Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

bende hiç regl olcak gibi değilim göğüslerim bile hiç şişmedi çok tuhaf
böle hiç olmazdım 10 gün önce başlardı belirtilerim her ay vücudum değişik tepki vermeye başladı galiba

haydi hayırlısı kuzumm
Allah gönlüne göre versin

İnşallah cnm burda bi hamile hbr herkese umut oluyor.Ama 2 negatif idrar testinden sonra pozitif çıkar mı bilmem ..Negatif çıkarsa nisanı güzel açamadığım için şimdiden beni affedin kızlarr...

çıkar çıkar hiiç merak etme
benim negatifti idrar testi ertesi gün kanda 75 çıktı hcg
idrar testleri bazen kofti olabiliyo

GÜNAYDIN kızlar..hepinize hayırlı cumalar.

Pınarcım inşallah hayırlı,güzel haberler verirsin bizlere.dualarımız seninle...

Sevsena inşallah herşey yolundadır canım.Rabbim mübarek CUMA GÜNÜNDE yardımcın olsun

haydi hayırlısı kuzumm
Allah gönlüne göre versin

çıkar çıkar hiiç merak etme
benim negatifti idrar testi ertesi gün kanda 75 çıktı hcg
idrar testleri bazen kofti olabiliyo

dualarımız seninle cnm...

kızlar hepinizden özür diliyorum.kan sonucum negatif çıktı..
Nisanı güzel açamadım ...Hiç üzgün değilim hep hakkımda hayırlı sonuç olsun dua ettim demek hayırlısı bu..ben yine de kupayı kaldırıcam ama

hayırlısı gülüm önümüzdeki maçlara bakçiz artık

canım benim üzülme tabi
allah herşeyin hayırlısını versin
bu ay hamile olman hayırlı değilmiş demekki
bak ben ne kadar sıkıntılıyım şu günlerde ayın dokuzunu beklemek işkence gibi
ama hep dilimde gönlümde allahım hayırlısı ne ise onu göster diye dua ediyorum

önümüzdeki ayda beraberiz desene.. Bak bu bile ne kadar güzel.birlikte bekliyoruz.

Hayırlısı olsun cnm moral bozmak yok tabi :)

önümüzdeki ayda beraberiz desene.. Bak bu bile ne kadar güzel.birlikte bekliyoruz.

Hayırlısı olsun cnm moral bozmak yok tabi :)

cnm sen nisan sonuna yetişirsin ben daha regl olmadım ki?Ama ha bugün ha yarın olurum zaten..

Ama bu sondu ..KEndime söz veriyorum kimin dgm günü olursa olsun gecikmeden test yapmak kan aldırmak yoooook ...Bu da ant olsun bana..Unutursam hatırlatın kızlarr...

hamilelik pek yolunda değil canım geçen cumartesi doktora gittim kesemiz göründü ama bebek görünmedi ayın dokuzuna kadar beklicem yine görünmezse kürtaj olucam malesef

slm kızlar nasılsınız izmirdeydim dün akşam istanbula geldim bu sabah 1 nisan şakası yaptılar bana ama kötü bir şaka ewimin duvarları delik deşikkk ( dış cepheyi yapıyorlarmış bebek odası yapacagım odacıgımın duvarları delikli nane gibi olmuş

İnşallah Canım hayırlısı olsun herşeyin.Beraber bekleriz ne yapalım.
hamilelik pek yolunda değil canım geçen cumartesi doktora gittim kesemiz göründü ama bebek görünmedi ayın dokuzuna kadar beklicem yine görünmezse kürtaj olucam malesef
Canım Rabbim hakkında ne hayırlısı ise onu nasip etsin.

Hoşgeldi kız canoooo.Nasın bakemmm

cnm ya sen bu hafta gitsen, 9 una kadar beklemesen
Allah korusun yolunda gitmeyen bişi varsa sana zararı olmadan bi an önce yoluna girse herşey
9 u nie ben anlamadım çünkü

Günaydın kızlar.. hayırlı cumalar dilerim

mistim sana mesaj attıydım bıdık için okuduğum yasini ama attığıım mesajı bulamadım .. sanırım yanlışlıkla 3 adet yazmışım.. 2 yasin okudum düzeltme yapayım da.. zaten bıdık ta paylaşmış sizlerle

pinarım, hakkında hayırlısı kuzum.. bu ay hep beraber çabalarız artık.. nisana da hamiş lazım dimi ama

canom sende hoşgeldin bacım.. nisan şakası hoş olmamış galiba.. onu bırak ta.. junior cano napıyor.. özlettiniz kendinizi

kız canooo
12 hafta olmuşş
2 li test ni zaman? gidion demi bu hafta kime gidiosun sen dr

Günaydın kızlarr,
Pınar sağlık olsun cnm gelecek ay olur inş. değerin kaç çıktı cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…