Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

buyrun buradan yakın :82:

ne şimdi ben anlayamadım :26:

klomen içmiş, adetinin 20. gününde doktora gitmiş yumurtan yok demiş doktor..
sonra adeti gecikmiş, arkadaş da yumurtam yoktu bu kesin kist napcam ben diye günler öncesinden klomen topiğine yazmıştı..
dün test yapmış hamileymiş

buyur işte
20. günden sonra yumurta oluşmuş çatlamış döllenmiş..kısmet değil de nedir????

Tamam ulen bırakın bu hesap kitap işlerini. Olacaksa oluyo işte, olmıycaksa da olmuyo. Tek yapılacak şey dua. Ben bunu bilir bunu söylerimmmmm

mucizeeeeeeeee

şimdi anladım..
Tamamen kısmet..rabbim ol deyince her şey oluveriyor..

tamam ulen yapmıyorum bundan sonra çalışma malışma
olacağı varsa klozetten bulaşır

Ben üniversitedeyken yurdun su hattının geçtiği yerde çalışma vardı.sularımızı kestiler bir gün.karşımızda postane vardı akşamları postaneye tuvalete gidiyorduk.tabi onca kız kimimiz kadınlar tarafına kimimiz erkekler tarafına tuvalete giriyoduk.erkekler tuvaletine girmeyi kimse istemiyordu.etrafta sperm falan vardırda hamile kalırız diye
Amma cahilmişiz ya

çünkü ben açık bırakmışım sayfayı
müdürü çağırdım bişi sormaya yanlışlıkla ne yapacağımı şaşırdım ve sayfayı açtım salak gibi

benim sayfamda hiç kapanmıyoki..
alışkanlık olmuş devamlı açık kalıyo..ben gidiyorum geliyorum bazen bakıyorum hala açık
müdürün anlamamıştır umarım sayfanın anlam ve önemini.

kızlar bugünü de bitirdim sağ salim..İnş yarında adet olmammm...ben kaçtım hepinize iyi akşamlar...

Son düzenleme:
hayırdır cnm neyin var?

babamın diz kapağında su azalması vardı o iice bitmiş ve aradaki kıkırdak ta bitmiş.. artık kemik zedelenmeye başlamış onun için ameliyat olması gerekiyormuş.. ona çok üzüldüm.. başıma ağrı girdi resmen.. birde öncesinde dayanamadım 4 gün önceden idrar testi yaptım negatif çıktı.. gerçi bu beni fazla üzmedi hayırlısıymış dedim ama babama çok canım sıkıldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…