babamın diz kapağında su azalması vardı o iice bitmiş ve aradaki kıkırdak ta bitmiş.. artık kemik zedelenmeye başlamış onun için ameliyat olması gerekiyormuş.. ona çok üzüldüm.. başıma ağrı girdi resmen.. birde öncesinde dayanamadım 4 gün önceden idrar testi yaptım negatif çıktı.. gerçi bu beni fazla üzmedi hayırlısıymış dedim ama babama çok canım sıkıldı..
cnm geçmiş olsun..rabbim tez zamanda sağlık sıhhat versin.üzülme amaliyat olu iyileşir..sıkma canını.
teste gelince hayırlısı olsun cnm...önümüzdeki maçlara bakıaz artık..moral bozmak yok.
teşekkür ederim cnm.. test umurumda bile değil.. ama babama çok canım sıkıldı allahın izniyle iileşir ama ameliyat lafı çok itici yaa...
sen çaldın bende oynayım bari demi
babamın diz kapağında su azalması vardı o iice bitmiş ve aradaki kıkırdak ta bitmiş.. artık kemik zedelenmeye başlamış onun için ameliyat olması gerekiyormuş.. ona çok üzüldüm.. başıma ağrı girdi resmen.. birde öncesinde dayanamadım 4 gün önceden idrar testi yaptım negatif çıktı.. gerçi bu beni fazla üzmedi hayırlısıymış dedim ama babama çok canım sıkıldı..
haklısın cnm..ameliyat denilince insan bir tuhaf oluyor ama iyi olur sen merak etme.
Yaş ilerleyince mutlaka çıkıyo birşeyler mlsf..Üzülmemeye çalış Allah daha kötülerinden korusun. Devası var ki ameliyat olucakmış. Bunu düşün.
selam arkadaşlar
seboş geçmiş olsun canım allah şifa versin babana
hiiiççç üzülme benim kaynanam iki dizinden birden ameliyat oldu protez diz takıldı maşallah tazı gibi oldu eskisinden daha güzel yürüyo
babanda ameliyat olur rahatlar inşallah allah çaresiz dert vermesin
inşallah cnm bnm.. çok sağol..
allaha çok şükür cnm..
çok sağol cnm.. babamında platin ve kıkırdak takılacak. senin kayınvaliden ameliyattan ne kadar zaman sonra toparladı çünkü babam için 45 gün en az yatarsın bir fiil demişler...
yok be güzelim ertesi gün tuvalete kaldırıyo doktor 15 gün hastanede yattı ama iyiydi sadece antibiyotik ve ağrıkesici verdiler 45 güne kadar inşallah normal hayatına döner okadar da uzun sürmüyo
kızlar bugünü de bitirdim sağ salim..İnş yarında adet olmammm...ben kaçtım hepinize iyi akşamlar...
kızlarrrr özledim siziiiii dün bir ton temizlik yaptımmm bayıldım kalşdım yorgunluktannn bugünde misafirim vardı Yasin okunduuu sizin içinde dua ettim inşallahhh kabul olur..Birazdanda misafirim gelecek bende günün özeti buuuuu bu aradaaa seboşum ercecim hastalarınıza acil şifalar diliyorummm....
KIZLAR SELAMM :)
Bugun eşim eve geldi ve karıcım benimde folik asit ve çinko kullanmam gerekiyormus dedi..Ben zaten bi suredir folik asit kullanıyodum ama eşiminde kullanması gerektiğini bilmiyodum açıkçasıgerçekten erkeklerin de folik asit kullanması gerekiyormu bilgisi olan varmıı??
sperm için çinko belki ama folic kullanmıo erkekler cnm
yanlış duymuş. Bebekteki omurilik gelişimi için gereken bi takviye folic
ya da ben yanlış biliorum :)
günaydın kimseciklerrrr
günaydınmüzik dinliyorum da o yüzden oynuyorum yanlış anlaşılmasın
ne dinliyosun???
ben mazhar alansondan hamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?