pınarcım hadi güzel haberler ver bize neşemiz yerine gelsin
hayırlı olsun inşallah allah gönlüne göre versin mubarek cuma hürmetine
günaydın kızlar..
bıdıkıma ben de 3 adet okudum gün gece..Fazla fazla okundu galiba..
Allah kabul etsin..
Ben bugün 30. günümdeyim sabah kan testi yaptırdım sonuçları birazdan çıkacak.Aslında erken yaptırdım çünkü 32. gün olduğumu da bilirim .ama hiç adet olacak gibi hissetmiyorum bi de annemin dgm günü bugun belki varsa bir ihtimal hediyem olur diye yaptırdım ..
Çook heyecanlıyım ..Hangi sonuç hayırlı ise o olsun ..Dua edin kızlar ...
İnşallah cnm burda bi hamile hbr herkese umut oluyor.Ama 2 negatif idrar testinden sonra pozitif çıkar mı bilmem ..Negatif çıkarsa nisanı güzel açamadığım için şimdiden beni affedin kızlarr...
kızlar şu mübarek cuma saati duanıza muhtacım..Rabbim hangi sonuç bnm için hayırlı ise onu göstersin ...Ne olursa olsun üzülmeyeceğim ...
haydi hayırlısı kuzumm
Allah gönlüne göre versin
çıkar çıkar hiiç merak etme
benim negatifti idrar testi ertesi gün kanda 75 çıktı hcg
idrar testleri bazen kofti olabiliyo
dualarımız seninle cnm...
GÜNAYDIN kızlar..hepinize hayırlı cumalar.
Pınarcım inşallah hayırlı,güzel haberler verirsin bizlere.dualarımız seninle...
Sevsena inşallah herşey yolundadır canım.Rabbim mübarek CUMA GÜNÜNDE yardımcın olsun
kızlar hepinizden özür diliyorum.kan sonucum negatif çıktı..
Nisanı güzel açamadım ...Hiç üzgün değilim hep hakkımda hayırlı sonuç olsun dua ettim demek hayırlısı bu..ben yine de kupayı kaldırıcam ama
Nisanı güzel açamadım ...Hiç üzgün değilim hep hakkımda hayırlı sonuç olsun dua ettim demek hayırlısı bu..ben yine de kupayı kaldırıcam ama
Nisanı güzel açamadım ...hiç üzgün değilim hep hakkımda hayırlı sonuç olsun dua ettim demek hayırlısı bu..ben yine de kupayı kaldırıcam ama
önümüzdeki ayda beraberiz desene..Bak bu bile ne kadar güzel.birlikte bekliyoruz.
Hayırlısı olsun cnm moral bozmak yok tabi :)
GÜNAYDIN kızlar..hepinize hayırlı cumalar.
Pınarcım inşallah hayırlı,güzel haberler verirsin bizlere.dualarımız seninle...
Sevsena inşallah herşey yolundadır canım.Rabbim mübarek CUMA GÜNÜNDE yardımcın olsun
İnşallah Canım hayırlısı olsun herşeyin.Beraber bekleriz ne yapalım.kızlar hepinizden özür diliyorum.kan sonucum negatif çıktı..
Canım Rabbim hakkında ne hayırlısı ise onu nasip etsin.hamilelik pek yolunda değil canım geçen cumartesi doktora gittim kesemiz göründü ama bebek görünmedi ayın dokuzuna kadar beklicem yine görünmezse kürtaj olucam malesef
slm kızlar nasılsınız izmirdeydim dün akşam istanbula geldim bu sabah 1 nisan şakası yaptılar bana ama kötü bir şaka ewimin duvarları delik deşikkk( dış cepheyi yapıyorlarmış bebek odası yapacagım odacıgımın duvarları delikli nane gibi olmuş
hamilelik pek yolunda değil canım geçen cumartesi doktora gittim kesemiz göründü ama bebek görünmedi ayın dokuzuna kadar beklicem yine görünmezse kürtaj olucam malesef
slm kızlar nasılsınız izmirdeydim dün akşam istanbula geldim bu sabah 1 nisan şakası yaptılar bana ama kötü bir şaka ewimin duvarları delik deşikkk( dış cepheyi yapıyorlarmış bebek odası yapacagım odacıgımın duvarları delikli nane gibi olmuş
İnşallah Canım hayırlısı olsun herşeyin.Beraber bekleriz ne yapalım.
Canım Rabbim hakkında ne hayırlısı ise onu nasip etsin.
Hoşgeldi kız canoooo.Nasın bakemmm
kız canooo
12 hafta olmuşş
2 li test ni zaman? gidion demi bu hafta kime gidiosun sen dr
Günaydın kızlarr,cnm sen nisan sonuna yetişirsin ben daha regl olmadım ki?Ama ha bugün ha yarın olurum zaten..
Ama bu sondu ..KEndime söz veriyorum kimin dgm günü olursa olsun gecikmeden test yapmak kan aldırmak yoooook ...Bu da ant olsun bana..Unutursam hatırlatın kızlarr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?