bulabilmiş mi yoksa öyle büyümüş müsün canım
ay babalar da bi acaip oluyor yaw.. babam da beni bana anlatırdı.. koyardım diyor seni dizlerimin üstüne güya uyuyacaksın sallarken kendim uyuyordum diyor.. sen uyumazdın ağlardın ben uyuyunca diyor
ilk bebekle gazlı bebek oluyomuş diyolar.. nekadar doğru bilmiyorum ama.. benim annem de kabızlık sıkıntısı çeker.. bana da geçmiş demek ki.. kardeşim gayet rahat..
bir çözüm de yok.. gerçi doktora falan hiç gitmedim bu konu ile ilgili de.. bol bol ılık su ve meyve tüketmeye bakıyorum ozaman biraz daha rahat oluyorum.. ama bebek için ne yapılması gerektiğini hiç bilmem
YAzını gorunce solıyım dedm
en ıyı cozum lıflı sebzelerle beslenmek
yaklasık brı aydır fenalardaydım
cıkıyordum ama ole ıste
AMa 3 gundur sebze agırlık beslendım ve sureklı rahatca cıkabıldım
ohhh
kremlerim geldiii :)
sıkılaştırıcı, çatlak önleyici ve gögüs çatlağı önleyici
sürüneyim bol bol :)
ooh sürün bol bolkız az önce şu altta geçen paylaşımlarda biri yazmış 27-28 haftalık mı ne hamiş, göğüs uçları çatlamış ama doktor krem kullanma kimyasal bişey kullanma demiş.. benim de aklım karıştı.. normalde doktorlar yazar bu kremleri belli bi süre sonra bu neden böle demişki
chicco nun bu tatlım
bebeği koruyan özel formülü varmış
Crafty ve miki..........1 adet
tuğba87 ..........1 adet OKUDU
serafine ..........1 adet
trilaylaylom ..........3 adet
gıdapınarcım ......... 3 adet
akıllım .........4 adet
doktorum .........4 adet OKUDU
bendeniz misti .......4 adet
CNM BİR ADETTE BEN OKUDUM.
5 KOPRİNA 2 AKILLIM 1 MİSTİ = 8 ADET OKUNAN
YUKARIDAKİ LİSTEYE GÖRE KALAN = 16
TOPLAMDA KALAN 8 TANE...
KIZLAR HERKES YARINA TAMAMLAYABİLİRMİ ACABA YASİNLERİNİ :26:
Crafty ve miki..........1 adet
tuğba87 ..........1 adet OKUDU
serafine ..........1 adet
trilaylaylom ..........3 adet
gıdapınarcım ......... 3 adet
akıllım .........4 adet
doktorum .........4 adet OKUDU
bendeniz misti .......4 adet
CNM BİR ADETTE BEN OKUDUM.
5 KOPRİNA 2 AKILLIM 1 MİSTİ = 8 ADET OKUNAN
YUKARIDAKİ LİSTEYE GÖRE KALAN = 16
TOPLAMDA KALAN 8 TANE...
KIZLAR HERKES YARINA TAMAMLAYABİLİRMİ ACABA YASİNLERİNİ :26:
canım ben zaten bıdıkıma da söledim eksik olursa okurum diye. akşama okurum bende.. yetişir yetişir merak etmeyin .. sabah ilk işim size haber vermek olur.. yarın dualanacak yanlış hatırlamıyorsam
kızlar şimdi ben heveslenmeyeyim kim heveslensin...
Öğle yemeğinde ben çok tanımayan bir arkadaş rüyasında görmüş onu anlattı.
bi kızım varmış 2 yaşında elimden tutuyomuş gelinlik alacakmışız ona.gelinliğin eteğinde de ev resmi varmış kapısı altınmış..
tam umutsuzlaşıyorum düşünme diyorum şimdi de durduk yere bunu anlatınca ben ne düşüneyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?