Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

Koprim de 2 tane okumuş canlar
yetiştirelim derken hızımızı alamamışız

Fazlası da hatalı okuduğumuz yerlerin telafisi olsun

da
da
duasını nasıl yapıcam???
Bilgisi olan??

Koprim de 2 tane okumuş canlar
yetiştirelim derken hızımızı alamamışız

Fazlası da hatalı okuduğumuz yerlerin telafisi olsun

da
da
duasını nasıl yapıcam???
Bilgisi olan??

bence hiç özel bişeyler arama..zaten niyetin belli.bizlerinde ne niyetli okuduğumzda belli.normal yasinin okuyupda ardından duasını yapar gibi oku sonrasındada rabbim okunan 41 yasinin ne niyetle okunduğunu biliyorsun dualarımızı kabul eyle desen bile yeterli olur bence.

ben buldumdu dua
beenmediniz mi bunu :)

ablam hızır mısın mübarek :)

yasinlerin duasını nasıl yapıcam????
Bilürsün sen üle şeyleri

yooo erceyim diye iğrenç bi espri yapıyım
özel bi duası var mı bilmiyorum okurken zaten sana hayırlı evlat olması için niyet ederek okumuştur arkadaşlar diye düşünüyorum zaten rabbim niyetimizi biliyo kasma kendini içinden nasıl geliyosa öyle dua et canım

bıdıkçım biliyosundur mutlaka ama hatırlatayım
duaya başlarken önce tövbe etcen sonra ana babana dua etcen okunana yasini şerifleri peygamber efendimize hediye etcen sonrada gönlünden geçtiği gibi dua edebilirsin benim bildiğim bunlar bacım

crafty
crafty kullanıcısından alıntı
La ilahe illa ente ya hannanü ya mennanü ya bedias semavati vel erdı ya zel celali vel ikram

bunu okuyalım
kitap der ki cuma günü bu dua okunarak duada bulunulursa ne istenirse istensin kabul olunur.

Benim yasin de ok hayırlısı ile

Bir de okudum ki 100 defa Kevser okuyan kimse muradına nail olur. Sevsenam, yatarken senin için HAYIRLISINI dileyip okuyacağım.
Sen de oku bol bol
ben buldumdu dua
beenmediniz mi bunu :)

crafty ben bu yazını okumamışım, hatırlayamadım sanırım kafam dalgın biraz
sayıyla okumamıştım hiç kevser suresini bu akşam başlayayım bende okumaya sağol canım

Son düzenleme:
günaydın kızlar..
bıdıkıma ben de 3 adet okudum gün gece..Fazla fazla okundu galiba..
Allah kabul etsin..
Ben bugün 30. günümdeyim sabah kan testi yaptırdım sonuçları birazdan çıkacak.Aslında erken yaptırdım çünkü 32. gün olduğumu da bilirim .ama hiç adet olacak gibi hissetmiyorum bi de annemin dgm günü bugun belki varsa bir ihtimal hediyem olur diye yaptırdım ..

Çook heyecanlıyım ..Hangi sonuç hayırlı ise o olsun ..Dua edin kızlar ...

Çok heyecanlıyımm..Ne zamandır beklediğim sınav açıldı..Baby i unuttum bile
Çalışmam lazım benimm

hadi cnm hayırlısı olsun inşallah..ne zaman çıkacak sonuç?

canım nerde yaptırdın testi.kaç saatte çıkıyo??

pınarcım hadi güzel haberler ver bize neşemiz yerine gelsin

hayırlı olsun inşallah allah gönlüne göre versin mubarek cuma hürmetine

canım nerde yaptırdın testi.kaç saatte çıkıyo??
cnmaslında dün idrar testi yaptım negatif çıktı.Ama diyorum ya karnıda hiç adet kıpırdanması yok..Bide annemin dgm günü diye belki varsa diye ...Sabah özel hastanede kan aldırdım.1 saat sonra netten bakarsın dediler..

ay hadi hadi
güzel haber istiyoruz nisana güzel haberle başlamak istiyoruuuzzz

İnşallah cnm burda bi hamile hbr herkese umut oluyor.Ama 2 negatif idrar testinden sonra pozitif çıkar mı bilmem ..Negatif çıkarsa nisanı güzel açamadığım için şimdiden beni affedin kızlarr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…