Koprim de 2 tane okumuş canlar
yetiştirelim derken hızımızı alamamışız
Fazlası da hatalı okuduğumuz yerlerin telafisi olsun
da
da
duasını nasıl yapıcam???
Bilgisi olan??
günaydıınn hayırlı cumalar
La ilahe illa ente ya hannanü ya mennanü ya bedias semavati vel erdı ya zel celali vel ikram
bunu okuyalım
kitap der ki cuma günü bu dua okunarak duada bulunulursa ne istenirse istensin kabul olunur.
Benim yasin de ok hayırlısı ile
Bir de okudum ki 100 defa Kevser okuyan kimse muradına nail olur. Sevsenam, yatarken senin için HAYIRLISINI dileyip okuyacağım.
Sen de oku bol bol
ben buldumdu dua
beenmediniz mi bunu :)
ablam hızır mısın mübarek :)
yasinlerin duasını nasıl yapıcam????
Bilürsün sen üle şeyleri
crafty ben bu yazını okumamışım, hatırlayamadım sanırım kafam dalgın biraz
sayıyla okumamıştım hiç kevser suresini bu akşam başlayayım bende okumaya sağol canım
günaydın kızlar..
Bıdıkıma ben de 3 adet okudum gün gece..fazla fazla okundu galiba..
Allah kabul etsin..
Ben bugün 30. Günümdeyim sabah kan testi yaptırdım sonuçları birazdan çıkacak.aslında erken yaptırdım çünkü 32. Gün olduğumu da bilirim .ama hiç adet olacak gibi hissetmiyorum bi de annemin dgm günü bugun belki varsa bir ihtimal hediyem olur diye yaptırdım ..
çook heyecanlıyım ..hangi sonuç hayırlı ise o olsun ..dua edin kızlar ...
hadi cnm hayırlısı olsun inşallah..ne zaman çıkacak sonuç?
günaydın kızlar..
bıdıkıma ben de 3 adet okudum gün gece..Fazla fazla okundu galiba..
Allah kabul etsin..
Ben bugün 30. günümdeyim sabah kan testi yaptırdım sonuçları birazdan çıkacak.Aslında erken yaptırdım çünkü 32. gün olduğumu da bilirim .ama hiç adet olacak gibi hissetmiyorum bi de annemin dgm günü bugun belki varsa bir ihtimal hediyem olur diye yaptırdım ..
Çook heyecanlıyım ..Hangi sonuç hayırlı ise o olsun ..Dua edin kızlar ...
9.30 da verdim 1 saat sonra çıkar dedi.birazdan bakıcam işte.:18::18::18:
günaydın kızlar..
Allah kabul etsin..
Ben bugün 30. günümdeyim sabah kan testi yaptırdım sonuçları birazdan çıkacak.Aslında erken yaptırdım çünkü 32. gün olduğumu da bilirim .ama hiç adet olacak gibi hissetmiyorum bi de annemin dgm günü bugun belki varsa bir ihtimal hediyem olur diye yaptırdım ..
günaydın kızlar..
Allah kabul etsin..
ben okudum sana kuzummmm
mirak etme
cnmaslında dün idrar testi yaptım negatif çıktı.Ama diyorum ya karnıda hiç adet kıpırdanması yok..Bide annemin dgm günü diye belki varsa diye ...Sabah özel hastanede kan aldırdım.1 saat sonra netten bakarsın dediler..canım nerde yaptırdın testi.kaç saatte çıkıyo??
ay hadi hadi
güzel haber istiyoruz nisana güzel haberle başlamak istiyoruuuzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?