Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

evet nasipse dualıcam ama onu nasıl yapıcam
sadece ben eşim ve arkadaşlarım tarafındak okunan yasinlerin hürmetine mi dicem:26:

vallahi bende nasıl dualandığını bilmiyorum...
bilen sölesin.. erce aplamız da bilir böle şeyleri ama o da nezaman gelir ki

vallahi bende nasıl dualandığını bilmiyorum...
bilen sölesin.. erce aplamız da bilir böle şeyleri ama o da nezaman gelir ki

gelir inşallah yarına kadar kendüsü
ama çok güzel bişi ya böyle okumak..Allah nasip ederse hergün okumaya niyetliyim
kuş gibi oluyo insan

bu akşam da 2 tane okucam hatta sabah önden 2 sayfasını okudum bile :)
ezberledim gibi bişey ilk 2 sayfayı..3 ve 4 de hızlı ama 5-6. sayfalarda hala takılıyorum

bende ezberledim gibi birşey..ben malesef kırmızıları yediğim için benim yerime eşim okuyor
dün akşam misafir vardı anca bir tane okutabildim bu akşam kalanları okuturum

gelir inşallah yarına kadar kendüsü
ama çok güzel bişi ya böyle okumak..Allah nasip ederse hergün okumaya niyetliyim
kuş gibi oluyo insan

vallahi akşam kaçta oturdum okumaya bilmiyorum ama eşim gelmeden önce ikisini okudum sonra o salonda koltukta sızmıştı bende fırsat buldum küçük odama geçtim 3 tane daha okumuşum.. 1 de meryem okudum kendime.. bi baktım saat 1:45 insan kaptırıyor kendini ama .. okuduğum zaman ya rüya görmüyorum yada hatırlamıyorum rahat uyanıyorum..

tabi sabahları eşimin bi gerizekalı çıkarcı arkadaşı var onun telefonuna uyandım sinirle o başka konu.. yarın kullandığımız arabayı eşim sahibine teslim edecek bakalım ozaman arayan olacak mı bizi.. resmen özel şöförü oldu adamın .. ama benimkinde de kafa yok anam.. eşim de şu mantıkta.. bugün ona yarın bana.. da bu yarın hiç gelmiyo.. töbe töbe..

hı bişi soracam öyle yarıda bırakıp sonradan devam edebiliyormuyuz ki ? ben ona taktım kafayı..
geçende burda dükkanda başladıydım.. ama müşteri gelince hep yarıda bıraktım sonra da yeniden baştan aldım... devam etseydim içime sinmezdi de ondan..

yani 2-3 sayfa okuyup bişi için aralık verip sonra devam edebilirmiyiz..

bağışlayın biraz cahil kalıyorum böle konularda

Regl bitti benim. İltihap fitilim de bitti. Doku iileştirici fitile başladm. Allam artk geçsin şu yanmalarım acılarımm( Denemeye korkuorum beaaa

Kızlar yasin den önce ve sonra okunacak bu dua yı da unutmayalım ,

Ey Allahım.Senden güzel sabır, temiz kalp, konuşan dil, kabul olunan dua,cenneti kazandıracak amel defteri, helal rızık, devam edici nimet, cennet elbiseleri, güzel mutluluk istiyorum.Ey ihtiyaçları gideren, Ey davetlere icabet eden, ey bela ve yoksullukları gideren, ey sırları ve gizlilikleri bilen, dilediğimi kabul et ve ihtiyaçlarımı gider Şu mubarek saatte Yasin ve kur-anı kerim hürmetine.Çünkü sen birşeyin olmasını istediğinde ona sadece ol dersin o da hemen oluverir ve herşeyin saltanatı kendi elinde olan ve her şeyin ve hepimizin kendisine döneceğimiz rabbimiz seni tesbih ederim.

Regl bitti benim. İltihap fitilim de bitti. Doku iileştirici fitile başladm. Allam artk geçsin şu yanmalarım acılarımm( Denemeye korkuorum beaaa

gündaşım benimki de bitti akşam cici oldum.. belki çalışma olur diye düşündüydüm ama koca sızdı kaldı.. zaten 11de geldi... bende fırsat buldum yasini okumaya.. adet sonrası da pek bi korkuyorum.. zaten en son iki hafta önce çalışma olmuş eşime diyorum böle bebek mi olur ayda 2-3 kezle bu ara eşim yoğundu da arkadaşlarına yardım etmekten kendisini beni dükkanını unuttu adamcağız.. ama yarın kurtulacak arabadan.. ozaman ak koyun kara koyun ortaya çıkacak ..

ben bu sinirle de zaten yanaşamıyorum adama.. sabır diyorum da taşıyorum belli noktalarda..

dün köpürdüm zaten kombi yüzünden adamlar garanti dışıdır demişler.. içindeki kart 300 lira mı ne.. ii oldu eşime de garantili ürüne müdahale etmeye kalkıştı ben yaparım edasında hep.. havası soldu..
ay töbe sanki düşmanımmış gibi konuşuyorum da bazen çıldırtıyor adam yaw.. biri buna bişe mi okudu üfledi.. aklıma herşey geliyor artık

kızlar aranızda biri hayıt hotumu mu kullanıyordu.. kimdi.. hanginizdi itiraf edin

benim koca geliyomuş ben çufçuflarım birazdan..
haala 2 cevaplanmamış sorum var gız yardım ediverin şu garibana

benim koca geliyomuş ben çufçuflarım birazdan..
Haala 2 cevaplanmamış sorum var Gız yardım ediverin şu garibana

ne sormuştun cnm sen?
Yasini yarım bırakıp okuyabilirmiyiz demiştin... Onun cevabını bende tam bilmiyorum.seni yanlış yönlendirmeyeyim.
Ikinci sorunu kaçırdım sanırım ne sorduğunu bilmiyorum :26:

Walla ben hayıt tohumu kullanmıyorum ama yumurta çatlasın diye mi olgunlaşsın diye mi ne kullanılıyomuş. Benim evin karşısındaki lokman hekim ablanın iltihap için bana önerdiği otları karıştırıp içmeye çalışıyorum.
civan perçemi,aslan pençesi, çoban çantası, ısırgan..Isırganı herkese tavsiye ederim kansızlığa da ii geliyomuş. Bu karışım aynı zamanda adet söktürücü ve düzenleyicidir.

Niye sordun acep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…